reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Część widze że jeszcze śpicie, jaż już siedze w robocie i zapowiada się niezły młyn, powodzenia u ginów, może przed 15 uda mi się jeszcze raz wpaść.

Ależeście się ropisały moje drogie...tylko na moment Was z oka spuścić;-)

Dorotka cieszczę się, ze ok z dzidzią i trzymam kciuki za pozostałe wizyty.

Karolina222 pewnie łatwiej byłoby nam Tobie coś doradzić gdybyśmy wiecej wiedziały o Twojej sytuacji. Pisałaś, że jesteś na zwolnieniu bo praca zagraża Twojemu dziecku. Masz umowe na stałe?? Jeśli tak to wrócisz po porodzie i będziesz miała z czego utrzymać siebie i dziecko. Masz blisko rodzinę, która może Cię wesprzeć? Skoro Ojciec dziecka Ci nie pomaga to przydałaby Ci się ktoś, kto Cię odwiedzi, poradzi i przytuli. Z nami zawsze mozesz pogadać...ale mamy kiepsko wyćwiczone przytulanie na odległość;-)
Z facetami to czasem tak dziwnie, wiedzą że z seksu czasem są dzieci a potem jak przyjdzie co do czego, nie chcą ponieść odpowiedzialności.
Pocieszeniem jest to, ze nie wszyscy są tacy i pewnie znajdziesz super faceta, który się o Was zatroszczy, czego Wam z całego serca życzę.

CZESC KOCHANE
bardzo sie za Wami stęskniłam:tak:
Witam nowe mamusie, fajnie że nas przybywa:tak:
W końcu mam neta w domciu, ale niestety jak jestem w domciu to nie mam zbytnio czasu i mozliwości aby siedziec przed kompem:-(.
miłego dnia życzę

Zawadka dobrze ze jestes :-D udzielaj sie najwiecej jak tylko mozesz:tak:

Kaka jak samopoczucie dzisiaj u Ciebie ?:tak:

Ja pieknie przespalam noc i jestem taka szczesliwa i chyba tak naprawde dopiero wczoraj dotarlo do mnie ze mam w sobie malutkiego czlowieczka:tak::-D:-D:-D
Jestem taka szczesliwa i wierze ze juz tak pozostanie i ze juz kazda z nas bedzie
SZCZESLIWA

reklama
Do góry