reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja wiem, że dziadkowie są od rozpieszczania i nie mam nic przeciwko tylko, że moja teściowa robi to z innych pobudek - wstydzi się przed ludźmi - martwi się co sąsiedzi powiedzą, jak Martyna będzie ryczeć (ciocia M nam się wygadała, że kiedyś do niej dzwoniła co zrobić, bo ona płacze i już pewnie wszyscy w bloku słyszą i nie chodziło o żart) Boi się awantury w sklepie więc kupi jej gazetę z bajką za 20 zł. O coś takiego mi chodzi. Biega za nią z talerzem, robi małpy żeby odwrócić jej uwagę "żeby tylko nie płakała". Bierze na ręce jak idzie pies. Takie kwiatki :baffled:

witam się i ja, mały znów mi zrobił cyrk na spacerez, poszłam do miasta i niespał, po godzinie jazdy z otwartymi oczawi zaczął się płacz i bujanie nie pomogło, więc do teściowej zajechałam, mieliśmy jechać do nich dziś na obiad ale po spacerez, ale zato tam go nakarmiłam, wróciliśmy autem i teraz mały spi w gondoli.

Zagadka

Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się i zostali parą, a ze ich związek był idealny, pobrali się. Ślub był oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo idealne. W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny, ta idealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli idealną parą, zatrzymali się, żeby pomoc. To był Mikołaj z ogromnym worem prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu. I szybko zajęli się rozwożeniem upominków. Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się(i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła.
Kto?
Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ...

Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę istnieje. Każdy wie, ze Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej.

Dla kobiet ten e-mail tu się kończy!!!

Panowie proszę czytać dalej.

Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie, to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku. A tak w ogóle jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo, że miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze: KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, CO IM SIĘ POWIE!!!

W 100 % przyłapana!;)

KAKA dobra ta zagadka :-) Jak bede miala wiecej czasu to tez sie postaram tam zalogowac i oddac glos na Ciebie :-)
PPATQA a moze malemu nie podoba sie to ze nic w tej gondoli nie widzi ??Jak bylam w szpitalu to rozmawialam z taka jedna mama ktora mowila mi ze jak jej corka miala niecale 4 miesiaca to juz musieli kupis spacerowke bo mala nie chciala lezec w gondoli bo nic nie widziala :-)

Ja juz po ginie Opisalam wsio na lekazowym Oliwia zalicza drzemke :-)

KAKA to Hanula ma jutro obiadek pierwszy powiadasz ?? a co jej kupilas na ten obiadek ????

reklama
Do góry