reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

No Motylewo...7,5 km obwodnicą. Jak się zwolni blizej miejsce to moze ją przeniesiemy. Koło mnie jest na 5 miejscy listy rezerwowej z 25 osób, a w pozostałych jednostkach na dodatkowej liscie rezerwowych czyli wogóle masakra.

My po porannych inhalacjach i o dziwo poszły nam super. Myślałam, że będzie bunt bo robimy je pierwszy raz. A tak wogóle to mi się wydaje, że moja dziewczynka wygląda lepiej.

reklama
Karola - zdrówka dla Hanki
Natusia - gratulacje, zdrówka dla maleństwa, a dla Was duuuuużo cierpliwości, na pewno juz niedługo bedziecie razem w domku

Hej hhellol :-)

Natusia gratulacje!!!!! Wspolczuje przezyc, teraz juz tylko lepie bedzie!!! Trzymajcie si cieplutko!!!!Duzo zdrowka dla was!!!!!

Ja dzisiaj mam wolne, ale mam taka niemoc nic kompletnie mi sie nie chce. Mlody wstal kilka minut po 6 wiec niedospana jestem, godzina spania to duzo:tak:
Dzisiaj mykamy na urodzny do kolezanki Zosi do figloraju wiec zyje nadzieja ze robaki szybko padna:-D

Hej wiem wiem jestem glupia ale chodze i rycze bo zaginął mój kotek:-:)-:)-:)-( porozwieszałam już ogłoszenia:-( chodzę szukam, dzwoniłam do schroniska byłam u weterynarza nie wiem co mogę jeszcze zrobić:-:)-:)-:)-( najgorzej boje się reakcji Laury bo ona najbardziej była do niego przywiązana. Ehhhh sorki ze tak egoistycznie ale w domku nic nie zrobione a to już pora obiadowa:no::no::no:

Juz nie aktualne zguba się znalazła!!!! jeździła z sąsiadem samochodem pod maską siedząc na akumulatorze!!!!! SZOK

Ostatnia edycja:
Kotek się znalazł?

A ja jestem mega zła. Za 2 dni opieki i złożone wypowiedzenienie zabrali mi 250 zł z premii uznaniowej:no: Taka swoista kara ale koleżanki z pracy ostrzegali mnie ze tak będzie.

A teraz tyle wydatków...A kij im w oko!

Natusia! Zdrówka dla maluszka!

Witajcie dziewczyny!
Nie mogę dojść do siebie po wakacjach.
Przyjechaliśmy z upałów w taką pogodę, że depresja murowana :(

Chorwacja wspaniała i doskonała dla maluszków.
Dzieciaki się wypluskały, troszkę pozwiedzaliśmy, może bez takich ekstremów jak Czarna ale i tak było super.
Podróż w porządku. Wracaliśmy przez Bośnię 20 godzin, a maluchy nawet nie zapłakały!

No i spotkałyśmy się z Czarną :)
Maluchy ma fantastyczne, ale więcej się z nią nie spotkam, bo przy takiej lasce czuję się jak słoń ;)
Dokładnie tak sobie Was wyobrażałam Magda! Szkoda, że nie mogliśmy się lepiej poznać...

Od poniedziałku Iza do przedszkola, Nikuś zostaje na razie ile się da w domku, a jak robię poszukiwania pracy Nr2.
A jak nie znajdę to podziurawię gumki i tyle! Żartuję oczywiście...

Jacek w rozjazdach więc sama w domku się dołuję.
Spróbuję wieczorem jakieś fotki wrzucić.

BUZIAKI

hejka RTL odpalony i trzymamy kciuki by nie zakodowali!!!! moze uda się obejrzeć walkę i odniesie sukces jak nasi siatkarze dzisiaj:))) a na trybunach dla VIP-ów siedzi mój brat z bratową (flaga Piła) ciekawe czy ich zobaczymy
A po za tym dzionek rodzinny a wieczorem mały dostał temperaturę hmmmm pożyjemy zobaczymy;-)

Kaka to te przedszkole Ca... pisali na ŻP? a Twojemu pracodawcy kij w oko!!!! dranie

Malena witam i jeszcze raz powtórze DZIĘKUJE ZA PRZEMIŁE SPOTKANIE i nadal czuje niedosyt ze tak krótko!!! masz cudowne dzieciaki aniołki w każdej postaci, i ogólnie jesteście fantastyczną rodzinkom i mam nadzieje ze jak kiedyś znów wypali jakieś spotkanko bb to i WY sie na nim pojawicie!!!!
Co do depresji powrotowej ja kilka dni dochodziłam do siebie!!!!

reklama
Do góry