reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witajcie babeczki:tak:

U nas dziś u dzieci stanęła piętrówka i cyrk z zaśnięciem bo Lena się tak ucieszyła, że może sobie schodzić i wychodzić kiedy chce, że o spaniu nie było mowy, w końcu wyladowała w łóżeczku i tam zasnęła a niedawno ją przeniosłam na łóżko muszę ją nauczyć tak zasypiać, bo za miesiąc do Polski lecimy a tam łóżeczka nie będzie:no:

A wczoraj mieliśmy gości i ja wypiłam całą butelkę wina bo reszta piła drinki a w nocy męki w łazience:no:........... ale rano wstałam zdrowa za to M do południa spał, bo chory był......

Agamir życzę szybkiej poprawy z kolanem
Ppatqa mam nadzieję że mały nie złapał choróbska
Malenka fajnie, że masz takie grzeczne dzieci:tak:
Magdziunia no to udany weekend miałaś

reklama
Dzien doberek:-) Dzisiaj z okazji dnia dziecka moje dzieci daly mi pospac do 9;-):-D
I przy tej okazji zycze wszystkim pazdzioszkom i nie tylko duuuuuuzo zdrowka,usmiechu na twarzy, duzo zabawek i samych smakolykow:tak:
U nas dzis pochmurno ale w miare cieplo, wiec jak tylko nie bedzie padal deszcz to wybywamy bo mlody juz szaleje od siedzenia w domu.

my dzis siedziny w domku, tzn do obiadu, popołudniu młody zostaje z bacią a my mykamy na szybkie zakupki, mam kaktusa w gardle:-(

Dużo słoneczka i uśmiechniętych buziek dla naszych pazdzioszków w dzień ich święta:tak:

Do nas już wszystkie wujki rano dzwoniły łącznie z dziadkami.

A u nas słoneczko, właśnie z mężem spijamy kawusię, domek wysprzątany, Lenka chrupki kukurydziane je i normalnie sielanka;-)

Miłego dnia!!

Ppatqa oby szybko przeszło i mam nadzieję, do zobaczenia :-)
Małaulka mój Bartek też przeżył traumę ;-) jak mu wyjęłam szczebelki z łóżeczka. Tak się dziwił,że mógł wyjść, że nie umiał zasnąć i dopiero po godzinie walki zasnął w moich rękach. włożyłam patyki z powrotem i za jakiś czas znowu spróbuję, bo koniec pod lipca chcemy im kupić taką "piętrówkę" z wysuwanym materacem. Martyna w tym czasie właśnie zaczęła spać na "dorosłym" łóżku więc może Bartek do tego czasu dojrzeje :eek:

Dla wszystkich Paździoszków i ich Braciszków i Siostrzyczek - najserdeczniejsze życzenia w dniu Waszego święta - żeby było tak codziennie. Samych radości, zdrówka i słoneczka!!!

Dla wszystkoch paździoszków oraz rodzenstwa paździoszków z okazji dnia dziecko góry zabwek, kolrowego dziecinstwa, spokojnych i radosnych rodziców, usmiechnietych buziaków i słdkich pysiaków

Mój sie już sam nauczył wyjmować szczebelki, no i teraz pojawił sie problem...
Ja go kłade spać, a on po moim wyjsciu z pokoju cichutko je wyjmuje wychodzi i bawi się w najlepsze... a wszystko po cichutku, żeby sie nie wydało, ze nie śpi :) a jak wchodze do pokoju, to robi szybki myk do łóżeczka. dopiero jak wkracza M, młody łaskawie zostaje w łóżeczku...

Dzieciaki wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta :)

U nas łóżeczko stoi wyciąganymi szczebelkami przy ścianie :) Niestety mały musi stać jeszcze ze szczebelkami bo strasznie się w nocy kręci i by wypadł. Ale na przyszły rok planuję mu kupić piętrówkę :)

Zdróweczka dla dzieciaków i najserdeczniejsze życzonka dla wszystkich.

A ja dzis maiałam dzien do d....

Byle do zjazdu;-)

reklama
Witajcie.
Wszystkiego najlepszego z okazji DD dla naszych pociech kochanych.

A u mnie dziś dzionek super - w pracy DD udany i po południu miałam czas tylko dla Sebcia.
Młody wyszalał się a później spacerek na rowerze a teraz lula.
Ale zapewne jak co noc obudzi się i zacznie się marudzenie - to już dwa tygodnie jak nie karmię jego i w dzień i w nocy cyckiem .... ufff .... i dobrze.
Ale mały chyba jeszcze w nocy sobie przypomina i dlatego płacze.

Jutro przeżyć parę godzin w pracy i zacznie się długi weekend.
Plany mamy takie, że będziemy działać z mężulem w ogrodzie - skalniak powiększamy, to znaczy z dwóch mniejszych robimy jeden większy.

Prócz tego wiadomo procesja w czwartek.

Miałam coś jeszcze napisać, ale ... ze zmęczenia zapomniałam hehehhehe.
Dobrej nocy.

Ostatnia edycja:
Do góry