reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dzien doberek:-) U nas sloneczko od rana, az sie chcialo z wyra zwlec:tak: Niewyspana jestem, bo z jacentym ogladalismy "zodiaka" juz ktorys raz ale bardzo fajny film:happy:
Mody pospal prawie do 8, ale musialam wstac za 15 ,7 zeby zoche wyprawic do przedszkola, bo staje sie to coraz trudniejsze, jak sie uprze ze pojdzie w tej a nie innej spodnicy to nie ma zmiluj....:laugh2:
wczoraj podjechalismy do tesco, wyprzedaz ubran jest i kupilam sporo szmatek dla stasia i zochy, naprawde sie oplaca, niestety kurtek juz na mlodego nie bylo za to obkupilam go w spodnie, bluzy i body;-) Dla siebie tez cos upolowalam:tak:

Milego dnia dzieczynki

Ps. Czarna jak tam impreza??

MAGDA ciesze sie ze zakuoy udane I dzien minal fajnie :tak:
Wlasnie nie wiem gdzie sie baby podzialy :-(
Ja lece karmic mala i do lekarza lecimy Milego dnia

reklama
hello baby!!!

Jestem i żyje:-p:-p Było zajebiscie!!!
Bawiliśmy się do chyba koło 4:tak: a wczoraj powtórka i porządki. Ale wieczorem po powrocie do domu nie miałam juz na nic siły:-D:-D Normalnie kazali mi i M płodzić wiecej dzieci bo nikt nie widział takich aniołków grzecznych, nie płaczących nie grymaszących:-D:-D NIEDOCZEKANIE~!!!!!!!!!!!

Dzień dobry:-)

Czarna no to udany weekend mieliście:tak:
Magdasf1 Zosia ma charakterek;-)

A ja pożegnałam wczoraj mojego M i już jest w Polsce, no a my jakoś sobie musimy same baby radzić, Lenka zasypia w łóżeczku Karolcia w szkole,
Pogoda brzydka bo pochmurno noi trza w domu siedzieć...
Ja muszę dziś poprasować kupę prania i obiad dzieciom zrobić i to tyle w planach na dziś:tak:

Miłego dnia:tak:

Witam
a ja dzisiaj trzeciraz probuje mlodego polozyc spac.marudzi a spac nie chce:confused2:
ja dsopiero sniadanie zjadlam bo mi wczesniej nie dal.no i ten tydzien siedzimy w domu.antybiotyk do czwartku bierzemy i na kontrole.znowu...ja pierdziele...:-(

ASIU u nas jest dokladnie tak samo jak u ciebie :-(
Dobrze ze mam w tym tygodniu urlop bo juz nastepne chorobowe bym nie mogla brac .Dobrze ze w tym nowym zlobku bede ja mogla chora czasem zostawic Jakos to bedzie moze teraz mi sie wychoruje i jakos to sie ulozy Asiu nasze maluchy choruja teraz leb w leb :-(
Lekarka pozwolila troche spacerowac :-)
Oliwka wlasnie spi Pierwsza drezmke miala w wozku az 20 minut spala Wiec teraz musi chwile pospac Ja jakas zmeczona dzis jestem Az nie wiem z czego :-(

A u nas chyba nowe zęby idą , jaka dziś po południu marudna, tylko na rączki chce:no:

Dorota, Asia zdrówka dla Waszych maluszków:tak:

Czarna fajo,że weekend udany. Zabawa jak wesele do białego rana :-) No i gratuluję udanych dzieci :-D
Małaulka powodzenia dla trzech muszkieterek ;-) No to żeby pogoda dopisała jak Tatusia nie ma, bo rzeczywiście wysiedzieć w domu ciężko. Będę się dziś łączyć z Tobą myślami przy desce do prasowania :happy:
Blond no współczuję :-( Moje smarki na szczęście na smarkach się zatrzymały i jakoś się trzymają
Dorota zdrówka dla Oliwki i humorku lepszego

Ja to dzisiaj miałam ciężki dzień. Jestem psychicznie zmęczona w sumie tak od czwartku. Wszystkie negatywne emocje się we mnie kumulują. Nie wiem czy to już jesień tak na mnie wpływa, przesilenie czy co. Włosy mi wyłażą, nerwowa jestem, chyba morfologię muszę zrobić, może mi czego brakuje :eek:
Bynajmniej byłam dziś w pracy załatwić formalnie mój powrót i przy okazji szef napomknął o studiach podyplomowych. Zwolniła się od nas dziewczyna i jej miejsce jest wolne i mogłabym skorzystać. Tylko, że nie dam rady :-( Pierwszy zjazd jest 15-18 października (17 wyprawiamy roczek), a potem też 4-5 dni i nie miałabym co zrobić z Bartkiem. Nie wiem czy szukam sobie wymówek, bo to tylko raz w miesiącu, ale to i tak już dla mnie duża rewolucja sam powrót do pracy po 17 miesiącach z czego wcześniej pracowałam 9 i ponad rok byłam z Martyną w domu. Boję się, że nie dam rady i w środę odmówię. Chyba, że to będzie rzutowało na moją przyszłość zawodową, to nie będę miała wyboru :-(

Hej babencje
I ja się melduję.

Generalnie jestem lekko zmęczona po całym dniu. Od rana w pracy na maksymalnych obrotach, do domu wróciłam po 17 , jeszcze obiad, zabawa z Kacperkiem i padam na pysk. Na dodatek @ dostałam i boli jak diabli. Przyznam się wam że stracha miałam niezłego bo biorę tabletki i @ powinnam dostać w piątek wieczorem a najpóźniej w sobotę ranu a tu nic.... już byłam dziś testy kupować a tu jak mnie dopadło to od razu ścięło z nóg, A ja głupia już sobie ewentualny termin porodu wyliczyłam hahahaha :-D:rofl2:Wypadał by mi na 28 maja a z Kacperkiem miałam termin 28 października i bardzo rozśmieszyła mnie zbieżność dat :-p

witam zdrowka dla maluszków, u nas kolejna dziura w suficie, tym razem w łazience i teściu :-), M juz ją załatał i zagipsował, jejku niech już będzie ta podłoga, nie wiem czy pisałam, okna już zamówione

reklama
Witajcie
KASIU moze pomysl czy chcialabys sie uczyc czy nie?;-)Jesli tak to pogadaj z M aby to jakos pogodzic W koncu to nie tak wiele zjazdy raz w miesiacu :tak:
PATI u Ciebie jak zwykle Roboczo i remontowo :tak:
MARMA TY TO JESTES AGENTKA :-D
ASIA u jak Rafalek?

Oliwka jeszcze spi Usnela ciut po 22 I obudzila sie po 4 :szok: Ja sie juz wczesniej obudzilam bo jakos zadlugo mi bylo :sorry:Pozniej po 6 Niedawno tez poplakiwala ale spi :tak:
Powiecie co byscie zrobily jakby wam sie dziecko kilkanascie razy w nocy budzilo(dzis to byl jakis sukces ze tak malo sie budzila)Tylko ze ona czesto placze bo nie czuje smoczka:cool:Meczace to jest ciagle wstawanie do niej aby podac jej smoczka Moze trzeba z nia spac?Choc ja nie umiem z nia spac bo Oliwka sie rzuca w nocy i ja juz wtedy wogole nie spie A z drugiej strony to ciagle wstawanie jak nie do mleka tak do smoka jest strasznie meczace:crazy:
MILEGO DNIA

Do góry