reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kasia mój z nadmiaru śliny tez potrafi za kaszlnąć:tak: a ja oczywiście wiecznie obserwuje:nerd::rofl2: i schiza

Magdziunia czekaj czekaj, Ty przy karmieniu możesz jeszcze długoooo nie mieć

Anna jutro walentynki dobry dzień na przepraszanie:-p

Dorotka
to pozostaje kupić szampana i opić tą wiadomość:-D:-D:-D:-D

Kurde wiecie co można zrobić na nawracające pleśniawki:baffled::baffled::baffled::baffled: już chyba trzeci raz ma:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Magdasf jak to było z tym moczem????? Bo ja tylko o tym słyszłam ale nie stosowałam nigdy;-)

reklama
Anna22 ja niecierpię kiedy się nie odzywamy do siebie no ale cóż nie wymiękam i zawsze czekam kiedy M się ukorzy:-D no chyba że to absolutnie moja wina:tak:
Magdziunia ja też jeszcze czekam na @
Dorota super wiadomość :tak::tak::tak:
Kasia ja też daję 1 kropelkę wit D3 bezpośrednio do buzi
Czarna u mnie też jajeczkowanie przebiegało zawsze bezboleśnie, współczuję takich dolegliwości:no:
Wanilia ale pech:-D
Kaka, Marma GRATULACJE DLA DZIECIACZKÓW!!!!!!

Witam się piątkowo, jestem po 2 dniowej migrenie, ale na szczęście żyję:tak:pogoda nawet nawet, a ja siedzę w domu i czekam na dzidzię, wiecie co ona mi spała dziś 11 i pół godz w nocy... obudziła się o 9.30 przebrałam, nakarmiłam pogadała ze mną troszkę i znów zasnęła i śpi do tej pory:szok::szok::szok::szok: ja już za nią tęsknię( u nas jest godzina do tyłu więc teraz jest 12.30)
zrobiłam pranie, trochę posprzątałam , obiadu nie muszę bo wczoraj zrobiłam krokiety z barszczykiem to na dziś sporo zostało,
Moim ulubionym kanałem w telewizji jest polsat sport i właśnie oglądam mecz piłki nożnej:-D

Magda dzieki niech tylko wstanie zaraz rozpoczne polowanie na siki:-D:-D:-D

małaulka ty to masz kofane dziecie:-D:-D:-D ja tez lubie oglądać mecze ale razem z M:-p

WESOLUTKA spokojnej podrozy :tak:
KAKA usciskaj Hanie :tak:
WIOLU nie przejmuj sie No masz dzis lekkiego pecha ale moze to wcale nie przez piatek 13 :-pMilego spotkania dzis I pizza pewnie tez moze byc :tak:
ANNA lec do lekarza i napisz nam jakie wiesci ;-)

Piątek, 13 - mój szczęśliwy dzień. Chyba puszczę totka:)

Dorotka - wiadomości rewelacyjne:-D
Wanilia - upewnij się, że nad łóżkiem nic nie wisi. Choćby pająk;-)
Czarna, miałam grzybicę na piersiach i dostałam Dactarin żel do stosowania doustnie. Nie wiedziałam, czy mam go jeść czy smarować cyce, a doustny, bo niunia mnie ssie. Koniec końców smarowałam cyce, Tuśka lizała przy okazji i nic nie złapała. Nie powinno się go dawać dzieciom do 6 miesiąca, bo jest gęsty, ale polizać z palucha zawsze może.
A z tym sklepem to szok kompletny. Przecież chyba tam sama nie była:szok:
Kaka, Marma - gratki dla czteromiesięczniaków
Kasia - skąd ja to znam...;-) Miłego weekendu!
Anna zdrówka dla Majeczki - zaraz lecę poczytać co po wizycie
Magdziunia - zapraszam do nas - wiosna pełną gębą. Nie mogę uwierzyć. Okna wyotwierane, ciepełko, słoneczko, ptaszęta kwilą, nawet kawkę w ogródku zaliczyliśmy (sorki dziewczyny:happy:)
Ula, z tego co widzę, pogoda idzie w Twoim kierunku:-), a Tuśka śpi mi tak samo ostatnio- od 22 do 10:30 i dziś ją już budzić musiałam, bo mi łóżko obsrała przez sen i spała w najlepsze.

hej - tylko na chwilę...
nie dam rady nadrobic ponad 10 stron :-(

od kilku dni Marika kiepsko śpi, ja padnięta i mam doła... w nocy jak się budziła raz albo wcale to się budzi o 3 a potem od 5 co godzinę... w dzień to ma drzemki 10-minutowe... usypiam ja 30 min i śpi 10... :-(

brak mi sił jakoś...nic mi nie wychodzi, do niczego się nie nadaję... :-:)-:)-( nie mam do Mari cierpliwości już... zmęczona jestem:-( i zła na siebie, że sobie nie radze i nerwy mi puszczają

czesc laski
ja bede was dzis czytac w baaardz\o zwolnionym tempie bo jestem zmeczona jak cholera, spalam moze 3h bo z kumpelą na gg pisałam do 3 chyba potem byłam tak rozbudzona że zeszłam na dół, oczy od kompa nap....iltalają ostro mała marudzi dzis jak stara panna bo nic nie jej nie jest chce tylko na rękach być; sory że tu ale tylko zdanie- była ta zakichana health visitor ze swoim maksymalnie dokleojnym uśmiechem- Lili ma 68cm i waży8,8kg nieźle co, no ale jakby nie patrzeć to ważyła ponad 4.
Trzymajta sie, ja tu będe sobie zaglądac mi sie uda to coś tam dopisywać.
Miłęgo dnia:-)

MADZIU udanych zakupow :-)
ANNA jak chcesz sie z nami podzielic o co wam poszlo to po to my tu jestesmy Moze ci ulzy Ale oczywiscie nie zmuszam :-) Zaraz lece na lekarzowy pocztac co z Majka
Wlasnie jutro Walentynki wiec dobry dzien do godzenia sie
A jak czytalam o waszych relacjach to u mnie jest tak juz od dawna
CZARNA I MAGDASF nie wiedzialam ze na plesniawki jest taki sposob z siskami :-)
ULU normalnie masz zlote dziecko :-)
CZARNA to straszne z ta napascia na ta babke :-(
A apropo szampana i opijania wiadomosci o zdrowiu Oliwi
TO JA NIE DZIEKUJE POSTOJE
MOJ M SIE PEWNIE TYM ZAJMIE I MI TO WYSTARCZY JAK ON SAM TO OBLEJE Z KOLEGAMI wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oliwia drzemie ale pewnie potrwa to kilka minut

reklama
Do góry