reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dzieki mamuski :))
jeju jaka ja szczesliwa jestem :-D:-D

moje smerfy wykapane u siebie malutka jeszcze dzielnie walczy ze snem ale juz pomalu poddaje sie hehe
dobranoc :)

reklama
Czarna odświeżamy pokój dzieciaków, bo bedą mieszkać razem jak się uda. A moja artystka ludowa zamazala jedną scianę kredkami świecowymi :baffled: i trzeba było doczyścić, to przy oazji zrobiliśmy malowanie. A tu podarł się borderek i trzeba było wymienić :baffled:

Ja też się zastanawiałam nad taką jaskinią, bo w Toruniu też jest i to jest chyba tak jak nad morzem - nie ma przeciwskazań, bo widziałam jak maluchy robią babki z soli :-)

PATI mam nadzieje ze nic ci nie ma po tym upadku i fajna wygrana
:-)
LILUNIA no jedna zauwazyla ze napisalam ze SCHUDLA HEHEH Fajna fryzurka Ja wlasnie w takim czyms gustuje Bradzo dlugo mialam wlasnie podbona asymetrie :-)
MINISIA tak moj G nie ma bierzmowania I wtedy jak sie chajtalismy to ksadz powiedzial nam ze musi miec bierzmowanie A teraz jak chrzcilismy Oliwke To musielismy sciemnic ze chcemy sie pobrac koscielnie I ksiadz mowil ze wcale bierzmowania do tego nie potrzebujemy Owszem powinno tak bych CHRZEST KOMUNIA BIERZMOWANIE I SAKRAMENT MALZENSTWA tak jest pokoleji

Tak ze niech on pogada bo PODOBNO TERAZ NIE JEST BIERZMOWANIE OBOWIAZKOWE DO SLUBU :-)

WESOLUTKA poprawy nastroju zycze
PATI jejku to nie chcialabys byc mna Oli budzi sie okolo 4 razy w nocy Jakos wychodzi co 3/4 godziny lub czesciej :-(

Ja pisze w ratach Mialam was nie czytac ale NALOG :-)
Ja padnieta Juz o 5,10 bylam w pracy o 17,45 z niej wyszlam
Duzo ludzi ZMECZONA STRASZNIE JESTEM
Oliwka popoludno zaczela marudzic i tak do wieczora Czasem miala przeblyski na smiech :-)

Jak wrocilam to odrazu ja dostalam I zdazylam sie tylko zalatwic Przebrac spodnie i umyc rece i tak tancowalam z nia do 21 az wrocil G ktory aj uspal Teraz spi Ja zara zsi eklade bo padam Jutro mam wolne :-)

AHA CHCIALAM SIE POCHWALIC

MAMY 3 ZABKA NA DOLE TO JEST 2 PO PRAWEJ STRONIE
JUZ SIE PRZEBILA I WIDAC KRECHE SLICZNA :-)
KUJE TEN 3 ZABEK

Chyba mialyscie racje To jej ostatnie marudzenie sie wyjasnilo dlaczego tak marudzila Na szczescie zabek juz przebity Ale dzis tez byla nieznosna

DOROTKA gratki za ząbka. Widze ze naszym maluchom wychodza identycznie. Maksio też ma dolną dwójke po lewej stronie i już widać po prawej ale jeszcze sie nie przebiła. Górne jedynki też widze scodzą ale to chyba jeszcze trochę potrwa

Ostatnia edycja:
MAKSIOWA Z obrazka wynika ze Maksio ma 2 z jego lewej strony :-)
Oliwka ma ze swojej prawej :-)

Bylam przekonana ze teraz nedzie na gorze

Ja jestem prawie pewna ze nastepny tez bedzie na dole hihih

No właśnie edytowałam post bo pokręciły mi sie strony :-pona jest po prawej jak na niego patrze ale po jego lewej. No ja tez byłam pewna ze teraz wyjdą jedynki na górze a tu zonk

reklama
Ja bylam na targu, owocki i warzywa kupione, kupilam chystki małemu, bluze i 2 śpiochy, bo z części powyrastał. Potem pranie, spacer z mlodym do miasta, obiad, stajnia, spacer przez las do agro po jajeczka a po drodze - na drodze znależliśmy to.......
Potem zabawa z malym i tak jak zawsze.

Załączniki

• IMG_6941.jpg
    IMG_6941.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 34
Do góry