reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czarna probuje sie nie stresowac,ale za kazdym razem kiedy gadam z nim on musi cos powiedziec tak bylo. mimo iz mowie mu ze nie moge :( nie mam wogole wsparcia, jak na razie. mam nadzieje ze zacznie mu w koncu zalezec a naszym dzieciaczku.zyje poki co nadzieja na lepsze jutro :(:( choc brakuje mi sil . coraz bardziej je tracei i jest coraz gorzej

Karolina222 nie wiem co napisac abys uwierzyła w siebie i aby każdy dzień był łatwiejszy. Ale wydaje mi sie ze niepowinnas sie mu narzucać skoro on was niechce musisz mu pokazac ze jestes silna i dasz sobie rade. I moze znajdz sobie jakies zajecie aby niemyśleć o nim bo chyba nie jest wart twojej miłości i łez.

Dobra teraz szczegoly zbadal mnie na kozle i jest oki i zrobil mi usg przez brzusio juz :-)
I byla piekna duza na caly ekran dzidzia z glowa tulowiem raczkami i nozkami i tak fajnie
dzidzia wymachiwala tymi raczkami i nozkami jakby chciala sie pochwalic ze je ma hehe :-)
Nie zmierzyl mi dzidzi ani nie mam zdjecia bo mowil ze jak sie zacznie glebiej skupiac to ja zaplace za to usg a po co skoro w najblizszy poniedzialek mam usg genetyczne
wiec sobie duzej na dzidzie popatrze :-)
Ale jestem szczesliwa

Aha i chcialam wam bardzoooooooooo bardzoooooooooooo podziekowac ze martwilyscie sie
o mnie to takie mile ze jak czytalam ze pytacie sie o mnie to az mi sie plakac
zachcialo.Super jestescie kochane :-)

reklama
Czarna probuje sie nie stresowac,ale za kazdym razem kiedy gadam z nim on musi cos powiedziec tak bylo. mimo iz mowie mu ze nie moge :( nie mam wogole wsparcia, jak na razie. mam nadzieje ze zacznie mu w koncu zalezec a naszym dzieciaczku.zyje poki co nadzieja na lepsze jutro :(:( choc brakuje mi sil . coraz bardziej je tracei i jest coraz gorzej

Karolinko nie wiem jak ci pomoc bede sie modlila za Ciebie :tak:
Napisz w ktorym tygodniu jestes i na ktora masz jutro ta wizyte bo nie wiem
o ktorej mam 3 mac kciuki ???????????:-D

I jesli moge zapytac ?
Czy ty z ojcem dziecka mieszkasz czy jestescie razem a on sie toba nie interesuje
czy sie nie widujecie?????????/

Do góry