reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dobrze, że humorek ciut lepszy masz - a mąż napewno tęskni.A ja sobie siedze sama tj z dziecmi ale starszaki gdzies sie bawia na podworku, mala spi we wozku a ja po necie buszujei tak sobie mysle ze niesprawiedliwosc mnie jakas dopadla bo to ja bylam w ciazy i ja wpadlam na forum i to ja poznalam was wszystkie a teraz siedze sama a moj maz pije kawki z jedna z mamus
to kto tu byl w ciazy ????
ehh dzis juz mam humor bo wiem ze jest dobrze troszke emocji opadlo
Ale moje starsze dzieci wyprowadzaja mnie chwilami z równowagino kurcze ile razy mam mowic tego nie rob tam nie chodz itp
juz sil nie mam :-(
Zobacz załącznik 140635
Zobacz załącznik 140636
Koleżanka z pracy do mnie dzwoniła, że została babcią...ponoć ani ona ani jej córka nie wiedziały o ciaży. Dziewczyna juz urodziła 4 lata temu bliźniaki. Wiec nie wierze, ze całe 9 miesięcy nie wiedziała o ciaży. A ruchy płodu to niby co to miało być?? Pojechała do szpitala z niestrawnością a trawfiła na porodówke. Jakos mi się wierzyć nie chce w tą historię...
A nad morzem zimno, deszczowo ale miło;-)

Moja koleżanka świętej pamięci niestety też dosyć późno się dowiedziała o swojej ciąży - przy kości kobitka była, poza tym miała problemy zdrowotne.
Wszystkie początkowe dolegliwości zwalała na chorobę a tu proszę.
Mały urodził się zdrowiutki a ona za dwa lata umarła :-(
Zimno, zimno ale zmiana klimatu swoje zrobi - naładujesz akumulatorki z Czarną i będzie dobrze.
Oby się opamiętała z pieluszkami kobitka.Z teściową, to o tyle dobrze, że dziś się wydało i M jej od razu powiedział, że absolutny zakaz pieluch - tylko na noc. Jak nie posłucha to jej zabraknie, bo 16 dałam. Jak zużyje wszystkie to też będzie podejrzane ;-) No zobaczymy. Od wtorku będzie z nimi szwagierka. Może w swojej nieświadomości zdradzi kilka "wyjazdowych sekretów", bo zostanie u nas na dwa dni po powrocie z wczasów
U nas reszta dnia miła i pogodna. Po obiedzie pojechaliśmy na starówkę. Kupiliśmy sobie kawkę w mcdonalds i posiedzieliśmy przy fontannie. W drodze powrotnej wpadliśmy w korek, bo akurat trasa na Łódź i Warszawę, ale dalim radę. Teraz M kładzie Bartka, a ja się relaksuję![]()
A ja dzionek spędziłam miło chociaż zmęczenie poweselne dało za wygraną i usnęłam na 4 godzinki

Teraz też jakaś taka jestem zmarnowana a na dodatek młodego wykąpałam i nakarmiłam a on zwrócił wszystko :-
Nie wiem dlaczego ???? - gorączki nie ma i nie miał, odstęp od poprzedniego posiłku okolo 4 godzin.
Qrcze zmartwiłam się tylko.
Musiałam przebierać go biegusiem, wycierać podłogę i ululać znów do snu bo się wybudził.
Jak już grzecznie leżał sobie w łóżeczku i zasypiał to wpadła męża siostra i DZIEŃ DOBRY od progu a ja zła syknęłam, żeby była troszkę ciszej bo młody usypia.
A ona że wpadła z ciastem bo pierwszy raz robiła i bla, bla, bla

Qrcze może ciut za ostro dałam odczuć, że jestem zła tą sytuacją.
Ale przecież wie, że młodego usypiam około 20.30-21.00

Dziiiiiiiizasssssssssssss tylko się rozzłościłam

No nic siedzę teraz i odstresowuję się przy BB, Sebcio już zasnął słodko - dałam jemu jakieś 40ml mleczka i ze smoczusiem usnął bidulek.
Dobra nie marudzę już na wieczór i życzę dobrej nocki.
Pa pa.
Acha zapomniałam
http://www.klubszczesliwegomaluszka.pl/index.php?m=szczegoly
Ostatnia edycja:
Dzien doberek:-) U nas sloneczko od rana, az sie chcewstawac, oby tylko tak zostalo
Za godzine przychodza robotnicy i znowu bedzie ciemno, bo rolety pojda w dol....mam nadzieje ze w tym tygodniu juz skoncza nasz blok, to najdluzej robiaca ekipa na calym osiedlu...
Mlody buszuje , robi mala demolke, zaraz budze zoche do przedszkola,kakalko i zostaniemy sami. Jacek poszedl juz do pracy..buuuu a tak mi bylo dobrze przez te 4 dni
Ide na kawusie
Milego dnia mamusie

