reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja też nie wiedziałam od razu o co chodzi.

A my byliśmy na spacerku (koleżanka się na mnie wypięła, że się nie wyrobi tuż po tym jak powiedziałam Martynie, że idziemy z nią i jej chłopkami). Moje dziecko było bardzo zawiedzione. Jednak spędzenie 15 minut przy furtce i otwieranie i zamykanie zrekompensowało jej straty moralne ;-), potem schody i prawie godzina spaceru minęła.
A już się czuję dużo lepiej - dziękuję za miłe słowa. Wzięłam jeszcze osscillo i jak Bartek w nocy się obudzi, to jeszcze jedną dawkę zażyję i będzie git.

reklama
Hej ale naprodukowalyscie :-)

My uzywamy teraz Hugies :-)Mialam juz te z Rossmana i tez sa ok i z biedronki Dada tez ok :-)

Co do zasypiania to u nas smoczek sie sprawdza Ja nie wiem ale jakos zadko klade Oliwie do spania na boku Jak juz to w dzien na drzemki ale to tez zadko A w nocy zawsze spi na pleckach Nie ma odlezyn czy cos takiego i nawet wloskow nie ma zabardzo wytartych wiec chyba jest ok Sama nie wiem ale jakos do spania na boczku jest nam niepodrodze :-)

EVELAJNA usmieje sie zawsze z twoich postow Fajnie to opisujesz ;-)
PATI ty jak zwykle robotna :-)
KAKA tez sie usmialam :-)
KATE ja tez mam jakos mniej cierpliwosci :-(

moj wogole tez nie spi na boku tylko na pleckach z raczkami w gorze;-)
dziewczyny juz pytalam ale jeszcze raz :ktorych huggiesow uzywacie?
ja piwkuje i gadam z kolega na gg a maly spi;-)
jutro do lekarza rano wiez za godzinke tez pewnie bede sie kladla

Dziewczynki a zapobiegacie jakoś żeby dzieciom się uszka odstające nie robily?? bo u nas Lence bardzo sybko zaczęły "odstawać" i teraz caly czas jest w czapeczce i już jest ok:tak:

Asia fajny avatarek, ja układam małą zawsze na boku bo boję się żeby się nie zadławiła, ale ona i tak zawsze potem śpi na plekach

hej dziewczynki

ja używam haggisów i jestem z nich bardzo zadowolona. U mnie pampki wogóle się nie sprawdziły. Używam tych drugich nie classic. Mały śpi i ja też idę spać bo padam.

dobrej nocki dla wszystkich

ULU mojej nie odstaja uszka wiec nic z tym nie robimy :-) No to masz spiaca krolewne w domu :-)
NATUSIA i ja nie odrazu wiedzialam o co chodzi :-)
ASIU ja mam hugies i az zaraz sprawdze jakie :-)

Ja bylam z M dzis na zakupach bo w niedziele chrzciny Jejku nie bylo nas 2 godziny a ja sie juz tak stesknilam za Oliwia Ja nie wiem jak ja wyrobie 12 h w pracy a z dojsciem i powrotem to bedzie ponad 13 h :-( Kurcze w takich momentach mam ochote nie wracac do pracy :-(
Kurcze prawie nic nie kupilam i 70 zl wydalam Do jedzenia zamawiamy catering i 220 zl to jedzenie nas bedzie kosztowalo Jeszcze musze ciasto kupic Jejku taka impreza u nas dosc kameralna a tyle kasy :-(
Niunia juz ukapana Pojadla 170 ml nutramigenu z kaszka bananowa :-) I M ja wlasnie teraz uspal Ale po kilku minutach byl zas ryk Ale zas ja uspokoil i narazie spi Ciekawe jak dlugo :-)

Ja umylam okno i troche posprzatalam w domku 2 prania zrobilam Jutro dalszy ciag porzadkow :-)

reklama
Do góry