reklama
A
agamir
Gość
Kaka mi tez sie nie chce ale dzis maz zadecydował ze jedziemy kupic nowa zmywarke . Wiec musze sie zebrac
kaka ból pleców? ja myślałam że to zdarza się dopiero później a to że mnie bolą plecy strasznie tak na dole myślałam że to może przemęczenie i nawet mówiłam lekarzowi o tym a on na to że to nic takiego. Trochę mnie to zdziwiło ale może faktycznie od ciąży...
Karolina222
Początkująca w BB
ojciec dziecka mnie nie chce, a ja cierpie i becze. jutro mam wizyte trzymajcie kciuki
a co do suwaczka to zaraz sobie założe. Dorotko suwaczka to ja nawet w spodniach nie moge zapiac tak sie roztyłam
a co do suwaczka to zaraz sobie założe. Dorotko suwaczka to ja nawet w spodniach nie moge zapiac tak sie roztyłam
Ja tu pedze z obowiazkami aby zaraz wlez na BB i przeczytac wiesci od Dorotki 1234..... a ona zagineła w akcji
Kaka w taka paskudna pogode na spacerki????? Kobieto poczekaj na słoneczko
Karolina222 wiem ze ci ciężko i cierpisz. Ale powinnas sie wziasc w garsc dla dobra dzidziusia który sie w tobie rozwija. Ono niczemu nie jest winne a swoim samopoczuciem i stresem mozesz mu tylko zaszkodzić. Pozdrawiam i trzymam kciuki abyś nabrała siły do walki z tą nieszczesliwa miłością.
agamir
Moze reszte kobitek tez poda kontakty na naszą-klase
Kaka w taka paskudna pogode na spacerki????? Kobieto poczekaj na słoneczko
Karolina222 wiem ze ci ciężko i cierpisz. Ale powinnas sie wziasc w garsc dla dobra dzidziusia który sie w tobie rozwija. Ono niczemu nie jest winne a swoim samopoczuciem i stresem mozesz mu tylko zaszkodzić. Pozdrawiam i trzymam kciuki abyś nabrała siły do walki z tą nieszczesliwa miłością.
agamir
ślicznie dziekuje aż sie zawstydziłamDzieki Czarna bardzo sie ciesze jestes sliczna rodzinka a dzieciaczki sa superoskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Fasolka bedzie sliczna
Moze reszte kobitek tez poda kontakty na naszą-klase
reklama
Podziel się: