reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Dorotka u mnie latają 4 koty co prawda w stajni, ale są, a zresztą ja niby weterinorz a nie przechodziłam jeszcze toksy a z kotami miałam wiele do czynienia
A co do mleka jeju jakie znęcanie, ja nie trawie latkozy, i tylko wcinam przetwory mleka, bo inaczej rozmowa z wc,
A co do mleka jeju jakie znęcanie, ja nie trawie latkozy, i tylko wcinam przetwory mleka, bo inaczej rozmowa z wc,
Ratuje mnie to, że lubie herbate z mlekiem i śledziki w smietanie;-) Jakoś oszukam żołądek.
Chciałam wyjśc na swierze powietrze ale dzwonili z pzu ze zaraz ktoś przyjedzie oszacowac straty po zalaniu. Może wpadnie pare groszy
Chciałam wyjśc na swierze powietrze ale dzwonili z pzu ze zaraz ktoś przyjedzie oszacowac straty po zalaniu. Może wpadnie pare groszy
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja z kotami nie mam nic wpolnego ,moze tyle co niedawno karmilam te bezdomne przez jakis czas ,ale nie stykalam sie z nimi wogole a toxo wychodzi ze juz
przechodzilam.Musialam ja przechodzic miedzy ostatnio ciaza w tamtym roku:-( a ta ciaza ale to napewno bylo przed ta teraz ciaza ,ale sama nie wiem kiedy hihi.Ja wrocilam ze spacerku i wiecie co zachcialo mi sie arbuza i pol osiedla za nim chodzilam ale kupilam prawie 2 kg hihih i chyba sama te 2 kg zjem ale mysle ze do jutra mi to zajmie hihih
przechodzilam.Musialam ja przechodzic miedzy ostatnio ciaza w tamtym roku:-( a ta ciaza ale to napewno bylo przed ta teraz ciaza ,ale sama nie wiem kiedy hihi.Ja wrocilam ze spacerku i wiecie co zachcialo mi sie arbuza i pol osiedla za nim chodzilam ale kupilam prawie 2 kg hihih i chyba sama te 2 kg zjem ale mysle ze do jutra mi to zajmie hihih
A ja właśnie wróciłam z miasta i nogi mi w d...wchodzą. Ale jestem zadowolona bo w koncu kupiłam sobie taki jasny prochowiec i tylko guziki muszę przeszyć żeby się wmieścić w niego Pogoda piękna
Firstmama chyba ma rację...teraz coś inaczej kasę najliczają na wypłatę na wolnym. Gadałam dziś z dziewczyną, która urodziła miesiąc temu i pracuje w tej samej firmie co ja. Ponoć jeszcze niedawno bardziej opłacało się siedzić na wolnym... W każdym razie postanowiłam, że ważniejszy dla mnie jest maluszek wieć siedzę w domu - choć pewnie łatwo nie będzie.
A co do przetworów mlecznych - ja lubię kaszkę manną
Firstmama chyba ma rację...teraz coś inaczej kasę najliczają na wypłatę na wolnym. Gadałam dziś z dziewczyną, która urodziła miesiąc temu i pracuje w tej samej firmie co ja. Ponoć jeszcze niedawno bardziej opłacało się siedzić na wolnym... W każdym razie postanowiłam, że ważniejszy dla mnie jest maluszek wieć siedzę w domu - choć pewnie łatwo nie będzie.
A co do przetworów mlecznych - ja lubię kaszkę manną
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nio kaszka manna mniam mniam :-)Kaka super ze zakupy udane :-) moje tez kupilam ARBUZA
pycha juz kawalek zjadlam a teraz czuje jak zaraz do kibelka bede latala :-) ide po jeszcze jeden
kawalek arbuza hihihihi .
A co do kasy to ja wlasnie czekam na zus i nie moge sie doczekac :-( i tez sie boje
jak beda mi placic na macierzynskim i tez bedzie cieszko ale co zrobic :-( ja po macierzynskim
i tak chce wrocic do pracy tej co mam a jak nie to ja zmienic :-)
pycha juz kawalek zjadlam a teraz czuje jak zaraz do kibelka bede latala :-) ide po jeszcze jeden
kawalek arbuza hihihihi .
A co do kasy to ja wlasnie czekam na zus i nie moge sie doczekac :-( i tez sie boje
jak beda mi placic na macierzynskim i tez bedzie cieszko ale co zrobic :-( ja po macierzynskim
i tak chce wrocic do pracy tej co mam a jak nie to ja zmienic :-)
Szczęśliwe te co moga wrocić do swojej pracy. Ja nie wiem czy będzie na mnie czekało miejsce. Póki co kogoś zatrudnili. Zobaczymy. Najwyzej czegoś poszukam. Teraz staram się tym nie zamartwiać. Co do kasy tez bedzie ciężko ale.... damy rade dziewczyny, matki polki potrafia kombinować!!!!;-) głowa muru nie przebijemy
reklama
Podziel się: