reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Moja koleżanka ze SR napisała mi sms-ka: Godzinę temu odeszły mi wody. Wzięłam kąpiel, skurcze mam co 5 minut.Chyba się zaczęło...A ja nie jestem jeszcze gotowa. Miałam rodzić 15.09.Trzymaj kciuki za mnie.Jadę do szpitala.Dam znać co i jak"
Oj chyba złapałam stresa...:szok:

O właśnie daleko nie trzeba było szukać.

Jejku kochany to już wrześnióweczki na dobre się rozpakowują szok.

Dorcia napisała mi znów, że dziś złapały ją skurcze w obie nogi.
Oliwcia pięknie kopie czasem aż boli, ale się cieszy że mała tak fika.
Mama Dorci dzwoniła do jej brata i z nim ok ... ufff.
Pozdrawia Was cieplutko.

Ostatnia edycja:
Antuanet dawaj nam tu znac co i jak z kolezanka to ona w 37 tyg?????

Każda kobieta poród przechodzi inaczej - nawet ta sama kobieta inaczej znosi kolejną ciążę.
Więc nie ma reguły.

Zgadzam sie z tym:tak: kazda ciaze inaczej chodze. Miałam dwa rózne porody. Teraz jestem ciekawa jak wyjdzie z trzecim:-p

czarna79 ona zaczęła 36 t.c. Dzisiaj była z mężem w kościele bo mieli mszę w 3 rocznicę ślubu, i mieli jechać na kolację...:tak:Ale zaczęło się z niej lać w samochodzie:szok:.To jej pierwsza ciąża...

Cześć Laseczki.

Ja myślę, ze trzeba sie nastawić że lekko nam nie będzie na porodówce - najwyżej się przyjemnie rozczarujemy;-)

reklama
Dokladnie czarna jak mowisz kazda kobieta przechodzi porod inaczej no i kazda ciaza u tej samej kobiety jest inna a i porod sie rozni.Dwa razy rodzilam i stwierdzam bez zadnej watpliwosci ze drugi raz rodzilo sie o wiele gorzej i mam nadzieje ze teraz sie nie namecze jak z Matim-na to licze:tak:
Teraz juz spadam bo tak znow mnie krzyz boli ze az mi chwilami niedobrze i ciagnie do dolu!! nie wiem skad mi sie to bieze-juz drugi wieczor taki mam:-(
Dobranoc mamuski rano sie odezwe.
Ciesze sie ze te wrzesniowki sie rozpakowuja bo to juz niedlugo my!! Anetka trzymam kciuki za kumpele.

Do góry