reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć
ogarnęła mnie dziś niemoc, po całym zabieganym tygodniu czuję się wyciśnięta jak cytryna i najchętniej położyłabym się do łózka. POrządki świątecznę zaliczone "po łebkach". Więcej z siebie nie wycisnę:sorry2:, ale przecież to święta a nie inspekkcja sanitarna,no nie :-D

no i jakoś zachandryczyłam jak przeczytałam, że kolejna forumka nie żyję. Jesssu nie ma dla mnie więszej tragedii niż kiedy dzieci tracą matkę, łzy same się cisną do oczu.. Pomijam już, że to przed świętami..................

a jak tam u was popierniczone???? ja mam ochotę na karpatkę, więc może się na nią pokuszę no i może jakas wyczajona rybka? KOtlety i bigosy zostawiam teściowej, ona to lubi robić, a ja nieeeeeee!!

evelajna, ja mam dla ciebie super zajęcie, powinnaś pisać ksiązki typu bridget, jsteś w tym świetnaaaaa, założę się, zę odniosłabyć mega sukces!!!!

reklama
Witam wieczorową pora nie wytrzymalam i dziś kupiłam choineczkę i już stoi pięknie wystrojona:))) a że jak się powie A to musi być i B więc zabrałam sie za balkon itp ale jakoś tak głupio to wygląda jak pada deszcz a lampeczki migają:eek::eek::eek::eek:
A teraz przyszła pora na menu świąteczne trza poszperac w necie i zakasać rękawki;-);-)

Kaka
bo w alkoholizm wpadniesz:)))) Ale nastrój sobie świetny sprawiłaś:tak::tak::tak:

Wiolka dla mnie szacun dla mam pracujących i mających dzieci malusie ogarnąć to wszystko i jeszczetakie okresy jak święta SZACUN
Co do tej dziewczyny Mailuj
[*]
[*]
[*] wczoraj jak to przeczytałam to szok przeżyłam ona była w moim wieku!!!! straszna tragedia

Nastrój został przerwany kilkompa pawiami puszczonymi przez młode, na moje lsniace jak justro podłogi...Miała tez być u dziadków na "weekendzie" (spac u nich z soboty na niedziele, bo się za nią wytęsknili) i po godzinie juz ją odbierałam, bo jak stwierdziła napewno juz za nią baaardzo tęsknię i ona musi do domu:-D A takie plany były...No i mój mąż wrócił z pracy z opiłkiem metalowym wbitym w oko i jeszcze przed północą była wizyta w szpitalu bo nie mógł wyrobic z bólu. Więc kilkat był, a jak;-)

Gdy odchodzi taka młoda osoba to ciśnie się pytanie dlaczego?? Dlaczego te dzieci muszą dorastać bez mamy. Młodsze zapewne nawet nie bedzie jej pamiętac. Nie wyobrazam sobie, nawet nie chcę...Jestem ciekawa co się stało, dlaczego umarła??

puk puk jest tu kto;-) widać że kaka nie pracuje zawodowo i choć jedna dyżur pełni:tak::tak: Ja właśnie zabieram się za listę zakupów bo chyba czas najwyższy nie wspominając że NIE MAM JESZCZE ŻADNEGO PREZENTU aaaaaaaaaaaa normalnie aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czy orientuje się któraś kiedy ma byc nocna wyprzedaż w Tesco????

Kaka ulalala widać i do was jednorazowy wirus dotarł!!! u nas każdy to przeszedł a Ja z M tylko mdłosci mielismy:tak::tak:I co z okiem M???

Dzis tez pawik. Jak tak dalej pójdzie to jutro lekarz.

Dzis byłam na myszy dziecięcej. Było o przygotowaniach do swiąt. Młody ksiadz wypytywał dzieci o czym marzą. Dziecki jak to dzieci głównie o prezentach, a jedna dziewczynka ze marzy o tym żeby jej tata przestał pić. Myślałam, ze się rozpłaczę...

ALe cisza...

dziecinki mi pousypiały, a ja..... mam już mega stresa, bo jutro spotkanie z regionalnym mnie czeka:szok::szok:. Mojego dyrektora właśnie wyautowali, więc teraz mnie czekają spotkania z dyrektorem regionalnym, tym gorzej, że to człowiek nieobliczalny i jakże trudny we współpracy:baffled:.

No i tydzień do świąt, ależ ten czas zasuwa....

Bry wieczór bo napewno nie "dobry" wczoraj padł nam dekoder cyfrowy (ale jest szansa na nowy, o czym przekonamy sie jutro ) a dziś pralka!!!! normalnie nóż się otwiera jakby teraz mało wydatków było!!!! i tak od dawna już chodziła nie pewnie ale żeby zepsuć się przed samymi świętami??? Totalny brak wychowania:sorry: a na jutro miałam już grafik co do minuty i d....

Wiola
no to trzymam kciuki ale będzie dobrze najważniejsze trzymać swoja rację i pokazać ze wiesz o czym mówisz;-);-);-)

Kaka i jak mała???

reklama
Witam sie i ja:-) U nas choinka od piatku stoi, dzieci mialy raj, dobrze ze wszystkie bombki sa plastikowe:-DTak pewnie jeszcze przez 4 lata bedzie, potem zainwestuje w cos ladniejszego;-)

Tamten tydzien minal pod znakiem nauki do egz., w domu nic nie zrobione wiec teraz musze ruszyc du.psko i poogarniac wszystko:tak:

Czarna znam tez bol...jak juz sie zaczyna cos psuc to jedno za drugim:eek:

Wanilia u mnie dzisiaj tez regionalny z dyrektorem....ja mam ta komfortowa sytuacje ze kierownikiem nie jestem;-)Aczkolwiek tez mam stresa, bo ostatnio wplynela na mnie skarga:rofl2:Wiec zapewne czeka mnie rozmowa:cool2:

Jutro mam zamiar popec z robakami ciasteczka, na wigilie nic nie musze szykowac bo zostalismy zaproszeni do szwagierki, wiec machne makowca i tyle,poza tym w wigilie pracuje do 15, wiec nawet czasu bym nie miala zeby cos wiecej zrobic. Dobrze ze juz wszystkie prezenty sa, zostal tylko moj slubny...mielismy nie robic sobie prezentow, ale ostatnio rozdarlam kurtke i wczoraj dostalam plaszczyk od niego, lezy jak ulal,piekny poprostu, wypadalo by sie odwdzieczyc tylko pomyslu jakos nie mam.
Dobra zabieram sie za robote
Milego dnia

Do góry