dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry Oliwia spala od 21,30 do 3 szybkie mleko i spala do 7 wiec jestem wyspana choc jakos w nocy sie czesto sama budzilam i nie moglam sobie miejsca znalesc :-(
KATE to dzis sie zapowiada fajny dzien Oby wszystko udalo sie zrealizowac :-)
ANNA fajnie ze goraczka spada I jak dzis jest z M ????
MAGDASF przykro mi ze M sie nie chce przeprowadzic Troche to dziwne ze n ie chce posluchac co ty masz dopowiedzenia w tej kwestji Szkoda ze nie chce sie tam przeprowadzic :-(
MADZIU jejku zdrowka zycze Jak sie dzis czujesz??????
Ja z M nie zamienilam ani jednego slowa I jest mi z tym dobrze.Jejku jak ja chce juz poniedzialek i jechac do sadu z papierami Jejku chyba we mnie cos peklo bo zbieralam sie na to jakis czas ale nigdy nie czulam sie taka pewna Jejku gdyby on jeszcze chcial sie wyprowadzic
Na dzis plany tylko spacer i zaliczenie aptreki bo mleka dla niuni moze nie starczyc do poniedzialku.
ASIU i co zaczelas dawac rafalkowi te sloiczki ????
KATE to dzis sie zapowiada fajny dzien Oby wszystko udalo sie zrealizowac :-)
ANNA fajnie ze goraczka spada I jak dzis jest z M ????
MAGDASF przykro mi ze M sie nie chce przeprowadzic Troche to dziwne ze n ie chce posluchac co ty masz dopowiedzenia w tej kwestji Szkoda ze nie chce sie tam przeprowadzic :-(
MADZIU jejku zdrowka zycze Jak sie dzis czujesz??????
Ja z M nie zamienilam ani jednego slowa I jest mi z tym dobrze.Jejku jak ja chce juz poniedzialek i jechac do sadu z papierami Jejku chyba we mnie cos peklo bo zbieralam sie na to jakis czas ale nigdy nie czulam sie taka pewna Jejku gdyby on jeszcze chcial sie wyprowadzic
Na dzis plany tylko spacer i zaliczenie aptreki bo mleka dla niuni moze nie starczyc do poniedzialku.
ASIU i co zaczelas dawac rafalkowi te sloiczki ????