blond_20
Czarownica
No to ja w sobote o 21.45to zrobilam mamie imprezke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minisiu, Tobie od jutra została 50-tka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokladnie czarna jak mowisz kazda kobieta przechodzi porod inaczej no i kazda ciaza u tej samej kobiety jest inna a i porod sie rozni.Dwa razy rodzilam i stwierdzam bez zadnej watpliwosci ze drugi raz rodzilo sie o wiele gorzej i mam nadzieje ze teraz sie nie namecze jak z Matim-na to licze
Teraz juz spadam bo tak znow mnie krzyz boli ze az mi chwilami niedobrze i ciagnie do dolu!! nie wiem skad mi sie to bieze-juz drugi wieczor taki mam:-(
Dobranoc mamuski rano sie odezwe.
Ciesze sie ze te wrzesniowki sie rozpakowuja bo to juz niedlugo my!! Anetka trzymam kciuki za kumpele.
Blond, bedzie dobrze. Na pewno kiedys porody były cieższe, nie bój sie i nie denerwuj na zapas. Nerwy sa Ci najmniej teraz potrzebne, wiesz ze co poród to inna historia
hehe i ja sie z tego powodu strasznie ciesze. Tylko ze ja z ostatniej pólki wiec jeszcze sobie poczekam:-(Dziewczynki, racja - rozpakowuja sie wrześnióweczki i zaraz my po nich w kolejce, ojjj bedzie sie działo
Uciekam i życzę przyjmeności na wieczór ))
I ciesze sie, ze kalendarz sie przydał ))