reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
witam nowe mamusie pazdziernikowe.
macie racje dziewczynki pazdziernik to dobry miesiac na urodzenie bobasa. a lato rzeczywiscie nie bedzie dla nas jeszcze takie dokuczliwe.
ja w srode mam wizyte u gina. juz nie moge sie doczekac a z drugiej strony to troszeczke sie boje czy oby wszystko jest dobrze. pozdrawiam

A tu taka malutka prośba to mamuś co nie mają jeszcze suwaczka, aby sobie zrobiły.
I malutka pomoc jak to zrobić:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html

ja tez specjalnie nie daje suwaczka bo wedl BB to mam dzis 6 tydzien i 3 dni
ale za 2 tygodnie ide go gin. i wole zobaczyc co on mi powie i wtedy wkleje suwaczek
A ja byalm u gin. w przychodni nie chodze do niego ale z tymi plecami i ta
choroba poszlam do niego a on powiedzial ze mam isc z tym do ogolnego ,
ale ja juz dzisiaj nigdzie nie ide zobacze jak sie to do jutra rozwinie:tak:
mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej ;-).
W apteca M kupi mi syrop na kaszel taki ktory moge brac i w aptece sie zapytamy
jaki moge brac no i jakas masc rozgrzewajaca :-)
A dzis juz nie mam sil isc tak daleko do przychodni a pozatym chlodno dzis
u mnie wiec wole polezec sobie w lozeczku .
A jak myslicie czy dobre jest tez pojscie do apteki i powiedzenie tam ze
jest sie w ciazy zeby ona tez cos przepisala ? a jak nie przejdzie to pojde do
ogolnego np jutro

Hej Kobietki...

Powiedzcie co można brać bezpiecznie na katar i ból gardła? Od rana żle się czuję, przeziębienie murowanie... :(

dorotko123itd jezeli masz masz jakiegos znajomego aptekarza i masz do jego zaufanie to owszem mozna o cos go poprosic. ale pamietaj ze najlepiej zawsze doradzi ci lekarz.
monia ja ci nie doradze, bo dzieki Bogu jak na razie mnie nic nie bierze.
i dziewczynki dbajcie o siebie bo coraz wiecej chorowitek jest wsród nas.

Kod:
Ja specjanie nie wstawiam suwaczka czekam na jutrzejszą wizyte u ginka.

Kod:
ja tez specjalnie nie daje suwaczka bo wedl BB to mam dzis 6 tydzien i 3 dni
ale za 2 tygodnie ide go gin. i wole zobaczyc co on mi powie i wtedy wkleje suwaczek

No to życze udanej wizyty a po nich wklejenia piknych suwaczków cobyśmy mogło podglądać ile te wasze szczęścia mają;-)

Monia_wawa nie wiem jak to jest w pierwszyt trymeście. Ja brałam ale w III takie heopatyczne tabletki. Ale wydaje mi sie że te tantu verde można spokoj nie brać na ból gardełka co poleciła rosania.

Na katar można wkrapiać sok z cytryny do nosa. Na gardło Tantum Verde. Jeśli dasz radę to syrop z cebuli lub dużo czosnku (ja do dzisiaj nie mogę się nawet na to patrzeć, a zawsze lubiłam).
Pozdrowienia kobietki w ten pochmurny, brzydki dzień

Dzięki dziewczyny...
Dorota 27 sokiem z cytryny "w nosie" i czosnkiem będzie problem, bo jestem w pracy... ;)

Lece po Tantum do apteki...l a na katar chyba spróbuje otrivin...

A ja dziewczynki zaraz lece do ogolnego lekarza nie chce mi sie bo te czekanie na
poczekalni tyle czasu to mnie meczy strasznie ale lepiej niech lekarz
obslucha mnie i mi cos przepisze bo zeby tylko z tego kaszlu brzuch mnie nie
zaczal bole :-( .
I jak bylam dzis u tego nie mojego gin. ktory doradzil mi isc do ogolnego z tymi bolami
to on mnie zbadal na kozle i powiedzial ze a propo ciazy to on nie widzi nic
niepokojacego wiec jestem spokojna o fasolke :-).
Pytalam sie go czy normalne jest jak ide do ubikacji bo mnie dzwiga ale nie wymiotuje czasami tylko mna szarpie a on powiedzial ze to normalne ze to sa NUDNOSCI
wiec ja mam juz MDLOSCI NUDNOSCI I WYMIOTY :-)
Dobra lece do lekarza nie chce mi sie strasznie a jeszcze zacznie padac zaraz deszcz :-(

reklama
Do góry