reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam....
tylko nie bardzo mam kogo, czyżby nasze forum powoli zamierało? :confused2:
Pogoda barowa, nie ma co robić, bo gdzież tu wyjśc jak mży i straszy czarnymi chmurami. Od TV oczy bolą, ale nuuuudaaaa...

reklama
Obecna;-)

Mąż mnie dziś meeega zaskoczył. Upiekł ciasto czekoladowe mniaaaamm
imagesCAB21VUY.jpg

Kaka ale masz Skarb w domu
Wanilka ja też podczytuje tylko niebardzo jest co ;-)
U nas nerwowa atmosfera. Młody od piatku zasypia bez smoka. Obciecie końcówki i bajka o tym że odgryzł ja piesek poskutkowała z tym że teraz nie chce mi w ogole spać w dzień. Jestem załamana bo to były jedyny chwile ktore miałam tylko dla siebie i mogłam odpocząć. Mam pytanie czy któreś z paździoszkow tez odmawiaja drzemki w dzień? Czy tylko mój Maciek jest takim terminatorem?
Miłej niedzieli.pa.

Tak sobie dziś spojrzałam w kalendarz i pomyślałam, ze zostały równe 2 miesiące. Jakoś trzeba się pocieszac w tak marną pogodę.

hej
ja wlasnie wrocilam od fryzjera :-)
jutro zaczynam prace :tak:z czego baardzo sie ciesze wreszcie jakas nowosc a nie dom, dom, dom hehe

swietami i ja zyje juz mysle co wloze do paczki dla tesciow i rodzicow
a dla dzieci... tez nie wiem:eek:

u nas dzis pogoda taka sobie sloneczko ale chlodno
maz ma wolne bo dopadla go jelotowka mi sie upieklo tylko mnie mdlilo i oki a on noc i dzien spedzil w toalecie teraz czekam kiedy dzieci dopadnie ehh:crazy:

wszystkiego naj naj dla solenizantow ktorych pominelam :*

a dzis na wieczor z mezem planujemy seans filmowy i martini z sokiem pomaranczowym:-pba3bf1f24cbd6f296ef6ec4739c745b5.png

pencil.png

reklama
jak zrobie fotke to wkleje
a co do rekawiczek to moja akurat nosi bez problemu
moze jakies kupic takie co zainteresuja z jakas ulubiona postacia z bajki?

Do góry