Witam na końcówce LIPCOPADA!!!!! normalnie zamiast lekkich szmatek dziś szukałam dla malego większej kurtki przeciwdeszczowej i chyba trza już adidaski kupić bo te co miał już przymałe
Ale nie będe wam marudzić bo wiecie same że nie byłoby końca
Magdziunia widziałam info o tej eksplozji w TVN24 i szczerze pierwsze co o Tobie pomyślałam na szczęście się odezwałaś
Ania wiedziałam że Cię wyciągnę myślami nie znasz dnia i godziny jeszcze się dzień nie skończył i Adaś będzie punktualny
Natusia teraz są takie farby że praktycznie nie śmierdzą więc spokojnie możecie malować w wyznaczonym terminie
Lilunia jak Ania zdrowa to nie przejmuj się wagą
Wiola u nas są często w weekendy takie ranki a dziś nawet śniadanko w łóżku jadłam
Magdasf idziecie jak burza!!!! a dopiero co projekt wybierałaś
Ale nie będe wam marudzić bo wiecie same że nie byłoby końca
Magdziunia widziałam info o tej eksplozji w TVN24 i szczerze pierwsze co o Tobie pomyślałam na szczęście się odezwałaś
Ania wiedziałam że Cię wyciągnę myślami nie znasz dnia i godziny jeszcze się dzień nie skończył i Adaś będzie punktualny
Natusia teraz są takie farby że praktycznie nie śmierdzą więc spokojnie możecie malować w wyznaczonym terminie
Lilunia jak Ania zdrowa to nie przejmuj się wagą
Wiola u nas są często w weekendy takie ranki a dziś nawet śniadanko w łóżku jadłam
Magdasf idziecie jak burza!!!! a dopiero co projekt wybierałaś