reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna no to faktycznie ciezko ..moze od wrzesnia bedzie bardziej chetny...a co mowi ze dlaczego nie chce??
nasz na odwrot az skacze z radosci jak widzi szkole i swoja Pania :tak:oby tak zostalo

no a my bylismy w restauracji i w sumie nic nie zalatwilismy jutro idziemy ok 10tej raz jeszcze z szefem rozmawiac bo dzis byli mocno zajeci..wiem ze wyniesie nas to jakies 20f od osoby wiec nie jest zle :)))zobaczymy jutro jak cennik wypadnie ostatecznie..

dzieki za opinie o garniturku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mała się budzi, poznaje mamę i bliskich znajomych, próbuje już coś mówić, dziś się popłakała razem z mamą, ścisnęła ją za rękę:tak: jest lepiej, lekarze są optymistycznie nastawieni i jeśli tak dalej będzie to w przyszłym tyg. ją przeniosą na oddział dziecięcy.

Minisia a na ile osób planujecie imprezkę?

Witajcie.
Uleńko na takie wieści czekałam - jak bardzo się cieszę, że ta dziewczynka dochodzi do siebie po tak ciężkim wypadku.
Aż mam łzy w oczach - ileż siły walki w tak małym ciałku - brawo i nadal trzymam kciuki, bo długa droga przed nią.
Najważniejsze, że poznaje .... że żyje.

Kaka i ja trzymam kciuki aby się udało - przecież po każdej burzy wychodzi słońce.
Co do przedszkolnych godzin to i u nas obowiązują te objęte podstawą programową czyli 5 godzinek "darmowych". Za wyżywienie też trzeba zapłacić.
A my z przedszkolem ruszamy wraz z końcówką stycznia - po feriach. Mam nadzieję, że młody będzie już chodził dłużej.
Bo ten początek to całkiem nie udany.
Cóż :-(
Zdrówka dla Hanusi - mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.
Wiolu witaj - super mieliście Sylwester - nutka zazdrości :-p

Nika - mnie garniturek się bardzo podoba a jeszcze ten bordowy krawacik do tego i będzie malizia.

Magdaleno wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.

U mnie początek tygodnia w miarę ok.
Jutro działam z ubieraniem sali na zabawę karnawałową - no bo wiadomo wf-istka to i na drabinie poskacze i nie boi się wysokości. Więc ..... a tak mi się nie chce :-p

W najbliższą sobotę jest 3 rocznica śmierci mojego dziadka - jejku jak to szybko zleciało. Pojadę do kościoła i na cmentarz zapalić światełko.

Dobra na dziś koniec moich wywodów :-p
Spokojnej nocy życzę i kolorowych snów.

Hello dziś pierwszy dzień od miesiąca samiutka dzieciaki w szkole/przedszkolu M w robocie o jak mi dobrze:))) Chyba dziś robie porządek w kompie bo juz ledwo ledwo ledwo łazi:sorry:
dziś M naz zawiózł do przedszkola i to on małego zaprowadził i było bez buntu ale widziałam jak się odwraca i mnie szuka. Na razie będę go zabierać przed drzemką czyli po 12 aby sie na nowo przyzwyczajał:tak::tak: mam nadzieje ze się uda bo inaczej daje sobie luzik do wrzesnia;-)

Minisia mówi że nie i koniec!!! ze jest malutki itp mi się wydaje że to jakiś bunt ale nie chcę by sie całkiem zraził:no::no:

Kaka co sie dzieje jak jesteś chętna stawiam winko!!!!!

Magdziunia wiesz jakby nie patrzeć kto jak kto ale wf-istka jest najbardziej wysportowana więc kto ma się tym zając:)))

Ulenko ale super wieści!!! oby juz było z górki

karola co z mala ?? probowalam cie pocieszyc chyba nie urazilam??

Nieeee, tak po prostu doly się zdarzają;-)

Winko chętnie aczolwiek młoda ma zapalenie oskrzeli i siedzimy w domu;/ Póki co bez gorączki.

No i po choince;-) Teraz wypatruję wiosny hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Hello :-D
No i poskakałam na drabinie - ustrojone i już mam z głowy. Ale się cieszę, bo tak ślicznie wygląda.
Oby do czwartku dotrwało ;-) Jak karnawał to karnawał lub jak kto woli zapusty :-)

Kaka zdrówka dla Hanusi. Przy zapaleniu oskrzeli nie musi występować gorączka - ale od zapalenia oskrzeli do zapaleniu płuc to już mała droga.

Czarna przyzwyczai się szybciutko - ale ja też po feriach będę miała ten sam problem - oby bez płaczu. Sebcio lubi dzieci i może na początku pomarudzi troszkę. Najważniejsze aby wreszcie zaczął chodzić.

Po pracy wzięło mnie na sprzątanie i przetrzebiłam korytarzową szafę - uff i lepiej mi.
A teraz lecę do mojego rosołku zajrzeć.

Do góry