reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Właśnie wróciliśmy z zakupów. Dobrze, że część zrobiliśmy wczoraj, bo dziś cały Toruń zakorkowany :no:. Martyna co chwilę pyta kiedy jedziemy na wyprawę, a ja chyba nie odetchnę aż wsiądziemy do samochodu :sorry:
Ogólnie dzień na wysokich obrotach. Młody odpuścił drzemkę więc teraz trochę marudzi. Jeszcze godzinka i kładę ich spać. Mam nadzieję, że szybko padną.
Pogoda u mnie dziś taka sobie, chociaż pomimo silnego wiatru nawet ciepło.
Lecę coś zjeść, bo cały dzień coś kątem podgryzałam, a teraz żołądek do krzyża przyrósł :eek:

Witajcie.
U nas od rana była parówka taka, że szok a pod wieczór rozszalała się spora burza - błyskało, waliło ... no i lał deszcz.
Teraz to taki malutki pada.
Ale ciepło jest jak na wieczór ;-)

Obejrzę jeszcze jakiś filmik i zmykam spać.

Wpadam życzyć wam udanego weekendu i może jak będzie czas i możliwość wrzucimy jakieś fotki w czasie naszego spotkanka. Buziaki do poniedziałku:))))

Witajcie - pogoda cudna - parno, duszno i słonecznie.
Byliśmy w kościółku a teraz młody zasnął.
Ja mam chwilkę dla siebie.
Później obiadek i leniuszkowanie.

Zazdroszczę Wam dziewczyny wyjazdu.

Miłej zabawy dla Was i czekamy na wieści z i foteczki.

Ostatnia edycja:
Hej i ja witam i zazdroszczę wyjazdu dziewczynom, bo ja siedzę sama w domu, Lenka śpi a i mnie zmożyło i też przysnęłam, u nas nie ma dziś świeta i Karolinka jest w szkole a M gdzieś też wybył:tak:
Piętrówka zdała egzamin bo tyko w pierwszy wieczór było schodzenie a już w dwa kolejne wieczory bez problemu zasypiała:tak::tak: tylko jeszcze w ciągu dnia ją do łóżeczka na drzemkę daję.
Jestem dumna z mojej małej dziewczynki:tak:
Teraz robię obiadek i chyba jakąś kawkę wypiję bo taka jakas zmęczona sie czuję.
Pa:tak:

Cala ekipa zjazdu cieplo pozdrawia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogode mamy wrecz bajeczna, okolica superowa, dzieciaki pierwsza klasa, bawimy sie super extra, wlasnie siedzimy rzy grillu i pijemy piwko, dzieci juz spia wiec zaraz zaczynamy zabawy:-):-)

Milego wieczorka dziewczyny (chociaz od wczoraj jakies totalne pustki na frum :-D:-D:-D)

Jest Super :-) Pogoda wspaniała, dzieci szaleją, rodzice "odpoczywają", alkohol się leje :-) Hehe, czego chciec wiecej :-) A teraz paździoszki śpią, wiec my zaczynamy zabawe :-)
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
reklama
No i po egzaminie :) Co będzie nie wiem wyniki 11 a 12 wpisy i poprawki. Był dość ciężki pytania w stylu; regułka zmieniony jeden wyraz nie zmieniający sensu wypowiedzi i czy jest ona prawidłowa czy nie itp. Z drugiego najprawdopodobniej będę zwolniona, choć dowiem się w najbliższym czasie. Ale to już pikuś :) Wczoraj byliśmy po południu z młodym w farmie danieli koło Chojnowa i muszę wam powiedzieć, że super miejsce. My w prawdzie byliśmy odwiedzić znajomych, którzy robili tam imprezę XIII wieczną i nie zwiedzaliśmy dokładnie wszystkiego ale zamierzamy się tam wybrać jeszcze raz choćby na grzyby :) A dziś chyba Ślęża :) Pogoda BOSKA po prostu żyć się chce :)

Dziewczyny super że wyjazd udany :) Bawcie się dalej i odpoczywajcie :)

Do góry