reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Wlasnie dziewczyny dawajcie jakis przepis na smaczna zapiekanke ziemniaczana:tak: tez bym zjadla hihi.
Troche polezalam ale ide sobie frytki zrobic bo ja jak je mam w domu to musze je zjesc bo slina mi cieknie hihihih.
Wiem ze takie kucia to moze byc nawet cos dobrego bo w koncu mi sie tam wsio
rozszeza hihihi ale napewno dobrym objawem jest to ze mnie mdli hhihih

Ide smazyc fryty i lezec pozniej do was zajze :tak:

Aha kuje mniej juz oby przestalo:tak:

reklama
myślałam o urlopie, na przyszły tydzień. Właśnie kiedy można iść na 3 lub 4 D, bo chetnie też bym się wybrała.

Boziu jak ja dawno robiłam zapiekanke:zawstydzona/y:

No niestety u nas nie ma 4D a podobno zajeb.... sprawa:tak:
Kaka a z ta płytka to dobry pomysł. Zadzwon do ars medicala moze tam nagrywaja (bo napewno robia)

dorotka1234... smacznego:-p

Widziałam usg 4d u znajomej cos niesamowitego ja chceisc miedzy 18 a 22 tyg b tak najepiej czyli za 3 tyg.troszke drogie jest bo kosztuje u nas 250 zł

Szok, dziewczyny ale Wy stukacie w klawiature:)))) Pamiętam, że na lipcu 2006 też miałysmy takie gorące wątki. Po urodzeniu dzieci wszystko ucichło. Jedną stronę zapełniamy teraz kilka dni:))

k@siek wsio zależy od towarzystwa u mnie na XII 06 wiecznie jest gorąco choć bywaja też skromne dni

kaka ja sie jednak zdecyduje na te USG tylko poczekam tak koło 18 tyg chyba podejde ale najpier do nich zadzwonie i sie popytam kiedy najlepiej:-p

To się popytaj a ja przegadam sprawę z moim M.
Chociaż mój M mówi ze może przegrać w pracy z wideo na płytkę...tylko czy nasz gin to jeszcze robi??

reklama
Do góry