reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Agamir dziekujemy i wzajemnie :-)

Kaka jaka pogoda dzis u ciebie ,u mnie sloneczko ale zimno :-) ale moze sie ociepli :-)
Jakies plany na dzis ???????? ja sie zaraz za nauke zabieram :-)

agamirDaleko cię wyniosło
ZawadkaCześć
Jak mi się nie chce w tej robocie siedzieć, ja chce już na zwolnienie.
A do wizyty jeszcze troche zostało

Ja mam w przyszłym tygodniu test z angielskiego...ale nie chce mi się uczyć hehe

Poczytąłam sobie w necie mo mojej rwie kulszowej. Kobiety w zaawansowanej ciaży skarzą się, że dzieciaczki uciskają im nerwy a oczym u mnie chyba nie może być mowy. Wygląda na to, ze tylko ćwiczenia i masaże wchodzą w grę...

Zjadłabym cos dobrego ale nie chce mi się siedzieć przy garach.

ppatqa może zadzwon do swojego gina i powiedz co i jak, że sił nie masz...bez sensu się tak przemęczać. I moze da CI zwolnienie.

Czarna a mówiłam Ci że wizyta podrożała o 10 zeta??

Witam i stukam sie herbatka:-p

Wiecie co ogladałam wczoraj świetny film. Tzn to był dokument ale naprawde wart obejrzenia daje dużo do myślenia:tak:
ps jak sobie przypomne tytuł to wam podam:zawstydzona/y:

Zawadka no witam wkońcu. Juz myślałam ze nigdy niebedziesz miała tego neta:-D

ppatqa a kiedy masz wizyte???? Moze wez sobie wolne bo jak masz sie meczyc w robocie to aż szkoda ;-)

dorotka1234.... ucz sie ucz i za mnie tez poprosze:-D

A ja mam od wczoraj delikatny katarek i moja malutka tez. Normalnie ta pogoda mnie dobije:baffled:

reklama
Pouczylam sie trochu ale jak siedze to mnie kuje cos po prawej stronie brzucha
mam nadzieje ze to nic zlego :-( macie czasem takie kucia troche wyrzej od jajnikow ale
z boku brzucha? takie kucie wzielam juz nospe i mam nadzieje ze to nic zlego,
mama nadzieje ze to przez to ze dzidzia rosnie ?

Ide sie polozyc na chwile jak macie podobne bole to piszcie

Do góry