reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hejka popołudniu.
Przepraszam ze tak nagle zniknełam ale zadzwonił domofon a ja w pidzamce jeszcze siedziałam:zawstydzona/y: i szybko sie ubierałam:rofl2: bo siora przyjechała:zawstydzona/y:
Kaka: no wsio ok ale mi twój link nie działa:-(. Nazwe linku piszesz tak jakbys chciała napisac cos w wiadomosci: nastepnie zaznaczasz jak do kopiowania (i tak ma zostac zaznaczone) klikasz na ten globus (tam juz masz poczatek http;-usuń GO!!!) a w to miejsce wklej adres stronki i klikasz OK.
Co do fryzki to SUPER!!!!!!!

Mafa mi w pierwzsej i poprzedniej wyskakiwały brzusie dopiero jak zaczełam dzidzie czuć;-) Teraz to inna bajka przy takim apetycie:szok::zawstydzona/y::rofl2:

Wiecie co zrobiłam. jak tylko siora pojechała to połozyłam spać małą i zabrałam sie za malowanie korytarza:-p Normalnie musiałam strzelic jakiś ciemny kolorek na dole bo mały szkodnik tak mi maluje sciany ze rece mi opadają. Bynajmniej mam teraz troszku odświerzone:-p na jakiś czas (moze 2 tyg:szok::-D)
A teraz zbieram sie do sklepu na zakupy bo musze pranie wstawic a proszek sie skonczył:crazy:

reklama
Ja ,jeszcze miesiąc temu wyglądałam bardziej ciążowo niż teraz.To były wzdęcia ale takie że ho ho.Wiem ,że muszę jeszcze zaczekac,ale zazdroszcze wam tych brzuszków.

Kochane...mam do Was pytanko- kto prowadzi Was do porodu (chodzi mi o gina) Bo ja muszę swojego lekarza zmienić... Wypowiedzcie sie kto z Lublina:-):tak: Ostatnio byłam w Luxmedzie na Królewskiej na usg które robiła mi P.Dr. Małgorzata Sobstyl. Jest miła bardzo dużo tłumaczy...

Ale sie rozpisałyscie dzisiaj :szok: :-D U mnie tez pogoda do d..., czekam sobie az znowu bedzie cieplo. A Patryk dzisiaj po pracy przyszeł z kwiatami i ptasim mleczkiem dla mnie w przeprosiny, wiec juz nie jestem zła na niego :tak::-D:laugh2:
Mi juz tez urosł troche brzuszek i mam wrazenie, ze uda tez troche. A brzuch wczesniej tez mialam wiekszy przez wzdecia, ale spodnie to mnie juz prawie wszystkie cisna.

majeczka02 musisz zmienić lekarza? Ja też mam problem ze swoim i tak zastanawiałam się czy można jednocześnie chodzić do dwóch lekarz:jeden na nfz (darmowe badania itp) a drugi prywatnie jako specjalista na konsultacje. Co o tym dziewczyny sądzicie? Nie będzie to przeszkadzać, że ciąże prowadzi mi dwóch lekarzy?

czarna79 dziękuję za podpowiedz. To moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest z tymi lekarzami. a więc nie przeszkadza że mam założone dwie karty ciążowe? a jak wygląda sprawa z ewentualnym świadczeniem rehabilitacyjnym. bo jeżeli chodzę do dwóch lekarzy i od dwóch mam chorobowe (raz od jednego a raz od drugiego) to kto wydaje mi te zaświadczenia potrzebne do zus-u?

reklama
NatusiaMa nie wiem jak to wyglada ze zwolnieniami:no: A nie lepiej brac on jednego gina????? A karty ciązy nie sa nigdzie odnotowane wiec nikt tego niesprawdzi.
A lekarzy mozna miec dwóch bo masz prawo do konsultacji itp;-) Ale o szczegółach byś musiała pogadać z dziewczynami co tak robią:tak:

Do góry