Mlody buszuje , robi mala demolke, zaraz budze zoche do przedszkola,kakalko i zostaniemy sami. Jacek poszedl juz do pracy..buuuu a tak mi bylo dobrze przez te 4 dni

Ide na kawusie
Milego dnia mamusie

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie i ja
MADZIU oj tez bym sie wkurzyla na siostre Nie marudzisz kochana
MAGDASF wierze ze bylo Ci fajnie jak Jackowaty byl w domu
Polozylam sie o 21,30 Oliwka obudzila sie o 1,30 wiec troche pospalam Wypila 100 mleka i zas poplakiwala ale to juz bylo bez porownania Juz sama nie wiem Dzis wydawalo mi sie ze to zabki Ona ma juz te dziaselka takie napuchniete
Biedna chyba sie meczy
Postaram sie jej teraz nic wzdymajacego nie dawac i zobacze Pozniej pobutka przed 5
Teraz szaleje na lozku ale juz mnie wola Jak usnie na drzemke to ja razem z nia chyba
No chyba ze skusze sie wejsc do was i nadrobic zaleglosci
Ogladam pogode i wszedzie ladnie ale na poludniu nie
Niby 24 stopnie wiec zle nie ma ale chmury juz widze i ma padac przelotnie
MADZIU oj tez bym sie wkurzyla na siostre Nie marudzisz kochana

MAGDASF wierze ze bylo Ci fajnie jak Jackowaty byl w domu

Polozylam sie o 21,30 Oliwka obudzila sie o 1,30 wiec troche pospalam Wypila 100 mleka i zas poplakiwala ale to juz bylo bez porownania Juz sama nie wiem Dzis wydawalo mi sie ze to zabki Ona ma juz te dziaselka takie napuchniete

Postaram sie jej teraz nic wzdymajacego nie dawac i zobacze Pozniej pobutka przed 5
Teraz szaleje na lozku ale juz mnie wola Jak usnie na drzemke to ja razem z nia chyba
No chyba ze skusze sie wejsc do was i nadrobic zaleglosci

Ogladam pogode i wszedzie ladnie ale na poludniu nie
Niby 24 stopnie wiec zle nie ma ale chmury juz widze i ma padac przelotnie

ppatqa
Październikowe mamy'08
witam i ja w sobote rodzice robili imieninki a my do południa byliśmy na spacerku w lesie. W niedziele byliśmy na dniach solan i w parku krasnala, no i tradycyjnie na obiedzie u teściów. Nocka z pobudką o 3, nie wiem co z tymi pobudkami, coraz częściej budzi się w nocy.
Witam się i ja w ten poniedziałkowy dzionek :-)
Wczoraj się wyszalałam normalnie
Najpierw pojechałam do rodziców, pogadałam z siostrą, później pojechałam do stajni i siedziałam 4 godziny a na wieczór pojechałam z koleżanką do kina na "Anioły i Demony" Super filmik :-)No a dziś muszę komuś Potworniastego podrzucić bo jadę do promotora. No chyba że będę musiała jechać z nim. Zbieram się bo się ze wszystkim nie wyrobię.
Miłego dnia życzę
Wczoraj się wyszalałam normalnie

Miłego dnia życzę

Witam ! Nareszcie jesteśmy, stęskniłam się za Wami :-) U znajomych było suuuuper. Maciuś przeszedł samego siebie. zachowywał sie jak Aniołek i całe dnie się smiał. W ogóle nam nie płakał, ładnie spał itp. Był z Tatą na rybach (cały czas spał wiec nic nie złowił ;-) widział króliczka puszczał latawiec więc atrakcji co niemiara a i zakupów troszkę było m.in.sandałki, krótkie śpiochy na lato. Jak dam rade to wkleje fotki na zakupowym. Ja też wypoczęłam , nagadałam się z koleżanką. Aha i dziś mija 10 dzien mojej diety. juz się przyzwyczaiłam, ale na początku było ciężko. K miał mnie juz dość :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA witaj No kasa potrafi strasznie szybko leciec 
MARMA moze jak Potworniastego wezmiesz to wiecej u promotora zalatwisz?Fajny mialas dzien wczoraj
LILUNIA tobie tez weekend dlugi minal znakomicie I MACIO spisal sie na 6 +
Ja sie jeszcze z Oli drzemnelam Teraz zadzwonilam do lekarza i jest do 13 wiec musze sie sprezac My nie ubrane Oli nie jadla kaszki Chyba teraz z tej kaszki zrezygnuje Dam jej mleko bedzie szybciej

MARMA moze jak Potworniastego wezmiesz to wiecej u promotora zalatwisz?Fajny mialas dzien wczoraj

LILUNIA tobie tez weekend dlugi minal znakomicie I MACIO spisal sie na 6 +

Ja sie jeszcze z Oli drzemnelam Teraz zadzwonilam do lekarza i jest do 13 wiec musze sie sprezac My nie ubrane Oli nie jadla kaszki Chyba teraz z tej kaszki zrezygnuje Dam jej mleko bedzie szybciej

Podziel się: