reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Agamir dziekujemy i wzajemnie :-)

Kaka jaka pogoda dzis u ciebie ,u mnie sloneczko ale zimno :-) ale moze sie ociepli :-)
Jakies plany na dzis ???????? ja sie zaraz za nauke zabieram :-)

agamirDaleko cię wyniosło
ZawadkaCześć
Jak mi się nie chce w tej robocie siedzieć, ja chce już na zwolnienie.
A do wizyty jeszcze troche zostało

Ja mam w przyszłym tygodniu test z angielskiego...ale nie chce mi się uczyć hehe

Poczytąłam sobie w necie mo mojej rwie kulszowej. Kobiety w zaawansowanej ciaży skarzą się, że dzieciaczki uciskają im nerwy a oczym u mnie chyba nie może być mowy. Wygląda na to, ze tylko ćwiczenia i masaże wchodzą w grę...

Zjadłabym cos dobrego ale nie chce mi się siedzieć przy garach.

ppatqa może zadzwon do swojego gina i powiedz co i jak, że sił nie masz...bez sensu się tak przemęczać. I moze da CI zwolnienie.

Czarna a mówiłam Ci że wizyta podrożała o 10 zeta??

Witam i stukam sie herbatka:-p

Wiecie co ogladałam wczoraj świetny film. Tzn to był dokument ale naprawde wart obejrzenia daje dużo do myślenia:tak:
ps jak sobie przypomne tytuł to wam podam:zawstydzona/y:

Zawadka no witam wkońcu. Juz myślałam ze nigdy niebedziesz miała tego neta:-D

ppatqa a kiedy masz wizyte???? Moze wez sobie wolne bo jak masz sie meczyc w robocie to aż szkoda ;-)

dorotka1234.... ucz sie ucz i za mnie tez poprosze:-D

A ja mam od wczoraj delikatny katarek i moja malutka tez. Normalnie ta pogoda mnie dobije:baffled:

reklama
Pouczylam sie trochu ale jak siedze to mnie kuje cos po prawej stronie brzucha
mam nadzieje ze to nic zlego :-( macie czasem takie kucia troche wyrzej od jajnikow ale
z boku brzucha? takie kucie wzielam juz nospe i mam nadzieje ze to nic zlego,
mama nadzieje ze to przez to ze dzidzia rosnie ?

Ide sie polozyc na chwile jak macie podobne bole to piszcie

Do góry