reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Koleżanka z pracy do mnie dzwoniła, że została babcią...ponoć ani ona ani jej córka nie wiedziały o ciaży. Dziewczyna juz urodziła 4 lata temu bliźniaki. Wiec nie wierze, ze całe 9 miesięcy nie wiedziała o ciaży. A ruchy płodu to niby co to miało być?? Pojechała do szpitala z niestrawnością a trawfiła na porodówke. Jakos mi się wierzyć nie chce w tą historię...

A nad morzem zimno, deszczowo ale miło;-)

To fajnie ze zadowolona wrocilam a wszystko co dobre zawsze szybko sie konczy niestety :-( a ta historia hmm bardzo dziwna :-D

A braku okresu to niby nie zauwazyła?? Ja wiem ze bywaja przypadki wystepowania krwawienia w ciazy, ale z tego co wiem gora przez pierwsze trzy miesiace...
I nie wierze ze nie zauwazyła twardego brzucha, ruchow itd. Pewnie jej matka nie wiedziała o ciąży i po prostu młoda ją próbuje wkręcic, bo ciazy nie da sie nie zauwazyc.
Moja kolezanka urodziła w wieku 15 lat i ukrywała ciaze przed rodzicami, dowiedzieli sie 10 dni przed porodem z .... jej pamietnika... Ale ona nie przytyła duzo, brzuszek tez miała nie za wielki.

No w to to moge uwierzyc :szok: i co jej rodzice na to????

reklama
No nic, urodziła normalnie zdrową córeczke, rodzice jej pomagali, najpierw mieli prawa do małej, bo niepelnoletnia nie moze byc prawnym opiekunem, ona normalnie skonczyła szkole, rodzice sie opiekowali, potem liceum i mature tez zdała, a teraz Nikolka ma juz 8 lat, a ta dziewczyna ma druga córeczke i męza i ogolnie ułozyła sobie zycie :-)

MARTYNKA ostatnio dajej jej Espumisam 2/3 razy po 8 kropli Ale to tak nie codziennie Raz na jakis czas Juz dawno go jej nie dawalam Jak miala kolki jak byla malutka
Hmm z tego co kojaze to nie jadla wtedy nic takiego Juz sama nie wiem A moze zabki ? Ale ona pierdzi przy tym a przeciesz czesto pierdzi normalnie i nie pacze tak przy tym I jest kupka Nawet jak jej nie pomagamy Kupki zrobic

No nic, urodziła normalnie zdrową córeczke, rodzice jej pomagali, najpierw mieli prawa do małej, bo niepelnoletnia nie moze byc prawnym opiekunem, ona normalnie skonczyła szkole, rodzice sie opiekowali, potem liceum i mature tez zdała, a teraz Nikolka ma juz 8 lat, a ta dziewczyna ma druga córeczke i męza i ogolnie ułozyła sobie zycie :-)

To swietnie ze ulozyla sobie zycie :tak:a z tym facetem jest co ma pierwsze dziecko??:sorry:

Dorota ja nie wiem co z tym pierdzeniem???????????? Pierdzi nie pierdzi bo sie pogubilam....:-);-) Jak pierdocha sobie to dobrze...Mi tez sie wydaje ze to nie koniecznie brzuszek, jak robi na dzien jedna kupke to nie powinno byc problemu.I nie pomagaj jej w robieniu, bo miesnie sie rozleniwiaja i wtedy dopiero bedziesz miala problem, z HIPP'a sa sliwki po 4 miesiacu powinny pomoc jak ma z tym jakis maly problem.
Juz bardziej bym stawiala na zabki, bo gorne ida gorzej niz dolne. A jak z jej pupcia?? Bo jak dalej ma taka podrazniona to moze placze jak siku zrobi i wtedy ja to szczypie??

MAGDA wlasnie ze pierdzi Ale to jest Tak budzi sie w nocy Czyli zaczyna maruzdic Jeszcze sli Ja jej wtedy flacha z herbatka lub mlekiem Jesli nic jej nie jest to wypija i spi daje Ale jak jest cos nie tak to pluje butelka odrazu I dalej marudzi Wije sie cala I zaczyna glosno pierdziec i po pierdzeniu i w trakcie strasznie plakac :-(
Kupke robiw ciagu dnia conjmniej jedna bez problemu
Zabki to Lekarka ostatnio mowila ze widze ze chyba na dole bedzie nastepny niz na gorze A pupcia po sudocremie jest juz SLICZNA wiec napewno to nie pupcia Dzieki za pomoc

Zobaczcie kto mnie dzis w pracy ODWIEDZIL:tak:

Tylko na mnie nie patrzcie Wyskoczyla mi wstretna i wielka OPRYSZCZKA :wściekła/y: 090614_103831.jpg

reklama
Raczej dzieciak :-)

Dorotka przeanalizuj jeszcze raz dietke, a moze to faktycznie na zabki, ja bym nie dawała tego espumisanu, a moze dajesz jej cos nowego? jakies witaminki, cos wzdymajacego?? Sama nie wiem. Fajna wizytka :-)

Do góry