reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Prawda jest taka ze z ospami zakaznymi nigdy nic nie wiadomo. Bo wlasnie ten czas wylegania jest tak długi ze nie wiesz czy dziecko jest zdrowe czy nie. Teraz postaw sie w jej w sytuacji i ciekawe czy bedziesz z małym wychodziła do innych czy nie, bo moze załapał i za kilka dni on bedzie zarażał????
Nie nie ja nie mam pretensji do niej o ospe. Może cos żle napisałam i mnie źle zrozumiałaś ale nie to miałam na myśli. Ja jestem tylko zła za to że mnie nie poinformowała o przeziębieniu i że tym sie mój mały zaraził. A o ospe nie mam żadnych pretensji bo przecież ona nie wiedziała że on zaraża. I ztym to luz. Jakoś tam będzie. kiedys i tak musi zachorować więc moze to i lepiej że wcześniej niż później

witam mamuski!!w cudownym nastroju jestem mój M od dzis ma prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!jak ochlone to napisze wiecej teraz pedze na spacerek i krzyczec w glos ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!

ps dzieki za slowa pocieszenia to bardzo mile:))

MINISIA super. Bardzo bardzo bardzo sie ciesze. Zobaczysz wszystko sie ułozy i nawet sie nie obejrzysz a juz będziecie wszyscy razem, Cała szczęśliwa rodzinka. Nadal trzymam kciuki:tak:

witam mamuski!!w cudownym nastroju jestem mój M od dzis ma prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!jak ochlone to napisze wiecej teraz pedze na spacerek i krzyczec w glos ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!

ps dzieki za slowa pocieszenia to bardzo mile:))
boziu normalnie ciesze się waszym szczęściem!!!!!! Oby teraz szło już tylko z górki
Minisia super!!! Gratulacje!!!

Uff! Border kupiony, można działać dalej :-) Czas ucieka, a jeszcze tyle do zrobienia :szok:
A co to za remonty:-p:-p:-p
Są dwie groty solne w Pile heheheheh tylko nie wiem za ile...

Ja juz po wizytacji;-) M zawiózł mame na dworzec a ja zaraz na BB;-)

To mi ćwieka zabiłaś. Ja rodowita pilanka nie miałam o tym zielonego pojecią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M Maksa to się pewnie źle zrozumiałyśmy;-);-);-) Teraz już kumam:tak:

Jenda jest na Dąbrowskiego a druga gdzies przy Buczka. Kiedys z Twoją szwagierką Mariolą chciałam się wybrac ale się nie dokopałyśmy za ile i czy dla wszystkich dzieci taka przyjemnosć

reklama
Do góry