ZAWADKA Ta twoja zupa zapowiada sie PYSZNIE.Juz miałam zabierac sie do gotowania a tu dzwoni mama i pyta czy nam nie przyniesc pomidorowej bo dużo ugotowała. piękne co? CZARNA jesteśna prawdę niezłą laską córcia też ma niezłe geny aż stracch się bac jakie cudo tym razem powijesz.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny na tej ulotce od NOSPY FORTE pisze ze jakis tam czynnik
przenika do lozyska i juz spanikowalam czy mam wziasc taka nospe jak myslicie ???????????????????????????????????????????/
przenika do lozyska i juz spanikowalam czy mam wziasc taka nospe jak myslicie ???????????????????????????????????????????/
Jestem po drzemce zła jak osa. Myślałam ze z 2 h pospie ale nici moje dziecie tylko 1h spało
Dzieki za komplementa az sie zawstydziłam tak naprawde tak niewygladam jakos tak zdjecie lepiej wyszło
Dorotka1234.... spokojnie mozesz brac ta nospe to jest bezpieczny lek w ciazya jak sie obawiasz wez 2 zwykłe. I fajnie ze pozytywne wiesci przynosisz od lekarza.
zawadka to teraz czekamy na twoje wiadomosci po wizycie
Dzieki za komplementa az sie zawstydziłam tak naprawde tak niewygladam jakos tak zdjecie lepiej wyszło
Dorotka1234.... spokojnie mozesz brac ta nospe to jest bezpieczny lek w ciazya jak sie obawiasz wez 2 zwykłe. I fajnie ze pozytywne wiesci przynosisz od lekarza.
ja juz po skromnym obiadku, bo go w biegu jadłam, za to kolegom z pracy kupiłam hot-dogi i zapiekanki. A ja tylko skromna kanapeczkę i rogala z czekolada. Ale tej zupy pieczarkowej to i ja nagotuje jutro.
czarna79 ale z Ciebie laska, córcia zresztą też śłiczniutka
czarna79 ale z Ciebie laska, córcia zresztą też śłiczniutka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jestem po drzemce zła jak osa. Myślałam ze z 2 h pospie ale nici moje dziecie tylko 1h spało
Wiem ze nospe mozna brac ale nie wiem jak sie ustosunkowac do tej Forte czyli
mocniejszej a zwykla niestety nie pomaga
Dziewczyny dziś byłam u lekarza i wszystko z dzidzią jest ok.:-)
Mam tylko pytanie, bo z moich wyliczeń i z pierwszej wizyty u lekarza termin porodu miałam wyznaczony na 18.10 a dziś lekarz podał już inny termin : 15.10.
Który jest bardziej prawdopodobny i czy jeszcze może się on zmienić?
Mam tylko pytanie, bo z moich wyliczeń i z pierwszej wizyty u lekarza termin porodu miałam wyznaczony na 18.10 a dziś lekarz podał już inny termin : 15.10.
Który jest bardziej prawdopodobny i czy jeszcze może się on zmienić?
ppatqa
Październikowe mamy'08
Cześć dawno mnie tu niebyło więc dzis postaram się nadrobić. W zeszły wtorek wróciłam do pracy a po niej jestemtak padnięta że od poniedzialku nawet nie włączyłam laptopa, w między czasie szukaliśmy mebli do pokoju dziennego bo to co mamy to w większości jest zdobyczne i teraz się zdecydowaliśmy na wydatki.
We wtorek byłam u ginka i wszystko jest ok dzidza miała 3,29 cm i machała do taty raczką, powiedział że jakby teraz mi robił pierwsze usg to powiedziałby że wszystko jest ok, wcześniej niepodobał mu sie kształt pęcherzyka, ale dalej mam luteine.
Co jeszce przez ten tydzień, acha imieniny teścia, i zjazd rodziki męża więc sobote i niedziele siedzieliśmy u teściów.
Pada cały dzień.
Witam nowe mamusie.
Przepraszam że się rozpisałam.
We wtorek byłam u ginka i wszystko jest ok dzidza miała 3,29 cm i machała do taty raczką, powiedział że jakby teraz mi robił pierwsze usg to powiedziałby że wszystko jest ok, wcześniej niepodobał mu sie kształt pęcherzyka, ale dalej mam luteine.
Co jeszce przez ten tydzień, acha imieniny teścia, i zjazd rodziki męża więc sobote i niedziele siedzieliśmy u teściów.
Pada cały dzień.
Witam nowe mamusie.
Przepraszam że się rozpisałam.
reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Czy wam też wyskakuje forum z taką dużą czcionką ???
mnie to naszła ochota na rosołek i właśnie sie gotuje trochę późno ale M z pzracy dopiero wieczorem wraca to zje na kolacje
mnie to naszła ochota na rosołek i właśnie sie gotuje trochę późno ale M z pzracy dopiero wieczorem wraca to zje na kolacje
Podziel się: