reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
majeczka02 zapraszamy
Ja z zakupami ciuszków tez sie wstrzymam. A co do wózka to się jeszcze zastanawiam czy w paźdierniku jest sens kupywania wózka głębokiego czy nie lepiej kupić spacerówke bliżej wiosny...

Witajcie! Dzis byłam na usg i okazało się,ze to 9 tydz i 4 dzień! Termin mam na 31 pazdziernika. Więc moje miejsce tutaj:-):tak: Przyjmiecie mnie do swego grona?:-)

Witaj Majeczko. A jednak trafiłaś na październikowe mamusie :-). Pokaż fotki z usg na Mamusie październikowe u lekarza :tak:

Ale dzisiaj dzień zakupowy:-D

Ja też dziś wpadłam do lumpa i wyhaczyłam fajne spodnie typowo ciażowe za 10 zł:-p i bluzeczko sukieneczke za 8 zł:rofl2:
I kupiłam sobie pół-buciki ale juz w normalnym sklepie:-p

Co do zakupów dla maluchów. Ja zakupy w poprzednich ciążach szybko robiłam. Tzn nie kupowałam hurtowo ale jak coś fajnego widziałam kupowałam. Pozniej pod koniec siadałam przegladałam co ewentualnie jeszcze brakuje i tylko dokupywałam;-)
A na sam koniec zaostawało łóżeczko i wózek.

Teraz praktycznie mało co bede kupować bo BARDZOOOOO DUŻO MAM a czekaja mnie we wrzesniu jeszcze inne wydatki. Mamusie dzieciate w roku szkolnym wiedza o co chodzi:tak::tak: Ale na pewno na koniec wrzesnia chce juz miec wsio zapiete na ostatni guzik:-p

Majeczka02 witamy:)

Ja jakos kiepsko wczoraj spałam i czuję się prymulona...piwa bym sie napiła ale mój mężu mi zabrania nawet łyka...

Majeczka02 Witam i gratuluje. Zycze spokojnych miesiecy:tak:

Chiara1 właśnie zauważyłam ze nie wciagnełam Cię na liste, ale juz to zrobiłam:zawstydzona/y:

reklama
Majeczka02 witaj w październikowych mamach. Fajnie że kolejna mieszkanka lubelskiego :-)
Ja za rzeczami dla dzieciaczka zacznę się rozglądać jak będziemy znali płeć dzidziusia;-)Choć dużo osób jest przekonana, ze to będzie chłopczyk...Oczywiście z moim mężem na czele:-D
Przeglądam sobie aukcje na allergo ale jeszcze nic nie zamawiałam, ale mam już mini listę tego co będe chciała kupić...Która każdego dnia się powiększa. Miłego wieczorka.

Do góry