reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej jestem jestem sory ze tak pozno
U dzidzi wsio oki jest juz duza i ruchliwa
U dzidzi wsio oki jest juz duza i ruchliwa
Karolina222
Początkująca w BB
Czarna probuje sie nie stresowac,ale za kazdym razem kiedy gadam z nim on musi cos powiedziec tak bylo. mimo iz mowie mu ze nie moge nie mam wogole wsparcia, jak na razie. mam nadzieje ze zacznie mu w koncu zalezec a naszym dzieciaczku.zyje poki co nadzieja na lepsze jutro choc brakuje mi sil . coraz bardziej je tracei i jest coraz gorzej
Karolina222 nie wiem co napisac abys uwierzyła w siebie i aby każdy dzień był łatwiejszy. Ale wydaje mi sie ze niepowinnas sie mu narzucać skoro on was niechce musisz mu pokazac ze jestes silna i dasz sobie rade. I moze znajdz sobie jakies zajecie aby niemyśleć o nim bo chyba nie jest wart twojej miłości i łez.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dobra teraz szczegoly zbadal mnie na kozle i jest oki i zrobil mi usg przez brzusio juz :-)
I byla piekna duza na caly ekran dzidzia z glowa tulowiem raczkami i nozkami i tak fajnie
dzidzia wymachiwala tymi raczkami i nozkami jakby chciala sie pochwalic ze je ma hehe :-)
Nie zmierzyl mi dzidzi ani nie mam zdjecia bo mowil ze jak sie zacznie glebiej skupiac to ja zaplace za to usg a po co skoro w najblizszy poniedzialek mam usg genetyczne
wiec sobie duzej na dzidzie popatrze :-)
Ale jestem szczesliwa
Aha i chcialam wam bardzoooooooooo bardzoooooooooooo podziekowac ze martwilyscie sie
o mnie to takie mile ze jak czytalam ze pytacie sie o mnie to az mi sie plakac
zachcialo.Super jestescie kochane :-)
I byla piekna duza na caly ekran dzidzia z glowa tulowiem raczkami i nozkami i tak fajnie
dzidzia wymachiwala tymi raczkami i nozkami jakby chciala sie pochwalic ze je ma hehe :-)
Nie zmierzyl mi dzidzi ani nie mam zdjecia bo mowil ze jak sie zacznie glebiej skupiac to ja zaplace za to usg a po co skoro w najblizszy poniedzialek mam usg genetyczne
wiec sobie duzej na dzidzie popatrze :-)
Ale jestem szczesliwa
Aha i chcialam wam bardzoooooooooo bardzoooooooooooo podziekowac ze martwilyscie sie
o mnie to takie mile ze jak czytalam ze pytacie sie o mnie to az mi sie plakac
zachcialo.Super jestescie kochane :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna probuje sie nie stresowac,ale za kazdym razem kiedy gadam z nim on musi cos powiedziec tak bylo. mimo iz mowie mu ze nie moge nie mam wogole wsparcia, jak na razie. mam nadzieje ze zacznie mu w koncu zalezec a naszym dzieciaczku.zyje poki co nadzieja na lepsze jutro choc brakuje mi sil . coraz bardziej je tracei i jest coraz gorzej
Karolinko nie wiem jak ci pomoc bede sie modlila za Ciebie
Napisz w ktorym tygodniu jestes i na ktora masz jutro ta wizyte bo nie wiem
o ktorej mam 3 mac kciuki ???????????
I jesli moge zapytac ?
Czy ty z ojcem dziecka mieszkasz czy jestescie razem a on sie toba nie interesuje
czy sie nie widujecie?????????/
Podziel się: