magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja piję już drugą kawusię capuccino i wcinam kasztanka.
Przed chwilą kropiło trochę.
Przed chwilą kropiło trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do albumu dla dziecka to i my mamy - prowadzę go bardzo skrupulatnie.
Muszę teraz zapisać kiedy wyszedł pierwszy ząbek no i wypowiedziane słowo Mama
Oliwka nawalila kupsko wiec lece ja przebrac i ZARAZ PIERWSZY RAZ BEDZIEMY JADLY
NESTLE SINLAC zobaczymy czy Oliwce zasmakuje Zjemy Ubieramy sie i idziemy spacerkiem na szczepienie
U nas remonty podwórkowe ida pełna parą a do tego wymieniaja jakies rury i nie mamy wody mały drzemie a jak wstanie to II sniadanko i myk na spacerek a przy okazji o poczte musze zahaczyc Noc lepsza ale nie taka jak kiedys:-(
Spadam zupke gotowac;-)
Malena - ojej...to jak Iza zasypiała do tej pory???? u nas był taki okres jakieś 3 miesiące temu, że Szymek nie potrafił inaczej zasnąć niż przy cycu, albo na spacerku...ale na szczęście juz od dłuższego czasu zasypia sam i w dzień i w nocy ...
Kaka - ja też noszę Szymka w chuście (8kg) i nie czuć ciężaru..może po prostu chusta inaczej ciężar rozkłada.....
mi pediatra raczej kazała uważać na truskawki i pomidory, więc sobie odmawiam :-(
fajnie, że jesteś - oj ja na grillu dawno nie byłam
co do imprez to ja już nie mogę się doczekać piątku - oj poszaleję, może nawet winka łyknę - cała impreza już dopięta na ostatni guzik, wino, wódka i przekąski zamówione
10 czerwca mamy wesele, zapowiada się świetna zabawa, conajmniej połowa mojej klasy z LO będzie i mam olbrzymią ochotę ciutkę więcej niż pół lampki się napić, ale jeszcze nie wiem jak tego dokonać... może po prostu nie karmić następnego dnia i wszystko wylać??
Muszę wypróbować wiązanie "plecaczek".
Pierwsza próba była nieudana i nie kontynuowałam.QUOTE]
też chce sprobować to wiązanie :-)
Kurcze! Nie pomyślałam.
Nie było żadnej reakcji od wczoraj, więc chyba ok.
Muszę tylko uważąć z ilością, bo mam chopla na punkcie koktaili truskawkowo-kefirowych - a to niebezpieczna wiązanka dla karmiącej
u nas niestety i kefir i truskawy odpadają - a ja tez uwieliam taki zestaw
Mogę wpaść?
zapraszam!!! na 21, club balsam :-)
zapraszam!!! na 21, club balsam :-)