reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie - wpadłam na chwilkę napisać, że żyjemy.
Seba smarka, kaszle i tydzień temu lekarz stwierdził, że ma szkarlatynę. Więc siedział w domku i na antybiotyku.
Jutro znów idę z nim do lekarza - miała być kontrol, ale chyba okaże się, że znów coś.
Ja już nie wyrabiam - to przedszkole wychodzi synkowi bokiem.
A dodatkowo jak przeziębiony to posikuje w majty :no::wściekła/y:
Co zrobić - w somu go przypilnujemy a tam to już nie bardzo.
I tak w koło się kręci - bo jak się posika i nie zmienią natychmiast, to podziębia się i tyle.

Płacę za przedszkole, bo innej opcji nie ma - tzn. za wyżywienie nie płacę jak go nie ma a tak to opłata stała i nie ma zmiłuj.
Ech.
Poza tym cisną na uczelni, bo to ostatni semestr i trzeba zaliczać, pisać pracę.
Qrcze chciałabym tak nie marudzić - oby do grudnia do połowy i później to sobie trochę odpocznę.
W lutym obrona więc też stresik będzie.
A w maju składam papiery i gminie na mianowanego.
Zapracowany rok.
NIECH MNIE KTOŚ ZABIERZE DALEKO :-p

Uciekam i nie marudzę.
Acha dziękuję za życzonka dla Sebcia.
Również spóźnione dla paździoszkowych bąbelków.
Buziaczki kochane.

reklama
MY póki co w spadku przedszkolnym katar z kaszlem dostaliśmy. W sumie opuściła 1,5 dnia. Pogoda do bani to wszyscy psikają, kichają i pokaszluję...maskara.
Madziunia dasz rade, wiem że zdolna bestia jestes;-)

Dzien dobry babeczki:-)
Ja z gory przepraszam ze doiero teraz....:
Dla wszystkich solenizantow (bylych, terazniejszych i przyszlych ;))
sto lat!! duzo zdrowka, usmiechow, radosci!!!!!!!!!!!!

U nas godzina zero sie zbiliza ;) Ja jak nie w pracy to w domku siedze i maluje,sprzatam itd
W zasadzie wymalowane juz jest wzystko dumna z siebie jestem jak paw, dzisiaj trza wysykowac pokoj zochy, codziennie jeden bede robila.
Jak prbie zdjecia to wrzuce.
Chorowitkom duzo zdrowka zycie

STO LAT DLA RAFAŁKA!!!!!!!!!!!!!!!

Czarna a co zaczynasz?

Patrycja no to Damianek duży chłopak :) I jaka zdolniacha z niego :)

magdziunia wytrwałości na zajęciach

kaka zdrówka!

Magda idziecie jak burza z tym domem. Już niedługo na swoim....zazdroszczę! wklejaj zdjęcia!

ja korzystam jak mały śpi. Troszkę posprzątałam o siebie zadbałam i chwilka przerwy. Niestety przeziębienie skończyło się antybiotykiem bo zamiast coraz lepiej było coraz gorzej a wczoraj dostał gorączki... ale zrobił sie spokojniejszy i chyba odsypia ostatnie noce... Dobra koniec przerwy trzeba obiad zrobić :)

STO LAT DLA SAMIKA
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy babyboomowa ciocia i Antos
:-)

reklama
Do góry