reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Spiworki ja tez widzialam Ale mam jakis spiworek A kasy teraz serio nie mam Jakos teraz Moja wyplata szybko poszla ale bylo tego niecale 800 zl Wiec na rachunki it o jeszcze nie cale i G ostatnio malo przyniosl Juz jestem u mamy na pozyczonej kasie Wiec niestety nie kupie bo sa pilniejsze rzeczy Np dzis za ostatnia kase kaszke kupilam Mleko I pampresy

reklama
Wpadłam na chwilunię.
U nas zima .. na całego ... oj przestraszyłam się tego śniegu bardzo ... bo połamało gałęzie.

Poczytałam pobieżnie i zmykam dalej - sprzątanie, pranie, gotowanie ... bo oczywiście motorek się załączył z tyłu a do soboty mało czasu :-D;-)
Właśnie jutro przychodzi do mnie koleżanka na przedurodzinki Sebcia i dziś piekłam ciacho czekoladowe .. yhmmm tak ślicznie pachnie w piekarniku :-p:-p:-p zaraz mi jęzor ucieknie daleko :-D
Za to w piątek zabieram się za torcik :-D ... zobaczymy czy wyjdzie.

Dziękuję za życzonka z okazji DEN :-D

Oczywiście składam życzenia dla dzisiejszych paździoszkowych solenizantów :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I PREZENTÓW :-)

Dorka mama nie wezmie bo tu nie mieszka przeciez;-)zreszta ma go gdzies...:eek:
:eek:Jak to?
Wszystkiego najlepszego dla roczniaczków
Kochana, jak się czujesz?
Wpadłam na chwilunię.
U nas zima .. na całego ... oj przestraszyłam się tego śniegu bardzo ... bo połamało gałęzie.

Poczytałam pobieżnie i zmykam dalej - sprzątanie, pranie, gotowanie ... bo oczywiście motorek się załączył z tyłu a do soboty mało czasu :-D;-)
Właśnie jutro przychodzi do mnie koleżanka na przedurodzinki Sebcia i dziś piekłam ciacho czekoladowe .. yhmmm tak ślicznie pachnie w piekarniku :-p:-p:-p zaraz mi jęzor ucieknie daleko :-D
Za to w piątek zabieram się za torcik :-D ... zobaczymy czy wyjdzie.

Dziękuję za życzonka z okazji DEN :-D

Oczywiście składam życzenia dla dzisiejszych paździoszkowych solenizantów :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I PREZENTÓW :-)
Madzia uważaj z tym motorkiem:laugh2:

U nas Młody śpi (dzięki Bogu chociaż w dzień sam zasypia, gorzej z nockami...), Julka maluje farbami (pora nie ma znaczenia:laugh2:), więc spokoj. W tv nie mojego serialu o ratownikach, więc... zostalo mi bb:laugh2:. Wcinam na kolację cukinię z wlasnych zbiorów. Nie uwierzycie, ale przeleżała w lodówce ponad miesiąc!!!!:laugh2: A jak smakuje!:laugh2: Piotrek, jak dzwoniłam, nerwowy, bo mu buty w pracy przemokły (czyt. pogoda), papiery jeszcze mu nie przyszły i ogolnie kłębek nerwów ostatnio... :sorry: Lecę resztę poczytać:cool2:

u mnie młody śpi, M zamalował miejsce po dziurze w łazience drugą warstwą- więc już śladu brak, zakupki porobione- też te wieksze budowlane, więc wszystko ładnie pozalatwiane. U mnie na szczęście śniegu brak ale wichura i zimno

reklama
Witam wieczorowo. Zaległości nie nadrobione, ale zpomniałam złożyć życzenia rówieśniczce mojego Synka :zawstydzona/y: Dziękuję Wam za pamięć i miłe słowa.
Evelajana
wszystkiego najlepszego dla Patrycji, sto lat, zdrówka i uśmiechu

i daj znać kochana co tam u Was, bo się martwić zaczynam(y)

Do góry