reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam sie i ja. My dopiero wczoraj wieczorem zakończyliśmy długo weekend.
Bylismy u znajomych na działce. Było suuuuper. Domek w sirotku lasu. Drewniany z meszkalnym poddaszem, kominkiem i ganeczkiem. Super powietrze, spacerowaliśmy dużo i było bardzo miło. Maksio pieknie sie zachowywał, był grzeczniutki. Koleżanka porobia nam dużo zdjęć w plenerze, ale wstawie później bo musze je zgrac od niej. A jak dzieci poszły spać to my graliśmy w kalambury. Zabawa była super zwłaszcza ze zakrapiana %;-). Koleżanaka zaponowała żebyśmy sobie w przyszłą niedziele pojechałay z dzieciaczkami tam na tydzień.
A i Maksio została zaproszony na swój pierwszy Kinder Bal. :-pWłąśnie do jej córeczki która kończy roczek. Tak że będzie miło. Dobra wpadne później bo mały marudzi.

reklama
Jaguśka śpi ja gotuje pomidorówkę jestem nieprzytomna siedziałam do 1 a w nocy Jaguśka się kręciła K podawał na początku smoka a później zasnął tak twardo że jej nie słyszał bo robił deo późna zakładał onitoring i wywiercił mi w sypialni wielarną dziure.
Jaguśka dizś ma o wiele mniejsze za tymi kolanami i łokciami na polkiczkach wcale nie ma,jak ójde do mojego lekarza to odrazu stwierdzi alergie bo on taki fanatyk tych alergii.
Zapomniałam wczoraj podac linka na nk to mój profil:Logowanie do nasza-klasa.pl

Moli u mnie K tez nie przewija kupy, no chyba ż emnie nie ma ale to żadko się zdarza,a jeszcze on rano do niej wstaje i on isę rano nią zajmuje a ja jeszcze odsypiam i potrafi mnie czasem budzić jak kupa.Ale mnie to tam nie przeszkadza wiem że on ciężko pracuje i nie wymagam od niego bóg wie czego.Taka już ich męska natura.Zależy od charakteru.

Jak dam rade załącze zdj.
Buśka

Dzien dobry, witam sie tylko i uciekam, zalapalam megadola, z jacentym nie wiemy w sumieco dalej, z mieszkaniem, domem czy...ech szkoda gadac....
Milego dzionka wam zyczymy i slonka bo dzisiaj znowu go brak

Magda moze wszystko się ułoży a to przez brak waszego zdecydowania??? czy inne problemy????

U mnie pizdzi i nie mam ochoty nigdzie wychodzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czarna za jackowatym nie nadazysz, milon pomyslow na minute...znalezlismy firme ktora buduje w miare tanio domy, na maly by w sumie wystarczylo, ale znowu dzialke mam zaraz za domem tesciowej...wiec nic by sie nie zmienilo o 20 cisza nocna...Zaproponowal tez zeby wyremontowac dom tesciow bo sa niezle mozliwosci i fajne mieszkanko mozna by zrobic ale to odpada juz na starcie bo mieszkania tam sobie poprostu nie wyobrazam.
A jak powiem ze przeciez moi rodzice chca dac nam dom, to stwierdzil ze Pszow to dziura zadnych perspektyw dla dzieci, bo szkoly takie srakie i owakie...
Ciagle kasy brak, teraz juz dorabiac nie moze i musimy cos postanowic, ja juz bym sie na budowanie tego domu zodzila bo to technika kanadyjska wiec 3 miesiace i chalupa stoi, ale przez ten czas musielibysmy mieszkac z tesciami, a ja tam nie chce ani dnia byc...no i zawsze jest tak ze moje pomysly sa glupie, jego sa cacy, nie pomysli ze ja i tak juz duzo "poswiecilam" jesli tak to mozna nazwac, on nie jest zwiazany ze swoja rodzina tak jak ja, moge nawet powiedziec ze bardziej z moja jest zwiazany...najgorsze jest to ze nie wiem na czym stoje, dla niego to maly problem a ja nie moge o niczym innym myslec...

Magda z Twojej wypowiedzi wydaje mi się ze u niego tylko w gre wchodzi zamieszkanie z teściami:eek::eek::eek: Troche to smutne bo jednak powinien na was patrzec, a z ta budową kanadyjską to bdb pomysł:tak::tak: my tez o czymś takim myślimy:-p I bedzie blisko rodziców to na jego + a na twój ze jednak sami:tak::tak:. Moze jednak uda sie wam to ustalić. Bo faktycznie sytuacja nie zaciekawa a sama sie nierozwiąże:no::no::no: lepiej ustalić raz a porzadnie a nie krążyć czy też czekac co los przyniesie.

Witam mamuski!!
Ja dzis zalatwilam wszystko potrzebne do wychowawczego i teraz jestem na opice od 21.06 na urlop wypoczynkowy a potem wychowawczy
wiec siedze w domku
MagdasF ja sie podpisuje pod czarna nic tylko rozmowa!!!!!i napewno sie uda tylko spokojnie bez emocji pogadac

Justys nie przejmuj sie jak ja dojade to chlopy nas jeszcze szukac beda hehehe
A MY DZIS ZNALEZLISMY DWA ZEBOLKI A WIEC OD DZIS MAMY DWA ZABKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minisia to widze ze u ciebie wielkieeeeeeeee zmiany:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Teraz to chyba wrócisz na bb:-p:-p:-p:-p
GRATKI DLA WERONISI teraz wiesz od czego to wczoraj było:tak::tak::tak:

A ja wczoraj gadała z babką i jest chetna na mój wózio choć na dzien dzisiejszy nie w glowie mi go sprzedawać:-D:-D:-D ale głupia i tak ogladam spacerówki:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mam do was pytanko co myślicie o takiej fryzurze. Tzn mi sie strasznie podoba i juz sie umówiłam na zrobienie ale chce poznać wasze zdanie.
http://www.warkoczyki.waw.pl/

Wiem ze może to nie przystoi matce ale strasznie mi się to podoba i zawsze o tym marzyłam i w końcu sie zdecydowałam. Tylko najgorsze jest to ze ta dziewczyna ma dopiero termin na 26 lipca więc troche musze poczekać:-(
A i jeszcze wam chciałam pokazać coś. To są torty które dziewczyna robi ręcznie.
the cakegirl ~ portfolio ( nimsay@op.pl ) > About >

I jeszcze
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Co gramy

Do góry