dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
jA JAK BYLAMW CIAZY TO TYLE TYCH SERIALI OGLADALAM ale dokladnie mniej wiecej wiem co sie dzieje we wszystkich o ktorych napisalas heheheHeheh Ja to kiedyś miałam momenty że oglądałam o 18 pierwszą miło ść czasem przed tym tych lekarzy na polsacie później szłam kąpać jaguśke i oglądałam na tvn na wspólnej i jednocześnie na 2 co ledzi nie pamietam tytułu a póżniej mke,teraz mki nie widziałam od łuuuuu,ale pierwszą miłość w wczoraj oglądałam
Ja miałam dziś koszmarną nocke położyłam się o 1 o 1:30 Jaguśka miała zdużo śliny w buzi i zaczeła kaszleć i sie obudziła i tak 2 godziny gadała a ja podawałam jej smoczka żeby zasneła bo cochwile głowe brała na bok w końcu kiedy zasneła, to jeb.... monitoring(mamy w sypialni cały sprzęt bo nie było gdzie umieścić,K zakładał w tym tyg)zaczoł wyć masakra Jaguśka znowu się obudziła i znowu nie mogła zasnąć.W końcu wziełam ją do nas i zasneła ale mnie było tak nie wygodnie bo ona się przekręciła i spała w poprzek z nami.Oczy mnie bolą jak diabli a tu jeszcze ta praca.Masakra.
Dziś ładniejsza pogoda więc wyjdziemy na dworek, a teraz tzacyki robie.
Wspolczuje nocki Moze uda ci sie choc ciut w dzien odespac
Malenko dokladnie Wesolutka maracje W KONCU Izunia JUZ DOROSL wiec dlugo juz ja piersia karmisz Wyrzuty sa ale przejdzieMalena ja miałam wyrzuty sumienia chyba z 2,5 mies a później już spoko.Z czasem wszystko nabiera kolorów.
ZDROWKA I WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA LALI NA IMEININKIKURDE co za chłopy pewnie długo u mamusi mieszkali ze tak im teskno
Wiesz działka to zawsze inwestycja wiec wart brac
zdrówka dla dziadka
no witam kolezanke. Wpadaj tu do nas
moim zdaniem sama sobie poradzi
Patrycjaja mam wózio Treeco;-) nieznany ale fajniutki i narazie niechce go sprzedawac
Widze ze robota nabiera tempa i Gratki dla Kamisia
Gratki za kolejnego zabka
Cierpliwie czekam na pomysle załatwienie spraw
Witam
U mnie hmmm do dupy:----(
Dzieciarnia zakatarzona chyba im to morze nieposłużyło A mały dzis w nocy miał temp 38,5 ale to chyba na zęby bo az przez sen sobie miałczy:--( choc teraz temp nie ma.No nic znów mam zapewnione siedzenie w domu
A mielismy dzis isc do M chrzestnicy na urodzinki a i za pewne dzis bede miała gosci bo Lala ma imieninki;-)
Kaka czyt wyzej to jest odp na sms-a
Ja juz sie nawet gubie w godzinah w ktorych oli sie budzi tak o jest czesto :-(Wesolutka, Dorotka, Magdasf - widzę, że chyba tylko nasze dziaciaki nie spią po nocach..
Natusia - jak oduczasz Bartusia przesypiania nocy??
A my nockę mielismy średnią... Szymek zasnął o 19:40, ale już o 22:30 obudził się, dostał cycusia i zasnął, potem pobudka o 2-ej i i 4:50 obudził się już zupełnie.... grrrr...
Witamy PANIAzyje zyje dzieki za pamiec .
nie bylo mnie troche bo w weekend mama Rafalka zabrala na 2 dni:-)i szalelismy z Waz nas policja spisalaale o tym pozniej.
potem jakos czasu nie bylo a wczoraj W wpadl wieczorem do mnie robiac niespodzianke:-)normalnie kocham tego wariata.ile on sie wczoraj napocil zeby mnie sciemnic i tu prezyjechac....
lece sie wykapac, malego polozyc i jakies sniadanie zjesc bo jeszcze nie zdazylam
no i troche do poczytania mam chociaz staralam sie na biezaco czytac.
milego dnia
Szalejesz Zapodaj linkaA ja yasyalaam i sobie mopa parowego kupiam + najwzyej M mnie udusił
DOBRENo panienko to ja czekam na testy i opinie bo tez zamierzam A M powiedz ze dostałaś od sąsiadki jak Magdasf zrobiła
Oj tys jest szalonaNo wiec to bylo tak...w sobote wyszlismy sobie na piwo do pubu.po 3 przeszlismy do dyskoteki.no i tam sie pobawilismy i wypilismy kolejne 3...no i jeszcze chcielismy po jednym na droge wziacno i wyszlismy z dyskoteki z tym piwskiem i policja nas zlapala.puscila by nas gdyby Wojtek nie zaczal dyskutowac....ja tez zreszta im cos dogryzlam ze jak wyrzyce piwo to bede zasmiecac czy cos takiegowiec mnie tylko spisal, a W wsadzili do samochodu i chcieli mu mandat dac ale nie przyjel i ma wezwanie na policjeno ale nic jakos to juz W wyjasnia.
potem na bosaka wracalam srodkiem ulicy do domu....a pozniej W zrobilo sie mnie zal i on szedl boso a ja w jego butach....wiecej nie powiem bo sie wstydze
Narazie lece bo Oli marudzi I zaniedlugo goscie wiec musze pospzratac Pozneij reszte nadrobie