reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Mi się też dziś sandały rozwaliły...Podobnie jak Wesolutka kupiłam w zesłżym roku laczki ze skóry i teraz wyglądają się już strasznie:zawstydzona/y: az wstyd w nich chodzić...no i wydatek przede mną:crazy:

My po obiadku, spacerku i zakupach:tak: Dzisiaj byly spozywcze i rzeczy dla Stacha, ale polazilam po sklepie wsrod ludzi:-D:-D
Dzieki Magdziunia za link, teraz juz bede zbierac paraony, bo czesto kupuje malemu rzecy w tesco.
Teraz maly kima, ja idecos wszamac i za chwile znowu mykamy na jakis spacer.
Co do butow, to jedne mam takie nie do zdarcia, kosztowaly majatek ale 6 rok w nich pykam i nic sie znimi nie dzieje...A w kwietniu kupilam sobie espandryle w CCC i po 2 tygodniach tata musial je posklejac, a teraz to juz sa gdzies na smietniku. Bardzo lubie buty BATA ale wiadomo jakie tam czasami sa ceny, ale naprawde u mnie zawsze sie sprawdzaja.

Dorota ja siedze cale dnie sama, nauczylam sie "obslugiwac" dwojka i jakos sobie radze, tylko wkurza mnie ze nie ma za bardzo z kim pogadac, u ciebie jest mama wiec jak chcesz cos zrobic to te 5 minut sie nia zajmie, a jak ja chce do kibelka to mlodego w wozek i heja ze mna;)Bo jak traci mnie z pola widzenia to wrzask:tak:;-):rofl2:

Ostatnia edycja:
Mi się też dziś sandały rozwaliły...Podobnie jak Wesolutka kupiłam w zesłżym roku laczki ze skóry i teraz wyglądają się już strasznie:zawstydzona/y: az wstyd w nich chodzić...no i wydatek przede mną:crazy:
O jakiś zły dzień buta dziś czy co ... mnie za to adidaski uwierały :eek:
Też mam budziki skórzane i super się sprawdzają - co prawda kosztowały sporo ale czasem warto wydać te parę groszy więcej a mieć porządny bucik.

My po obiadku, spacerku i zakupach:tak: Dzisiaj byly spozywcze i rzeczy dla Stacha, ale polazilam po sklepie wsrod ludzi:-D:-D
Dzieki Magdziunia za link, teraz juz bede zbierac paraony, bo czesto kupuje malemu rzecy w tesco.
Teraz maly kima, ja idecos wszamac i za chwile znowu mykamy na jakis spacer.
Co do butow, to jedne mam takie nie do zdarcia, kosztowaly majatek ale 6 rok w nich pykam i nic sie znimi nie dzieje...A w kwietniu kupilam sobie espandryle w CCC i po 2 tygodniach tata musial je posklejac, a teraz to juz sa gdzies na smietniku. Bardzo lubie buty BATA ale wiadomo jakie tam czasami sa ceny, ale naprawde u mnie zawsze sie sprawdzaja.
Nie ma za co ... :-)
Mnie się zamarzyły takie buciki z Ecco, ale wiadomo ceny tam takie, że ... ho ho.

No własnie ja niby kupiłam porzadne skórzane...i dupa...moze sie nie rozwaliły ale wygldają na mocno zużyte... A sandałki niby tez skóra ale przecenione na 38 zł wiec moze dlatego mi padły;-)

Może ... a swoją drogą jak się tak często nosi buciki to mają prawo się zużyć.

Teraz jak będą przeceny to napewno się wybiorę i jakiś bucik zakupię.

Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że do jutra muszę złożyć pracę i 6 lipca się bronie. Musze na nieść jeszcze parę poprawek i wydrukować zbindować i zrobić zdjęcia I to wszystko na jutro :szok: Lece
trzymajcie kciuki żebym zdążyła!!!!!!!!!!!!
TO TRZYMAMY KCIUKI:tak::tak:

a to moja niunia dzis DSC01378.jpg

DSC01391.jpg

MAGDASF wiem wiem ze jest mama i bardzo ja doceniam Moze to dziwnie zabrzmi ale ostatnio HHMMM juz od dluzszego czasu strasznie jestem wdzieczna ze mieszkam z mama Zwlaszcza odkad wrocilam do pracy Jak ide na noc a G sobie wypije to ja jestem pewna ze Niunia jest bezpieczna Ze nic sie jej nie stanie bo jest moja mama Jak bym sama z G mieszkala bez niej to nie wrocilabym do pracy Bo nie dalabym rady jej z nim zostawiac jak ja ide na noc :no:
Zaniedlugo bedzie Jasiu jeszcze wiec bede jeszcze bardziej o nia spokojna :tak:

Wiem ze Ty caly czas sama z dziecmi i wielki podziw I dla kazdej takiej mamuski :tak:
Tylko ja dzis jestem taka wsciekla na wszystko I jak G nie wzialby tej dodatkowej roboty Jakby mnie bylo u tego samego szefa Tylko ze u niego gdzies prywatnie to bylby juz od 16 w domu O to mi chodzilo Ale nic Przynajmniej go nie bylo i mnie nie wkurzal swoja obecnoscia :-D
Wlasnie wrocil Niunia juz spi ale boje sie tej nocy Ona taka jest marudna ze juz nie da sie z nia czasem wytrzymac

COS MI SIE WYDAJE ZE ZANIEDLUGO BEDZIE KOLEJNY ZABEK
OBY JAK NAJSZYBCIEJ BO ONA I MY SIE MECZYMY :eek:

Lece zaraz na M jak milosc Wykapac sie i mam nadzieje sie przespac Cos jak niunia mi pozwoli :tak:Aha jeszcze nogi musze golnac Bo chce jutro w kiecce w pracy wystapic ;-)

MINISIA sliczna ta twoja NIUNIA to zdjecie z paluszkiem w buzi REWELACJA :-)

No cos dzis dzien pechowy na buty :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry