reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
WOW!!!!

Patrycja GRATULACJE!!!!!!!!

Damianek śliczny a Ty błyskawica:-D:-D:-D jeszcze wczoraj cicho szaaaa, a dziś malutki już Na świecie, superrrr!

Witam!!!
Jesteśmy, żyjemy. Byłam z dziećmi u moich rodziców. Mama wciąż w szpitalu, towarzyszyłam Tacie który nie jest w pełni sprawny. Dziś wypuszczaja moja mame ale nie jest jeszcze do końca zdrowa. Troszke mi sie sprawa chrzcin pokrzyzowała bo Mamusia miała mi pomóc ale nie da rady. Dobrze że szwagierka przyjedzie troszke wczesniej bo przy dwójce moich bąbli to bedzie cieżko cokolwiek zrobić. A na restauracje szkoda mi kasy bo tu od talerzyka około 100 zł i menu bez szału. Wiola a ty ile bedziesz płacic? U nas sprawy nocnikowe były super a teraz znowu nie chce robic na sedes. Anulka jest bardzo pogodna. Maciek od wrzesnia idzie do przedszkola. Ja zabiegana bo zarządziła przed chrzinami lekki remont naszego pokoju.
Pati gratki Synka.
Trina myśl pozytywnie :-) Gratulacje i oszczedzaj sie.
Wiolu zdrówka. Więcej nie pamiętam. Wybaczcie.

Pati GRATULACJE!!!
i czekamy na relację na porodowym, bo to prawdziwy ekspres był :-D wychodzi na to, ze drugi poród łatwiejszy ;-)
Natusia - gratki dla Bartusia za samodzielność!
Lilunia - zdrówka dla Mamy a kiedy planujecie chrzest?

Macio uczy się sam spać. Zasypiać w SWOIM łóżku i zostawać tam przez całą noc. w nocy jak przyłazi, to jest odprowadzany do siebie. a z sikaniem raz tak raz siak.

hejka
O nas dzień jak co dzień popadam już w paranoje i co chwilę ogladam małego czy już coś mu wyłazi bo teoretycznie już powinien mieć:sorry2: z jednej strony chciałabym by już miała a z drugiej nie wiem sama:cool2::cool2:

Trina kochaniutka smutki na boczek i myśleć pozytywnie!!!!!! i może przejdz sie do lekarza to dostaniesz luteine i zwolnienie!!!!!
A Wy nie mieliscie wyjazdu tak sami??? chyba coś pokręciłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiola zdróweczka!!! a macie inhalator???

ehhh i nie wiem co jeszcze miałam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czarna mamy inhalator, ale ja jakoś nageatywnie do niego nastawiona jestem :no: ale dziś jedziemy na sprawdzenie do dr ze Stasiem to zapytam :tak::tak:

Lilunia, ja tam za żadne skarby nie chce się sama użerać z przygotowaniami. Ja płace ok 110 od osoby, ale u nas to z 4 dania ciepłe będą + przystawki :szok:. POza tym goście też kasę dadzą więc się pewnie zwróci koszt :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-). Tak przynajmniej było przy Szymona chrzcinach.
A dużo masz gości???

Trina odpowiem za Lilunie - obie chrzcimy swoje skarby 26 czerwca :-).
Szymon jak przeszedł na swoje łóżko to nie wiem dlaczego, ale jak się obudził to wołał nas ale sam z łóżka nie wylazł :-D:-D teraz jak rano wstaje to biegiem do sypialni do mnie

reklama
Do góry