reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
kaka ból pleców? ja myślałam że to zdarza się dopiero później a to że mnie bolą plecy strasznie tak na dole:wściekła/y: myślałam że to może przemęczenie i nawet mówiłam lekarzowi o tym a on na to że to nic takiego. Trochę mnie to zdziwiło ale może faktycznie od ciąży...

Ja mam problemy z kręgosłupem od kilku lat. Czasem boli jak się przedźwigam albo źle stanę stopą ... wtedy mam kilka dni z głowy. Na razie smaruje się Amolem. Na trochę pomaga.

ojciec dziecka mnie nie chce, a ja cierpie i becze. jutro mam wizyte trzymajcie kciuki
a co do suwaczka to zaraz sobie założe. Dorotko suwaczka to ja nawet w spodniach nie moge zapiac tak sie roztyłam

Ja tu pedze z obowiazkami aby zaraz wlez na BB i przeczytac wiesci od Dorotki 1234..... a ona zagineła w akcji:crazy::-D

Kaka w taka paskudna pogode na spacerki????? Kobieto poczekaj na słoneczko:-p

Karolina222 wiem ze ci ciężko i cierpisz. Ale powinnas sie wziasc w garsc dla dobra dzidziusia który sie w tobie rozwija. Ono niczemu nie jest winne a swoim samopoczuciem i stresem mozesz mu tylko zaszkodzić. Pozdrawiam i trzymam kciuki abyś nabrała siły do walki z tą nieszczesliwa miłością.

agamir
Dzieki Czarna bardzo sie ciesze jestes sliczna rodzinka a dzieciaczki sa superoskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Fasolka bedzie sliczna
ślicznie dziekuje aż sie zawstydziłam

Moze reszte kobitek tez poda kontakty na naszą-klase:-p

kakaTeż latam do kibelka, najgorzej w pracy, bo przez cały korytarz musze iść.
Pospałam. reszta dnia na dworze, nareszczie nie pada.
A co dorotka jeszcze sie nie odezwała??

reklama
ppatqa wysłałam Ci mój kontakt na priv;-)
Co do wc tez mnie to meczy:crazy: najgorzej przed samym spaniem i nad ranem potrafie nawet sie obudzic bo tak mnie dusi:wściekła/y:

Do góry