reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Agamir dziekujemy i wzajemnie :-)
Kaka jaka pogoda dzis u ciebie ,u mnie sloneczko ale zimno :-) ale moze sie ociepli :-)
Jakies plany na dzis ???????? ja sie zaraz za nauke zabieram :-)
Kaka jaka pogoda dzis u ciebie ,u mnie sloneczko ale zimno :-) ale moze sie ociepli :-)
Jakies plany na dzis ???????? ja sie zaraz za nauke zabieram :-)
Ja mam w przyszłym tygodniu test z angielskiego...ale nie chce mi się uczyć hehe
Poczytąłam sobie w necie mo mojej rwie kulszowej. Kobiety w zaawansowanej ciaży skarzą się, że dzieciaczki uciskają im nerwy a oczym u mnie chyba nie może być mowy. Wygląda na to, ze tylko ćwiczenia i masaże wchodzą w grę...
Zjadłabym cos dobrego ale nie chce mi się siedzieć przy garach.
Poczytąłam sobie w necie mo mojej rwie kulszowej. Kobiety w zaawansowanej ciaży skarzą się, że dzieciaczki uciskają im nerwy a oczym u mnie chyba nie może być mowy. Wygląda na to, ze tylko ćwiczenia i masaże wchodzą w grę...
Zjadłabym cos dobrego ale nie chce mi się siedzieć przy garach.
A
agamir
Gość
u mnie dzis pochmurno i zimno dobrze ze siedze w domku. Dzis czuje sie nawet nawet zobaczymy co bedzie po sniadanku.
A
agamir
Gość
ppatqa faktycznie daleko mnie wyniosło
Witam i stukam sie herbatka
Wiecie co ogladałam wczoraj świetny film. Tzn to był dokument ale naprawde wart obejrzenia daje dużo do myślenia
ps jak sobie przypomne tytuł to wam podam
Zawadka no witam wkońcu. Juz myślałam ze nigdy niebedziesz miała tego neta
ppatqa a kiedy masz wizyte???? Moze wez sobie wolne bo jak masz sie meczyc w robocie to aż szkoda ;-)
dorotka1234.... ucz sie ucz i za mnie tez poprosze
A ja mam od wczoraj delikatny katarek i moja malutka tez. Normalnie ta pogoda mnie dobije
Wiecie co ogladałam wczoraj świetny film. Tzn to był dokument ale naprawde wart obejrzenia daje dużo do myślenia
ps jak sobie przypomne tytuł to wam podam
Zawadka no witam wkońcu. Juz myślałam ze nigdy niebedziesz miała tego neta
ppatqa a kiedy masz wizyte???? Moze wez sobie wolne bo jak masz sie meczyc w robocie to aż szkoda ;-)
dorotka1234.... ucz sie ucz i za mnie tez poprosze
A ja mam od wczoraj delikatny katarek i moja malutka tez. Normalnie ta pogoda mnie dobije
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Pouczylam sie trochu ale jak siedze to mnie kuje cos po prawej stronie brzucha
mam nadzieje ze to nic zlego :-( macie czasem takie kucia troche wyrzej od jajnikow ale
z boku brzucha? takie kucie wzielam juz nospe i mam nadzieje ze to nic zlego,
mama nadzieje ze to przez to ze dzidzia rosnie ?
Ide sie polozyc na chwile jak macie podobne bole to piszcie
mam nadzieje ze to nic zlego :-( macie czasem takie kucia troche wyrzej od jajnikow ale
z boku brzucha? takie kucie wzielam juz nospe i mam nadzieje ze to nic zlego,
mama nadzieje ze to przez to ze dzidzia rosnie ?
Ide sie polozyc na chwile jak macie podobne bole to piszcie
Podziel się: