reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

czarna no to faktycznie ciezko ..moze od wrzesnia bedzie bardziej chetny...a co mowi ze dlaczego nie chce??
nasz na odwrot az skacze z radosci jak widzi szkole i swoja Pania :tak:oby tak zostalo

no a my bylismy w restauracji i w sumie nic nie zalatwilismy jutro idziemy ok 10tej raz jeszcze z szefem rozmawiac bo dzis byli mocno zajeci..wiem ze wyniesie nas to jakies 20f od osoby wiec nie jest zle :)))zobaczymy jutro jak cennik wypadnie ostatecznie..

dzieki za opinie o garniturku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mała się budzi, poznaje mamę i bliskich znajomych, próbuje już coś mówić, dziś się popłakała razem z mamą, ścisnęła ją za rękę:tak: jest lepiej, lekarze są optymistycznie nastawieni i jeśli tak dalej będzie to w przyszłym tyg. ją przeniosą na oddział dziecięcy.

Minisia a na ile osób planujecie imprezkę?

Witajcie.
Uleńko na takie wieści czekałam - jak bardzo się cieszę, że ta dziewczynka dochodzi do siebie po tak ciężkim wypadku.
Aż mam łzy w oczach - ileż siły walki w tak małym ciałku - brawo i nadal trzymam kciuki, bo długa droga przed nią.
Najważniejsze, że poznaje .... że żyje.

Kaka i ja trzymam kciuki aby się udało - przecież po każdej burzy wychodzi słońce.
Co do przedszkolnych godzin to i u nas obowiązują te objęte podstawą programową czyli 5 godzinek "darmowych". Za wyżywienie też trzeba zapłacić.
A my z przedszkolem ruszamy wraz z końcówką stycznia - po feriach. Mam nadzieję, że młody będzie już chodził dłużej.
Bo ten początek to całkiem nie udany.
Cóż :-(
Zdrówka dla Hanusi - mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.
Wiolu witaj - super mieliście Sylwester - nutka zazdrości :-p

Nika - mnie garniturek się bardzo podoba a jeszcze ten bordowy krawacik do tego i będzie malizia.

Magdaleno wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.

U mnie początek tygodnia w miarę ok.
Jutro działam z ubieraniem sali na zabawę karnawałową - no bo wiadomo wf-istka to i na drabinie poskacze i nie boi się wysokości. Więc ..... a tak mi się nie chce :-p

W najbliższą sobotę jest 3 rocznica śmierci mojego dziadka - jejku jak to szybko zleciało. Pojadę do kościoła i na cmentarz zapalić światełko.

Dobra na dziś koniec moich wywodów :-p
Spokojnej nocy życzę i kolorowych snów.

Hello dziś pierwszy dzień od miesiąca samiutka dzieciaki w szkole/przedszkolu M w robocie o jak mi dobrze:))) Chyba dziś robie porządek w kompie bo juz ledwo ledwo ledwo łazi:sorry:
dziś M naz zawiózł do przedszkola i to on małego zaprowadził i było bez buntu ale widziałam jak się odwraca i mnie szuka. Na razie będę go zabierać przed drzemką czyli po 12 aby sie na nowo przyzwyczajał:tak::tak: mam nadzieje ze się uda bo inaczej daje sobie luzik do wrzesnia;-)

Minisia mówi że nie i koniec!!! ze jest malutki itp mi się wydaje że to jakiś bunt ale nie chcę by sie całkiem zraził:no::no:

Kaka co sie dzieje jak jesteś chętna stawiam winko!!!!!

Magdziunia wiesz jakby nie patrzeć kto jak kto ale wf-istka jest najbardziej wysportowana więc kto ma się tym zając:)))

Ulenko ale super wieści!!! oby juz było z górki

karola co z mala ?? probowalam cie pocieszyc chyba nie urazilam??

Nieeee, tak po prostu doly się zdarzają;-)

Winko chętnie aczolwiek młoda ma zapalenie oskrzeli i siedzimy w domu;/ Póki co bez gorączki.

No i po choince;-) Teraz wypatruję wiosny hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :-D
No i poskakałam na drabinie - ustrojone i już mam z głowy. Ale się cieszę, bo tak ślicznie wygląda.
Oby do czwartku dotrwało ;-) Jak karnawał to karnawał lub jak kto woli zapusty :-)

Kaka zdrówka dla Hanusi. Przy zapaleniu oskrzeli nie musi występować gorączka - ale od zapalenia oskrzeli do zapaleniu płuc to już mała droga.

Czarna przyzwyczai się szybciutko - ale ja też po feriach będę miała ten sam problem - oby bez płaczu. Sebcio lubi dzieci i może na początku pomarudzi troszkę. Najważniejsze aby wreszcie zaczął chodzić.

Po pracy wzięło mnie na sprzątanie i przetrzebiłam korytarzową szafę - uff i lepiej mi.
A teraz lecę do mojego rosołku zajrzeć.

Do góry