reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Dzien dobry babeczki:-) Az chyba nie bede pisala ze wkoncu sie pogoda zrobila zeby znowu za pare dni nie bylo 14....;-)
Ja od poniedzialku mam urlop, i codziennie cos wiec juz mamy srode a nie wiem kiedy mi minely te dwa...w poniedzialek wyjezdzamy na mazury, mam nadzieje ze pogda dopisze:tak:
No i musze sie wam pochwalic ze zaczelamkurs na pr:cool2:poki co teoria ktora mnie nie przeraza za to to co pozniej sie bedzie dzialo na ulicach lodzi to...:szok::szok::szok::-D

Moje robaki lobuzuja, w tamtym tygodniu bylam u rodzicow bez zochy bo ona byla z tesiowa gdzies w okolicy swidnicy i stasiu byl sam bardzo grzeczny, jak tylko sie spikneli w niedziele to od nowa piski,wrzaski, klucenie sie, bicie, masakra jednym slowem, musieli chyba nadgonic te7 dni:-D
Dobra uciekam ogarnac moja meline (codziennie to samo, sprzatanie rano a wieczorem strach po ciemku isc zeby sie niezabic) i zmykamy.

reklama
Witam.

I ja na urlopie;-) Niestety z M się nie zgraliśmy więc czas ten poświęcam Hance. Ostro jedziemy bez pampersa. Z siusianiem coraz lepiej, niestety z kupką same wpadki. o ile kiedys robiła codziennie teraz rzadziej. Poczytałam troche o tym problemie w necie i boję się, że mogą wyniknąc z tego gorsze problemy więc torche popuszczę jej chyba. Zrobi w gacie trudno. Moze nastepnym razem się uda. Próbowałam prośbą, grożbą a teraz mam inny patent.
Każę jej po sobie posprzatac jak ma wpadke. Napuszczam wodę do miski z płynem i kaze jej prać. I ostatnio mówi do mnie: Mamusia, znowu będe musiała prac...kupa w majtkach;-/
Pozatym kupiłam majtki ze swinką peppą i nie pozwlam jej ich ubrać dopóki nie będzie robic kupy do ubikacji. Bardzo jej się te majtki podobają a ja je powiesiłam wysoko i pozwalam tylko jej oglądac (wredna małpa ze mnie nie?)

U Was juz pewnie nie ma takich problemów??

A ja nie zapeszam, u nas od 6 dni kupa codziennie i to do toalety.... Z siusianiem tez juz nie ma prawie wpadek, wiec jest ok. A z ta kupą to prawdziwa ulga po ponad roku meczarni z zaparciami...

Z sikaniem naprawdę dobrze, nawet w nocy brak wpadek - spi bez pamerka. Próbuje motywowac moje dziecko i zobaczymy...

Moj przez jakis czas za kazda kupe dostawał resoraki i inne drobiazgi od nas i od dziadków (ale robił kupy co 3-4 dni), ale u nas był problem ze w ogole sie bał robic, a nie w majtki, wiec to troche inaczej. Za to teraz jest juz bez zadnych leków itd i na razie jest w miare ok, wiec mam nadzieje ze juz nie bedzie z tym problemów.

U nas jest problem i to spory. Nie zrobi kupy do puki nie założy mu się pieluchy...z sikaniem super. Sam woła a rano pieluszka sucha :)

Dziewczyny czy wasze dzieciaki już siadają? Przemek nie uznaje pozycji leżącej a z półleżącej siada i potrafi się tak bez podparcia kilka sekund utrzymać a jak ma oparcie np w mojej ręce to siedzi tak długo aż go nie położę co przeważnie kończy się rykiem... Nie wspomnę że wózek poszedł w odstawkę bo jest beeeeeeee a do spacerówki nie chcę go jeszcze wsadzać...

Ostatnia edycja:
reklama
Pati wiem ze to nie było śmieszne ale Ja się uśmialam bardzo czytając:)))

Magdasf gdzie Ty masz tą piękną pogodę??????????

Kaka przyjdzie i na nią pora:))

Marma no nasze dzieciaczki już siadają i wózek też w odstawce:rofl2::rofl2::rofl2:

A u Nas stara bida mam depreche jak stąd do Chin albo i dalej wkurza mnie ta pogoda i czuję że stoje w miejscu tylko siwych włosów przybywa i zmarszczek:nerd:

Do góry