Skad pomysł,że wyrzucimy! im więcej mam tym razniej! ))))) a skad ta pomyłka w terminie porodu?Czesc!
ja po kolejnej wizycie u poloznej.Okazalo sie ze mam zmieniony termin porodu na 25.09 ale mam nadzieje ze nie wyrzucicie mnie przez to z forum mam pazdziernikowychTa babka powiedziala ze na ten termin na 3.10 mam nie patrzec tylko na ten nowy i go podawac.Posluchalam sobie bicia serduszka i troszke sie uspokoilam, teraz chyba jakos wytrzymam do 13.05 na usg.
Tak wiec okazalo sie ze jestem juz w 18 tyg ciazy, szkoda tylko ze nie czuje jeszcze ruchow.Jestem strasznie zmeczona, powiem Wam ze podziwial laski ktore pracuja cala ciaze, ja musze do ok 2 lipca i nie wiem czy dam rade.
Pozdrawiam.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorotka prosze Cie wrzuć na luz, nie ma sensu denerwować sie tym na co i tak nie masz wpływu. Wiem, ze to co napisze zabrzmi śmiesznie ale kiedy nie było pewne czy moja ciąza sie utrzyma to rozmawiałam z dzidzi. O tym jak bardzo ja kocham, co bedziemy robić gdy juz sie pojawi. Czesto sie przy tym poryczałam ale ostatecznie to przynosi taki wewn. spokój.
Ja odkad wiem ze jestem w ciazy mysle o dziecku 24 h na 24 h i nie potrafie o niczym innym myslec i o nic innego prosic Boga .Nawet czasem juz moje modlitwy
wydaja mi sie non stop takie same bo caly czas kilka razy dziennie prosze tylko
o dzidzie aby bylo oki .Czasem tez powiem dzidzi ze bardzo ja kocham i
umarlabym jakby sie jej cos stalo,ale to tez mowie do BOGA .
O 18,15 wychodze do gina pewnie sie opozni wiec nie wiem o ktorej wroce
ale napisze wieczorem jak tylko wroce 3 majcie kolo 19 kciuki .
A moj zly chumor to z tego ze musze isc niestety skontrolowac do gina bo niestety cos sie zdarzylo co nie powinno sie zdazyc ( mam na mysli te plamienia nocne).
Trzebabylo kase pozyczeyc a jej nigdy nie zaduzo a najgorsze to te nerwy i to ze
ja juz wiele razy plamilam i myslalam ze juz bedzie dobrze i ze juz sie to nie zdazy
Andzia wklejałam też ta sukieneczke
Agniesia25 Wow ale z ciebie szczesciara ze juz we wrzesniu) Ale najważniejsze ze zdrowe
a kiedy sie urodzi samo zdecyduje.
Anula to ze rozmawiasz ze swoja dzidzia to bardzo naturalne i swiadczy o tym ze masz
instynkt i juz je pragniesz i kochasz.
Ewela a nie mówiłam. Jeszcze nie raz bedziecie się kłucić. Ja tam mówie ze czasem nawet
najlepszy zwiazek potrzebuje lekkiego wstrzasu.
Kaka jak tam egzamin????
natusiaMa I jak twój egzamin? Ciezko było????
Dorotka1234.... ??????????? czekamy
Ja ja dzis cały dzień na nogach. Aż mnie wsio boli. I jak zwykle poszłam na niby spacer i
wróciłam z butami bluzka i takie tam)) Ale powiedziałam M ze to moje prezenty urodzinowe.
Co sie chłopak bedzie główkować co mi kupić.
Agniesia25 Wow ale z ciebie szczesciara ze juz we wrzesniu) Ale najważniejsze ze zdrowe
a kiedy sie urodzi samo zdecyduje.
Anula to ze rozmawiasz ze swoja dzidzia to bardzo naturalne i swiadczy o tym ze masz
instynkt i juz je pragniesz i kochasz.
Ewela a nie mówiłam. Jeszcze nie raz bedziecie się kłucić. Ja tam mówie ze czasem nawet
najlepszy zwiazek potrzebuje lekkiego wstrzasu.
