reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Przed ciażą i na samym poczatku duzo czytałam o maluchach - mam ksiazki i gazetki od siostry. A teraz kompletnie mam lenia.

Była u mnie wczoraj siostra. Ślicznie wyglądała. A ja siedzę z tłustymi kłakami i coraz bardziej przyciasnymi spodniami. Muszę się za siebie zabrac.

reklama
kaka82 marsz do fryzjera i na zakupy, nie wolno się obijać. Kobiety w ciąży są sexi, ale tylko te zadbane.
Mnie fryzjer też by się przydał, bo swoją przydługą grzywkę zaczesuję do góry, ala irokez. Chociaż źle nie wygląda.

Niedługo idę na wesele wieć będę szła obciąć kłaki. Moje wszystkie fryzjerki zaciażone i nie ma mnie kto obciać.

A co do ciuchów, które też pod kontem wesela chce kupić, to sie boję, ze tak przytyję przez te 3 tyg że potem nie wejdę ... Ale w piatek idę na zakupy:)

ja mam z 200 czasopis: Mamo to ja, Dziecko itp. Moja siostra zbierała je przez kilka lat. Przypuszczam, że niewiele tematów jest już nieaktualnch.

kaka82, a rozejrzyj się za sukieneczką, która jest odcinana pod biustem, jak będzie widać brzuszek to i tak nikt się nie zorjentuje, ale z drugiej strony to nie o to chodzi, żeby ukryć brzuszek.

Witam z rana bardziej depresyjnie i śpiąco. NIe wiem czy to przez tą paskudną pogodę nic mi się nie chce, najchętniej bym spała cały dzień.:-(

reklama
Zawadka widzę że się udało z suwaczkiem, super. Ja i ze zdjęciem syna i z suwaczkiem męczyłam się sporo czasu.
Powtarzam się ale internet to naprawdę super sprawa, jest tyle przydatnych stron o ciąży itd., wczoraj trafiłam na bardzo rozbudowane forum o oddziale położniczym w moim szpitalu. Dziewczyny na bieżąco opisują swoje wrażenia oraz co i kiedy przywieźć na oddział. A 13 lat temu tylko gazety, więc chyba z pięć różnych miesięczników kolekcjonowałam i jak sęp krążyłam wokół kiosku jak miał się pojawić kolejny numer :-)

Do góry