reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Magdziunia myślę, że uda nam się jeszcze zorganizować i spotkać na zywo.
Małaulka to Lenka rzeczywiście dzielna dziewczynka. My będziemy próbować pod koniec lipca, bo moje łóżeczko już sprzedane, ale jeszcze użytkowane. Gratulacje dla córci!
Marma to Ci pogoda zrobiła psikusa ;-) Fajnie, że udany weekend.
Moje dzieci już śpią już prawie od godziny. Nawet całkiem im to poszło, bo bawiły się w łóżkach i zasnęły samodzielnie. Kąpiel była po podróży więc dodatkowa frajda. Ja już suszę dwa prania. Chata ogarnięta - nie lubię rozpakowywania, ale dzisiaj sprawnie mi to poszło, że nawet do kościoła zdążyłam pójść. Jutro do pracy na 13, rano do przedszkola. Ciężko będzie się zebrać po słodkiej labie :-D
Dobrej nocy! Ja jutro do 22 w pracy :dry:

reklama
Witam wieczorową porą - no i po długim weekendzie ... jutro praca.
Za to zadowolona jestem, bo plany ogrodowe jak najbardziej wypaliły.
Teraz jest super.

Acha i ciesze się, że wyjazd udany miałyście dziewczyny - następnym razem to na bank jadę z moją ekipą.
I nie ma zmiłuj :tak:;-)

Z moim maluchem już lepiej - w piątek miał taki szczekający kaszel, że szok - dałam mucosolvan i powoli przechodzi.
Po katarku też już prawie śladu nie ma.

Za to mąż mi się rozkłada ... nie w dosłownym sensie hehehheh - chyba przewiało go jak pracował w ogrodzie w piątek i sobotę - wiaterek taki rześki był no i dzisiaj miał 38`C :szok:
Boziuuuuuuuu oby wszystko po nocy wróciło do normy.

No to na tyle .... dobrej nocy :-):-)

hej my jak zwykle 0d 6 na nogach. Wczoraj jak przyjechaliśmy na dworze było 30 stopni, a co gorzej na górze u nas też :szok:
Pranka już przeszły, wiszą w domku bo dziś pada :-( co chwilę. Poztym młody się jakoś odtatakał. I nawet zjadł wczoraj całego mcdonalda po drodze no i spał bez pobudki w nocy :-D. Mam jeden fajny filmik ale niechce mi się wgrać na fotosika:-(

I ja sie witam, wczoraj jako bezboznica jedno pranko sie wypralo juz jest suche wiec nastepne sie pieze. Pogoda poki co sloneczna i ciepla, zobaczymy jak dlugo;-)
Oczywiscie jak przypuszczalam porzadki zostaly wykonane przez t. w naszych pokojach, skomentowane to i owo, a potem placz bo nie zostalam dluzna, oczywiscie nie moj placz;-)Ale jak to u niej bywa dzisiaj jakby nic sie nie stalo swiergotala do mnie od rana...wrrr nie lubie takich ludzi...
Zaraz mykamy na dworek poszalec, wiec milego dnia dziewczynki:tak:

Magdziunia zdrówka dla męża i trzymam za słowo.
Patrycja u nas w mieszkaniu na ten moment jest 25 stopni i powietrze stoi :eek:

Ale ciężko zebrać się do kupy :eek: Martyna w przedszkolu. Powiedziała mi "pa" i poleciała. My z Młodym po śniadaniu. Zaraz nastawię pranie, bo u mnie pogoda jeszcze dopisuje, ale wieje.
Potem do pracy, a po powrocie na urodziny sąsiadki. Niania przetestowana po długiej nieużywalności więc impreza za ścianą jak najbardziej możliwa.
Miłego poniedziałku!

witam
ja tez wlasnie jem sniadanko mloda szaleje starszaki w szkole a ja mysle czy wziasc sie za malowanie pokoju wiki jak mala usnie czy nie bo mam lenia na maksa :p

hejka
nie odpisze nikomu bo coś sie kiepsko dziś czuje to chyba z tęsknoty:))) ale tak na poważnie to chyba jakiś wirusek mi się przyplątał bo mam spotkania z porcelanowym uchem:(((

reklama
Do góry