Kaka jak tam egzamin????
natusiaMa I jak twój egzamin? Ciezko było????
Dorotka1234.... ??????????? czekamy
Ja ja dzis cały dzień na nogach. Aż mnie wsio boli. I jak zwykle poszłam na niby spacer i
wróciłam z butami bluzka i takie tam)) Ale powiedziałam M ze to moje prezenty urodzinowe.
Co sie chłopak bedzie główkować co mi kupić.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Juz jestem gin zbadal mnie tylko na kozle i okazalo sie ze mam grzybice pochwy
wiec dobrze ze poszlam do niego .Ja juz niedawno na ciazowych klopocikach
pisalam Wam ze mam jasno zolte uplawy a dzis poprostu byly ciemniejsze .
Mam tabletki dopochwowe NYSTATYNA ( moze ktoras zna te tabletki ).
Usg nie robil bo chyba uznal ze jest oki a pozatym 3 dni temu bylam na usg
wiec wiecie co za duzo to niezdrowo .A ta grzybica w ciazy moze mi powracac.
Mimo ze nie widzialam maluszka to i tak jestem spokoja bo przeciesz niedawno
mialam usg i nie krwawie wiec musi byc oki prawda ?????????
wiec dobrze ze poszlam do niego .Ja juz niedawno na ciazowych klopocikach
pisalam Wam ze mam jasno zolte uplawy a dzis poprostu byly ciemniejsze .
Mam tabletki dopochwowe NYSTATYNA ( moze ktoras zna te tabletki ).
Usg nie robil bo chyba uznal ze jest oki a pozatym 3 dni temu bylam na usg
wiec wiecie co za duzo to niezdrowo .A ta grzybica w ciazy moze mi powracac.
Mimo ze nie widzialam maluszka to i tak jestem spokoja bo przeciesz niedawno
mialam usg i nie krwawie wiec musi byc oki prawda ?????????
Dorotka - napisz koniecznie co Ci gin powiedzial! jestem pewna ze bedzie wszystko OK :-) !!
A oto mój profil na naszej klasie: Logowanie do nasza-klasa.pl
A mnie jutro badania krwi czekaja - bardzo ciekawa jestem wynikow!! i weekend wreszcie, a zapowiada sie slicna pogoda :-)
21:10, a mnie juz sennosc meczy....chyba pora do lozka, tym bardziej ze niestety ale okolo 6 musze wstac :-(
Ewela - dobrze ze sie dogadaliscie z chlopakiem !! zmiany nastrojow to normalne i Twoj chlopak bedzie musial to znosic jeszcze pare miesiecy ;-)
Slodkich snow :-)
A oto mój profil na naszej klasie: Logowanie do nasza-klasa.pl
A mnie jutro badania krwi czekaja - bardzo ciekawa jestem wynikow!! i weekend wreszcie, a zapowiada sie slicna pogoda :-)
21:10, a mnie juz sennosc meczy....chyba pora do lozka, tym bardziej ze niestety ale okolo 6 musze wstac :-(
Ewela - dobrze ze sie dogadaliscie z chlopakiem !! zmiany nastrojow to normalne i Twoj chlopak bedzie musial to znosic jeszcze pare miesiecy ;-)
Slodkich snow :-)
Oj Dorotka, w tym samym czasie pisalysmy posta stad moje opoznienie. To dobrze ze w porzadku z maluchem, a grzybice szybko wyleczysz, tylko faktycznie bedziesz musiala uwazac zeby sie powtarzala...mialam kiedys Nystacyne i pomogla mi od razu.
Slodkich snow
Slodkich snow
reklama
Dorotka1234.. wszelki infekcje w ciazy sa bardzo czeste i niestety potrafia nawracać ja miałam przy Niki. Ale ogólnie wiadomości jak najbardziej "pozytywne" bo z maluszkim nic sie nie dzieje i tak juz bedzie do konca
Ciekawe jak tam nasza ppatqa po wizycie? Ale tego dowiemy sie dopiero jutro:--D
Ciekawe jak tam nasza ppatqa po wizycie? Ale tego dowiemy sie dopiero jutro:--D
Podziel się: