reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

cześć robiłam teścik w srodę i czwartek i były 2 kreseczki, miałam byc w czwartek u gina ale zrobił sobie urlop i musze czekać na potwierdzenie do wtorku, nie mogę sie doczekac, dzień cyklu 37, termin mam na 24-27 października, to był pierwszy cykl starań.
Przyjmiecie mnie do swojego grona.

reklama
cześć robiłam teścik w srodę i czwartek i były 2 kreseczki, miałam byc w czwartek u gina ale zrobił sobie urlop i musze czekać na potwierdzenie do wtorku, nie mogę sie doczekac, dzień cyklu 37, termin mam na 24-27 października, to był pierwszy cykl starań.
Przyjmiecie mnie do swojego grona.

czesc my sie znamy juz ze STARAJACYCH SIE ;-)
Witam :-D
dasz rade wytrzymac a ja jeszcze 2 tygodnie do nastepnj wizyty u gin.
juz sie nie moge doczekac i martwie sie

jakie masz już objawy?, Ja dobiero nadrabiam ten wątek i narazie jestem na 2 stronce

witajcie sobotnio...
u mnie 5 tydz i nie mam nadal żadnych mdłości ani innych objawów... co prawda czasem wieczorami mam cos jakby taką bardzo lekka mdłość, ale jest to małe i nie dokuczliwe, więc w zasadzie nawet nie wiem czy to to ;)

jeśłi chodzi o ten link z wyliczaniem czy będzie synek czy córcia... juz to widziałam wcześniej na jakiejś zagranicznej stronie, że to niby jakiś chiński kalendarz czy cos... wg tego wychodzi mi, że będzie synek :)
mojej mamie by się zgodziło - bo wyszła córeczka, ale... moja mama siostrę, która była w identycznej sytuacji jak ona, tzn w tym samym wieku zaszła w ciąże i nawet w tym samym miesiącu co moja mama i urodziła synka - więc tu jest sprzeczność, bo wg tego powinny urodzić dzieci o tej samej płci ;)

witamy nowe mamusie w naszym gronie. mnie dzis troszeczke mulilo rano, ale zjadlam sniadanie na sile i wszystko wrócilo do normy. to od poczatku ciazy 2 taki przypadek. a tak to nadal dobrze sie czuje. pozdrawiam

jakie masz już objawy?, Ja dobiero nadrabiam ten wątek i narazie jestem na 2 stronce

mnie piersi bola nawet jak jeszcze nie wiedzialam o fasolce :-D
czesto mi burczy w brzuchu non stop a nigdy tak nie mialam ,zadko mi tak burczalo
raz na jakis dlugi czas hi .
Odbija mi sie czesto no i mdli mnie czesto a dzis zaczelam wymiotowac 2 razy wymiotowalam i jestem ciekawa czy sie to powtorzy:-D .

Witam wszystkie mamusie.Bardzo dziekuje za gratulacje.Ja niestety rowniez musze dolaczyc do wymiotujacych.Jestem w 6 tygodniu.Mdli mnie prawie przez caly dzien, a wymiotuje 3-4 razy dziennie.:confused:Przy pierwszej ciazy ten problem w ogole mnie nie dotyczyl.Mam tylko nadzieje, ze to szybko minie, choc slyszalam, ze niektore kobiety wymiotuja przez prawie cala ciaze.Obym nie miala takiego pecha.:-)Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam wszystkie październikóweczki, z radością do Was dołączę. Mam za sobą pozytywny teścik, termin porodu 21.10., ostatnia @13.01.. Na razie żadnych szczególnych objawów, oprócz nabrzmiałych piersi i senności. Oby tak dalej. W środę (27.02) wizyta u ginka.

Pozdrawiam, trzymajcie się cieplutko:-)

Ja nie mam nudności, a tyko boli mnie brzuch( naszczeście dzisiaj nie), mam wzdęcia, jak ie biegunke to zaparcie, odbija mi się, i piersi mam inne. Czy z tym bólem brzucha to normalne, bo ja sie boje wziąść nawet nospe poki do lekarz nie pójde.
Według kalendarza na BB to 6 tydz 2 dzień

reklama
Narobiłam zaleglości i przeczytałam cały wątektroche tego było
gosiaczek0818ja mam wizyte we wtorek i niemoge sie doczekać, miałam być w czwartek ale gin zrobił sobie urlop

Do góry