reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No i Oliwia juz sie obudzila Ona ma miszcza w spaniu :-(
Zaliczyla drzemke i swieci Ale M siedzi z nia teraz i ja usypia A CO JAK ZROBIL TO NIECH GANIA PRZY NIEJ

reklama
Dorotka ja sie wcale nie dziwie.widac ze wszystko w swoim czasie i w koncu dotarlo do Ciebie jaki jest....
Wiola ja tez ostatnio mam ochote rzucac butelkami bo maly glodny ale nie je, robi mostki, prezy sie...masakra:-(
mnie dzisiaj nie bylo bo ledwo zyje.spalam 3 godziny dzisiaj.maly obudzil sie po 5 i byl taki ryk do 8 ze ciezko bylo go uspokoic....masakra.
bylam dzisiaj u koleznaki.ona ma corke z czerwca i chciala mi dac jakies ciuszki po niej ale sie okazalo ze nosza z Rafalkiem ten sam rozmiar i tylko pare dostalam bo miala niebieskich troche.ale ona fajna byla, ma 1 zabka, raczkuje, wspina sie.i taka grzeczna jest.nawet nie pisnie.
ja oczywiscie piwko pije.obejrzalam przed chwila Requiem for a dream.popieprzony film troszke....ale nawet fajny.
dzisiaj do mnie dotarla paczka dla malego z tego sklepu Dino.wiec Rafal ma zapas sloiczkow na miesiac chyba.no i testujemy zielone Huggiesy 4 .zdziwilam sie troche bo one sa od 8 kg, a Rafal tyle jesczcze nie ma i nie dosc ze sa dobre na niego to nawet jakby za waskie w bioderkach....ja nie wiem na jakie dzieci te pieluchy robia ale na mojego wszystko w biodrach za male:baffled:jakis niewymiarowy chyba jest..

Dorotko super wieści :)

Czarna mnie też bolało jajeczkowanie a jak będzie teraz zobaczymy.

Kate Kacper też śpi ciągiem 6-7 godzin a potem potrafi się budzić co godzina na jedzenie, choć ostatnio jest lepiej i budzi się co 2.

Justynko Kacper waży ok 7500 i wszyscy mi mówią że jest za gruby... grrrrrrrrrrrrr a on jest po prostu dobrze zbudowany. Znalazłam dziś swoją książeczkę zdrowia dziecka i w jego wieku ważyłam tyle samo. :)

Dziś dzień minął lepiej. Może to dlatego że dostał rano czopka a teraz przed spaniem drugiego. Kacperek dziś skończył 4 miesiące i z tej racji dostał po raz pierwszy jabłuszko. Jak się rzucił na nie to zjadł prawie pół słoiczka... mam tylko nadzieję że nic mu nie będzie po takiej ilości:confused:

Mykam spać bo zmęczona jestem. Od 6 na nogach a jutro impreza imieninowa mojej mamy.

Evelajna żadnych fotek pająków!!!! bo Wam na zawał padnę.:-p;-)

Dorotka ja też mam wyrzuty, a czasem jak zabluźnię, to mówię, "dziecko nie słuchaj, mama jest beeee " :-D

Dorotka fakt nie pomyslałam piszac o tym szampanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Magdziunia co zes zjadła?????????

Kate niechciałabys mnie słyszec jak ja jestem zła. Wiazanka taka leci ze hoho i tez wtedy mówie ze absolutnei nie nadaje się na matke:-:)-:)-(

Justynka hehe ona tak waży jak moja Niki:tak: jak była mała:-D

Blondii ja juz zaliczyłam rzucanie butelka.

Magdasf ja tez jak siedze cały dzien z dzieciarnią mam dosć i wtedy mnie dół łapie i niestety ale czasem % pozwalają znormalnieć:-p

A my dziś z M uczyliśmy się rozliczeń pitów. Po raz pierwszy sami będziemy sie rozliczać;-) ciekawe ile byków zrobimy:-D:-D:-D:-D
Co do pająków też ich nie cierpie wręcz się ich boje i brzydze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Magda mi się marzy tatuażyk A i jeszcze jedno pytanko odnosnie tego moczu ile razy tak pędzlować buzie????

JUSTYNKA – prawie 9kg, rany! A ja narzekam, ze moja to klocek, a ma niecałe 6kg
DOROTKA – tak jak Ci pisałam na gg – super, ze Oliwka zdrowa; szkoda, że taki wieczór z M. Podziwiam Cię, że tyle wytrzymujesz…
ANNA – widzę, że nie tylko ja mam podły nastrój… oby minęło jak najszybciej
BLOND – a Ty znowu z piwkiem… takiej to dobrze…:-D
MARMA – gratki dla Kacperka
MAGDZIUNIA – zdrówka, ja miałam ostatnio podobnie, chyba zimne frytki z KFC zaszkodziły
MAGDASF1 – i Ty też masz doła??? Rany co za dzień….:-(

Dzięki za słowa wsparcia – jakoś straciła wiarę w siebie dziś.

Śpicie? U nas Marika zasnęła przed 22.00. Dzień miałam cały doła… mama wpadła, wzięła Marikę na spacer, a ja ogarnęłam domek i trochę od niej odpoczęłam (przykre, ale dobrze mi zrobiła ta chwila bez dziecka).

Teraz M. wybył na chwilę do kumpli, ale autem, więc będzie niedługo. Wczoraj balował na imprezie z pracy, a jutro ma pępkowe znajomego i nie chce przeginać, a wie, że u mnie jakiś kiepski nastrój i nie chcę sama siedzieć.

Jutro zaprosił mnie i Marikę do Wedla na czekoladę, potem na spacer do lasku idziemy i na basen. Na chwilę obecną taki plan, ale zobaczymy jak wyjdzie.

Idę poczytać inne wątki…

Heh, nie sądziłam, że samo słowo pająk tyle rabanu narobi:-D
Bez obaw. Nie będę Was raczyć obrazkami, bo ja sama o mało co nie fiknęłam jak go zobaczyłam. A że siedziałam na kiblu, to zrobiłam mojemu m szoł: wyleciałam z majtami na kostkach i tylko TAM! byłam w stanie wydukać.

Asiu skoro cassanova, to musi mieć na czym oręże nosić:-D:-D:-D

Nie dołujcie się kobitki. Już niedługo wiosna. Na stówę!!!

Dziewczyny jesteście naprawdę Kochane.. :tak:.
Macie w sobie jakieś pozytywne wibracje, które koją moje nerwy..
Choć spór z M nadal trwa, to już mi znacznie lepiej..:tak:

Przed chwilą uspałam Niunię. Musiałam się nieźle nacudować, żeby ta zasnęła..
Pocieszający jest jednak fakt, że gorączka powoli ustepuje..:tak: Ostatni pomiar, wykonany ok. 30min. temu wykazał 37,4'C. Mam nadzieję, że Maja prześpi spokojnie całą noc, a temperatura się już nie podwyższy..

Padam na twarz.., ale skorzystam jeszcze z chwili wytchnienia i Was obczytam ;-).

Magdziunia - Takie problemy żołądkowo-jelitowe są strasznie przykre..Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej..
Magdasf - Chyba nikt nie rozumie Cię bardziej niż ja..
Marma - Gratulacje dla Kacperka za ukończenie 4 miesiąca
Kate - Cudowne plany na jutrzejszy dzień. Oby się wszystkie ziściły
Evelajna - Niech ta wiosna przychodzi jak najprędzej..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry