reklama
blond_20
Czarownica
Helol
i ja sie melduje.ale jestem szczesliwa.wlasnie pije piwko oczywisciebo kolezanka z par miedzynarodowych urodzila coreczke!!!!!!taka slodycz...jak Rafalek prawie
maly dzisiaj daje popalic, normalnie chyba wyjde z siebie.szalu juz dostawalam powoli.teraz spi ....ale kaszle przez sen wiec pewnie zaraz bede leciec...
dzisiaj znowu wymiotowal...kupa za kupa.....z nosa dalej cieknie
hoh i juz lece...papa
i ja sie melduje.ale jestem szczesliwa.wlasnie pije piwko oczywisciebo kolezanka z par miedzynarodowych urodzila coreczke!!!!!!taka slodycz...jak Rafalek prawie
maly dzisiaj daje popalic, normalnie chyba wyjde z siebie.szalu juz dostawalam powoli.teraz spi ....ale kaszle przez sen wiec pewnie zaraz bede leciec...
dzisiaj znowu wymiotowal...kupa za kupa.....z nosa dalej cieknie
hoh i juz lece...papa
Dorka to świetnie że tak szybko kogoś znalazłaś i oby to był trafny wybór ;-)
A ja zabieram się za prasowanie bo już tak na mnie patrze że aż mi głupio
Aśka dzieki nastepnym razem jak mi sie tak zrobi to sprobuje z tym Altem
A ja zabieram się za prasowanie bo już tak na mnie patrze że aż mi głupio
Aśka dzieki nastepnym razem jak mi sie tak zrobi to sprobuje z tym Altem
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko to fajnie, że tyle opiekunek się zgłosiło.
Zrób tak jak Ania napisała.
Ja muszę teściową troszkę przyuczyć i będzie cacy.
Minisiu moje pranko też leży na fotelu, ale mi się totalnie nie chce.
Uprasuję może jutro heheh.
My dziś po wizytce u rodziców, spacerek też był mimo, że padał śnieg a las wyglądał cudownie.
Mały już tak nie marudził jak wczoraj, więc troszkę odpoczęłam.
Teraz śpi od 20.00 i zobaczymy do której pośpi.
Uciekam filmik jakiś obejrzeć.
Zrób tak jak Ania napisała.
Ja muszę teściową troszkę przyuczyć i będzie cacy.
Minisiu moje pranko też leży na fotelu, ale mi się totalnie nie chce.
Uprasuję może jutro heheh.
My dziś po wizytce u rodziców, spacerek też był mimo, że padał śnieg a las wyglądał cudownie.
Mały już tak nie marudził jak wczoraj, więc troszkę odpoczęłam.
Teraz śpi od 20.00 i zobaczymy do której pośpi.
Uciekam filmik jakiś obejrzeć.
U nas dzisiaj Wielki Dzień Adaś po raz pierwszy śpi we własnym łóżeczku, we własnym pokoiku.... Nareszcie sypialnie nasza No i dostęp do komputera wieczorową pora też:-) W nocy na pewno nie wytrzymam i go sobie do nas przytargam- pewnie jak będzie wołał jeść nad ranem. Ale tak sobie pomyślałam, że juz czas najwyższy nauczyć go spania u siebie. Bo później czyta się o 6-latkach, które dalej śpia z rodzicami
Trochę dziwnie będzie sie kłaść bez niego, ale chyba dobrze robię, bo juz miałam wrażenie, że pępowina nam odrasta
Dorota! Widziałaś nową usługe na BB- Znajdź Nianię? Może tam ktos ci przypasuje?
ps. Wszystkim chorym dużo zdrówka!
Trochę dziwnie będzie sie kłaść bez niego, ale chyba dobrze robię, bo juz miałam wrażenie, że pępowina nam odrasta
Dorota! Widziałaś nową usługe na BB- Znajdź Nianię? Może tam ktos ci przypasuje?
ps. Wszystkim chorym dużo zdrówka!
blond_20
Czarownica
ja zaraz oszaleje z mlodym...dzisiaj dalje mi tak popalic ze juz wariuje.teraz sciemnia ze spi i budzi sie co 10 minutszlag mnie chyba trafi:-(
Dorotko- zobacz: Proponuję: "Opiekunka - znajdź nianię z babyboom.pl"
malaulka
Podwójna mamusia
Dorotka cieszę się że znalazłaś już kogoś do dzieciąka, a ja absolutnie nie chciałam Cie straszyć, wiem ,ze jest mnóstwo dobrych niań i mam nadzieję że taką znajdziesz
Blond- współczuję, biedny Rafałek, choróbsko mu dokucza:-(
Anai- gratulacje, ja też się zamierzam za jakiś miesiąc przenieść Lenkę do jej pokoiku jak już z kołyski wyrośnie i rozłożymy łóżeczko to już u niej( ale szczerze powiem ,ze mi szkoda że będzie spała sama w pokoju)
Madziu, Minisia jaką ja mam górę do prasowania też czekam na jutro
Aniaaa- mam nadzieję że Szymuś jednak nie wojuje tylko słodko śpi
A ja mam dziś moralnego kaca, była awantura z Karolinką i nakrzyczałam na nią ona się popłakała, ja potem w swoim pokoju też :---(co ze mnie za matka:---(
Blond- współczuję, biedny Rafałek, choróbsko mu dokucza:-(
Anai- gratulacje, ja też się zamierzam za jakiś miesiąc przenieść Lenkę do jej pokoiku jak już z kołyski wyrośnie i rozłożymy łóżeczko to już u niej( ale szczerze powiem ,ze mi szkoda że będzie spała sama w pokoju)
Madziu, Minisia jaką ja mam górę do prasowania też czekam na jutro
Aniaaa- mam nadzieję że Szymuś jednak nie wojuje tylko słodko śpi
A ja mam dziś moralnego kaca, była awantura z Karolinką i nakrzyczałam na nią ona się popłakała, ja potem w swoim pokoju też :---(co ze mnie za matka:---(
reklama
witam bardzo pozna porą. Ja juz mam się o niebooooo lepiej. Mam nadzieje ze limit chorób na ten okres już moja familia wyczerpała i teraz będzie tylko lepiej;-)
Dorotka cieszę się że z takim efektem idzie znajdowanie opiekunki.
Minisia wyczytałam kącikiem że do pracy idziesz!!!!!!!!!!!
Blondii zdróweczka dla Rafałka oby nie cierpiał. Ja miałam to w zeszłym roku. Porażka
Małaulka ja dziś też wychodziłam sama z siebie i wygadywałam takei rzeczy do dzieci że na ich miejscu. to szkoda gadać..... potem się poryczałam i poszłam do sypialni się uspokoić
Dorotka cieszę się że z takim efektem idzie znajdowanie opiekunki.
Minisia wyczytałam kącikiem że do pracy idziesz!!!!!!!!!!!
Blondii zdróweczka dla Rafałka oby nie cierpiał. Ja miałam to w zeszłym roku. Porażka
Małaulka ja dziś też wychodziłam sama z siebie i wygadywałam takei rzeczy do dzieci że na ich miejscu. to szkoda gadać..... potem się poryczałam i poszłam do sypialni się uspokoić
Podziel się: