reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

M Maksa normalnie mam wrazenie ze dogadałbyśmy się w wielu różnych tematach:-p. Te warkoczyki to i moje marzenie. kiedyś jako mała dziewczynka często nosiłam łepek pełen warkoczyków:rofl2::rofl2::rofl2: Ale teraz juz sobie nie zrobie bo znam zdanie mojego M i wiem ze przy kazdej okazji by podkreślał swoje niezadowolenie:-:)-:)-:)-(

Kaka narazie zostawiam ale wiesz jak jest:-p:-D:-D:-D

reklama
czarna az wstyd ale dzis dopiero obejrzalam film z porodu tj narodzin Samiego śliczny filmik super pamiatka!!!!! a co bylo z ta raczka??

Nic miał jakąś żyłkę pewnie mocno ściśnięta;-)
Podziwiam ze tyle wstecz poszłaś:-D:-D:-D:-D
Dobra ide małego nafaszerować obiadkiem:-D dziś ugotowałam chyba z 8 porcji róznych zupek:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Magda z Twojej wypowiedzi wydaje mi się ze u niego tylko w gre wchodzi zamieszkanie z teściami:eek::eek::eek: Troche to smutne bo jednak powinien na was patrzec, a z ta budową kanadyjską to bdb pomysł:tak::tak: my tez o czymś takim myślimy:-p I bedzie blisko rodziców to na jego + a na twój ze jednak sami:tak::tak:. Moze jednak uda sie wam to ustalić. Bo faktycznie sytuacja nie zaciekawa a sama sie nierozwiąże:no::no::no: lepiej ustalić raz a porzadnie a nie krążyć czy też czekac co los przyniesie.

ehhh chyba coś było w powietrzu bo ja z moim M też się pożarłam okrótnie i bardzo mi z tym źle. Tym gorzej że on jest w stanach i kłóciliśmy się przez skypea :-( a poszło o to samo co u Magdy- o mieszkanko- on chce mieszkać u rodziców. Ja z teściami życia sobie nie wyobrażam. teraz wróciłam do mamy i zapowiedziałam że do teściów jak wróci to ja z nim nie wrócę!!! znalazłam śliczne mieszkanko 66m2 3 pokoje 249 tyś - wiem kuuupa siana ale i tak okazja jak za taki metraż ale on twardo NIE!! zadnych kredytów jego tatuś ukochany wybudował dom bez kredytu (w wieku lat 45!!!!) to my też możemy bez ;-( nawet jak to piszę to na płacz mi się zbiera ;-( tak bardzo marzę o swoim, choćby o kawalerce....
ale się wyzaliłam
przepraszam

U nas to samo, teraz wynajmujemy, tesciowie niby nam chca działke kupic gdzies na zadupiu, tylko co z tego jak i tak nas nie stac na budowe domu, moj M mieszkania kupowac nie chce, chce sie budowac, i stwierdził ze na czas budowy i załatwienia wszystkich pozwolen przeprowadzimy sie do jego rodzicow, ja powiedziałam ze nie, bo sobie nie wyobrazam tam mieszkac i teraz ja jestem ta najgorsza, bo nie chce "super" prezentu. A na razie i tak zadnego kredytu nie dostaniemy, wiec po co mam brac tą działke... I co mieszkac niewiadomo ile czasu u tesciow, az uda nam sie postawic dom... Nie nie dziekuje... Ehhh faceci.... Ja sie kłociłam co chwile o to z Patrykiem, teraz sie na ten temat nie odzywam na razie i nie wiem jak to bedzie... A do tego on jak sie wkurzy to gada ze mam isc do pracy to bedzie wiecej kasy, a mnie to denerwuje bo chce jeszcze na razie z malym byc, a nie oddawac do rodziców.... ehh bez sensu...

ehhh chyba coś było w powietrzu bo ja z moim M też się pożarłam okrótnie i bardzo mi z tym źle. Tym gorzej że on jest w stanach i kłóciliśmy się przez skypea :-( a poszło o to samo co u Magdy- o mieszkanko- on chce mieszkać u rodziców. Ja z teściami życia sobie nie wyobrażam. teraz wróciłam do mamy i zapowiedziałam że do teściów jak wróci to ja z nim nie wrócę!!! znalazłam śliczne mieszkanko 66m2 3 pokoje 249 tyś - wiem kuuupa siana ale i tak okazja jak za taki metraż ale on twardo NIE!! zadnych kredytów jego tatuś ukochany wybudował dom bez kredytu (w wieku lat 45!!!!) to my też możemy bez ;-( nawet jak to piszę to na płacz mi się zbiera ;-( tak bardzo marzę o swoim, choćby o kawalerce....
ale się wyzaliłam
przepraszam

czy ja wiem czy to tak duzo jak na poznan i ten metraz...my chcemy niecale 65 m za 230 sprzedac...a to niby okolice lodzi (chociaz bloki na przeciwko to juz lodz).
Ogladam wlasnie domki, jacek ma dzis podjechac do faceta ktory buduje kanadyjczyki, zapyta sie co i jak i ile za m2...ach czarna masz racje trzeba cos postanowic bo takia niewiedza co dalej jest zabojcza...

Mam do was pytanko co myślicie o takiej fryzurze. Tzn mi sie strasznie podoba i juz sie umówiłam na zrobienie ale chce poznać wasze zdanie.
http://www.warkoczyki.waw.pl/

Wiem ze może to nie przystoi matce ale strasznie mi się to podoba i zawsze o tym marzyłam i w końcu sie zdecydowałam. Tylko najgorsze jest to ze ta dziewczyna ma dopiero termin na 26 lipca więc troche musze poczekać:-(
A i jeszcze wam chciałam pokazać coś. To są torty które dziewczyna robi ręcznie.
the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >

I jeszcze
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Co gramy

zajefajne Maksiowa:tak:jakbym miała kaskę i co najważniejsze,tu się odkryję--->mam odstajace uszy:cool2: to też bym sobie zrobiła:tak:a Ty śliczna kobitka,więc w każdej fryzurce bedzie Ci dobrze:-)

a my słuchamy rano na vh1 rock your baby i Miki szaleje jak widzi klipy;-)

moli widze ze twój ma na siebie czas a o twoim czasie to chyba zapomnial- szybko przywróć go do porządku
Mlody spi w domu, był tak zmęczony ze znowu owsianka beeee i zasnął błyskawicznie nim dostał jeść, ale tak jest jak wstaje się o świcie.

ano zapomniał,niedawno zadzwonił bo sobie przypomniał,że synek ma temp...;-(

A MY DZIS ZNALEZLISMY DWA ZEBOLKI A WIEC OD DZIS MAMY DWA ZABKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz będziemy GRYŹĆ GRYŹĆ GRYŹĆ:-D:-D:cool2::cool2:oGROMNIASTE GRATECZKI :-)

A MY SIEDZIMY W DOMKU,A TAKA ŁADNA POGODA SIĘ ZROBIŁA:-(Miki ma ciagle prawie 38 st. i nie chcę ryzykować...do tego jakiś felerny dzień mam,dostałam phona od sis,że mój dziadek idzie znowu na koronarografię do szpitala i strasznie niewydolny jest:-(a ma 88 lat i ma na imię Mikołaj(to dla niego nazwałam tak Mikiego:-))...ehhhh,kurka na banię mi juzsiada:-(

a ja ostatnio za czesto ogladam Miami Ink i LA Ink i chyba sobie strzelę tatoo:cool2:

reklama
Dziewczyny współczuje że macie takie problemy z mieszkaniem. Ja z teściami też nie chciałabym mieszkać za żadne skarby. nic do nich nie mam ale nie mogłabym ani z nimi ani z moimi rodzicami. Mój K jest tego samego zdania. Mam nadzieje ze wam sie wszystko ułoży i że znajdziecie jakieś wspólne ultimatum.
U nas dziś cały dzień brzydka pogoda. Sprzedaliśmy samochód bo chcemy kupic cos troszkę nowszego. Jutro wizyta u fryzjera. Chyba zaszaleję i zetnę włosy krócej co by w lato mi było wygodniej.a teraz zmykam bo Macio wzywa:-)

Do góry