reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka głowa do góry, jak nie ta praca to inna będzie
Magdasf gratki pracy :-) Super.
Wanilia ja też myślałam o nowym płaszczu, ale szkoda mi tyle kasy wydawać na 4 miesiace. Póki co w starym przesunęłam sobie guziki i liczę na to że do Bożego Narodzenia da radę ;-) A potem to i tak za wiele pewnie nie będę wychodzić.
Czarna i Trina zdrówka

Witam się czwartkowo!!! u nas nocka do kitu. Humor zrestą tak jak u większości w taką pogodę do bani. Dziś wybieramy się na bilans z maćkiem. Obiad zrobiony. Na weekend planów brak. Chyba tylko też zagnam K żeby umył okna bo ma być ładna pogoda.
Ech...żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce. Czekam aż młody pójdzie spac i robię porządki w jego ubraniach bo juz powyrasstał z większości. Dobrze że po urodzinkach zapasy wzrosly a jak się sprawdzi że będzie córcia to czeka mnie wymiana większości garderoby po Maćku. Z chęcia juz bym jakąs sukieneczkę kupiła ale nie chcę zapeszać ;-) Pozdrówka.pa.

reklama
Wanilka miałam usg prawie 2 tygodnie temu. Pisałam na forum że lekarz powiedział że ma być dziewczynka. W sumie to się nawet go ne pytaliśmy, sam nam pogratulowal córeczki :-) Ale w dzisiejszych czasach to nic do końca nie jest pewne dlatego póki co jeszcze nie sprzedaję Maciusiowych koszul ;-) hahaha

Sto lat dla Rafałka - dzisiejszego solenizanta;-) Zyczymy Ci Rafałku siostrzyczki;-)
imagesCATVC51X.jpg

Wanilka miałam usg prawie 2 tygodnie temu. Pisałam na forum że lekarz powiedział że ma być dziewczynka. W sumie to się nawet go ne pytaliśmy, sam nam pogratulowal córeczki :-) Ale w dzisiejszych czasach to nic do końca nie jest pewne dlatego póki co jeszcze nie sprzedaję Maciusiowych koszul ;-) hahaha

EEeeeee, no to gratulacje!!!! nie doczytałam tych wieści. Skoro lekarz tak powiedział, to raczej nie rzucał słów na wiatr :tak::tak::tak:

W końcu piątek i wolny weekend. Niestety pogoda do bani. CHętnie zostałabym w domku;-) A jak pomyślę o zimie niby tysiaclecia to mi się słabo robi. Nienawidzę zimna. Pociesza mnie tylko fakt, ze niedługo święta;-)

Hej
w weekend właśnie ponoć ładna pogoda, ale dziś mimo słońca nadal zimnica strrrrrraszna, bo wieje!!!

A ja mam dziś wisielczy nastrój i zero perspektyw na jego poprawę.

Wczoraj zwolnili mojego szefa z dnia na dzień, zagmatwana sprawa, a ja mam cykora, czy będę miała gdzie wrócić do pracy.

reklama
Witam sobotnio.

Dzień minął milutko i słonecznie. Teraz sobie sączę winko przy swiecach. Hanka się kąpie. Pewnie będzie jazda bo sobie zrobiła drzemkę przed 17stą w samochodzie ehhhimages.jpg

Do góry