Kurde coś mnie qrw... wzieły bo wsio mnie denerwuje. Kurde dziś po raz pierwszy idu do sis bez dzieciaków zrobic pazury. Normalnie mam nadzieje ze po tych 2h wróce już spokojna, bo aż sama mam siebie dość
Do pozniej lub do jutra
I jak? Już lepiej dzisiaj?
czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i sorrki ze nie wpadam raz ze nie mam czasu dwa ze nie mam nastroju po smierci brata. U nas czas brak na wszystko. Byłam na usg i fasolka rozwija sie super i jest zdrowa jak na razie na 80% chłopak maz cieszy sie bardzo a ja wcale . Widziałam kruszne jak wariuje i lekarz sie smiał ze ma parcie na szkło tak sie nastrawiał do zdjec. Zdjecie w kleje pozniej. Natomiast nasza wielka kryszyna czyli Antonio dokazuje maksymalnie . Nie mozna go zostawic nawet na sekunde . Obojetnie gdzie jest zaraz wstaje nawet chwyta sie firanki i wstaje caly czas che chodzic na dwoch nozkach natoamista raczkuje tak szybko ze nie mozna za nim nadazyc . Sciaga wszystko. Nauczył sie w wstawac w wanience i sikac na stojaco . Nie chce wcale siedziec. Chodze na razie do pracy ale nie wiem jak długo bo bardzo boli mnie brzuch. Sorrki ze pisze o wszystkim tutaj o wszystkim ale nie mam czasy czytac. Maz usypia małego a ja pije herbatke a potem prasowanko posprztam i ide spac.Gratki dla wszystkich malenstw
A czemu to się nie cieszysz???
Dbaj o siebie i maleństwo!
Antoni to mały zuch!!!
Ja też miałam łeb jak sklep ;-)
Studiowałam na męskiej uczelni i piłam po męsku.
A teraz dwa piwka i spać.
Też planujemy porządne nosidło, ale dopiero jak Iza będzie bardzo dobrze siedzieć. W tym roku najwyżej pożyczymy od szwagra.
Asiu to daj prosze przepis na te szparagi. bo tez nigdy nie jadłam a tak tu je zachwalacie że chetnie bym spróbowała.
Popieram!
Witam, witam i o zdrowie pytam! Dziewczyny nie bardzo mam czas na komputer, wybaczcie. Czarna co słychać?? W ogole dziewczyny bardzo proszę o skrót wydzrzeń..pozdrawiam gorąco!!
WITAJ!
Jak dzieciaki! Wklej jakieś zdjęcia!!!!
Wracaj do nas - niejednokrotnie Cię wspominałyśmy!
Jak sobie radzisz za taką gromadą?
Najwięcej ile Pati teraz zje to 125ml (mały słoiczek). Środowiskowa dzwoniła, że wizytę u lekarza mamy na 4 lipca i mówiła, że zdarza się tak z wagą. Obwiniła też stres żłobkowy.
A rodzice w tym czasie na luzaka pojechali randkować - spacer nad morzem, pizzunia w knajpce w porcie, ojjjj, ale było fajnie.
Mały słoiczek to wcale nie mało.
Mój pulpet też więcej nie wciśnie.
Będzie dobrze.
A randeczka super!
Dzis jeszcze wolne Jutro nocka
Dzis sie zdecyduje na nianke DZIEWCZYNA MA 32 LATA MIESZKA Z CHLOPAKIEM ANGLIKIEM ONA NAUCZYCIELKA ANGIELSKIEGO I OBAWIAM SIE ZE POD KONIEC SIERPNIA ZAS BEDE MUSIALA SZUKAC NIANKI BO ONA OD WRZESNIA POJDZIE DO SZKOLY UCZYC BO JEST NAUCZYCIELKA ANGIELSKIEGO
Ale zadna inna nie zglosila sie co by mnie zainteresowala No ale pozniejs ie bede o to martwila
Dziwne dla mnie, że anglistka szuka pracy jako opiekunka.
No chyba, ze od września idzie do swojej pierwszej pracy.
Ale to rzeczywiście Cię zostawi, a Oliwce chyba nie będą służyły takie zmiany.
Wczoraj wieczorem nie miałam już siły. Opanowałam taką górę prasowania, a kosze do prania znowu pełne
. Martynka po imprezie super zadowolona. Wcale nie bała się klauna. Poleciała do dzieci, zapomniała mi dać buzi. Sąsiadka mówiła, że brała udział we wszystkich konkursach, a potem pomagała sprzątać piłki z basenu i kapcie dzieci. I jeszcze grzecznie dała się wsadzić sąsiadowi do samochodu, że już koniec i wracają do domu. Hmmm, czy to aby na pewno moje dziecko było
Mam nadzieję, że swojego przedszkola też będzie zadowolona
Martyna dzielna dziewczynka!
Witajcie.
Nocka nienajlepsza, bo uwidziała sobie jedzenie o 1
Tego jeszcze nie było
Próbowała M. wydoić i matka musiała ruszyć na ratunek.
Zęby ją męczą jęczy i wścieka się, ale nic nie widać jeszcze.
Randka się udała była pizza, było piwko, była praca nad braciszkiem ;-)
A jutro powinnam dostać @. Ale kto to wie kiedy i jak...
Pochmurnie ale ciepło, więc sacerujemy.
Zupka z wczoraj, góra prasowania i leń jak nie wiem.
A po prywacie pojadę:
Zachęcam do głosowania na nr. 29 Tomasz Korpanty.
Właśnie z nim mój M. dzisiaj gra na tym festiwalu.
Piosenka ta sama tylko aranż o niebo lepszy.
Tu są szczegóły głosowania
!!! WYBIERZ LAUREATA NAGRODY PUBLICZNOŚCI RZESZÓW CARPATHIA FESTIVAL 2009 !!!