reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dorota27 i malutka22 trzymajcie się kochane, jesteśmy z Wami

Witam nowe mamusie
zawadka ja adres do suwaczka wstawiłam w podpisie (w okienku edytuj podpis)

reklama
Witam i ja z ranka

Dziewczyny wiem ze sie boicie i macie do tego prawo, ale proszę badzcie silne. Kaka zauważ że te straty były w I trymestrach ale dopiero teraz sie dowiedziały. Wiem ze to zadne pocieszenie ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze.

mirabelka73 -no ja własnie tam próbowałam wstawic ale niestety też nie działa. A który adres wpisywałyście?

<a href="

Kaka nie odpowiem Ci na to ale,, są kraje w których ciąże bierze sie na powaznie dopiero po 12 tc. Dlatego ponieważ do tego okresu bardzo dużo jest własnie poronien lub obumarć płodu. Mi sie wydaje ze na to nie ma sie wpływu. I tzeba być silnym i wierzyć ze z naszymi maluszkami jest dobrze.

kaka82 - no i miałas rację zadziałało:-) tylko nie moge teraz usunąc nad obrazkiem tego sktótu wrrr ale zarz z nim będę jeszcze walczyć:tak:

Zawada, śliczny suwaczek:) Ty przynajmniej od razu umiałaś wklejać zdjęcia a ja się długo z tym męczyłam.

Zawadka śliczny i jaki różowiutki czyżby w marzeniach córa była:-D:-D

A ja mam 1/4 za sobą:tak: jak reszta tak szybko zleci to bede bardzoooooo szczęśliwa:-p

reklama
Do góry