reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
No nie ma szans! Nie nadrobię!
Przeleciałam po łebkach i widzę, że weekend w większości udany.:-D
Kate! Jak ja Ci zazdroszczę tego basenu!
Chyba namówię męża na wyjazdy do Rzeszowa. Tylko to niestety 60km...

Dziewczyny kiedyś sie pytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi jak np pora kqarmienia wypada na 14 a wy o 12;30 MUSICIE WYJść TO CO DOKARMIACIE MALCE CZY BIEżECIE ZE SOBA I KARMICIE W PORZE?

:)

Ja tuż przed wyjściem odciągam pokarm do butelki i ten kto zostaje z Izą to podaje jak mała jest głodna...

Dzien doberek:-) Ja wyspana jak nigdy, pije kawusie- tatus mi zrobil i przyniosl do pokoju:-D:-D:-D:-D:-D:-D Chyba zaczne czesciej odwiedzac rodzicow.
Moj maly nie chce wogole pic mleka!!!tzn mleko z kleikiem wszamie nawet 160 ale samego nieeeeeee:-DPotem nic dziwnego ze ubrania na 74 robia sie za male;-)
Justynka gruba dupa...hmmm nie widzialas mojej:-D
jutro juz wracamy do domu...buuu i skonczy sie laba:baffled:

Ale masz wielkoluda! Moja dopiero 68 zaczyna nosić, i to i tak w większości za duże jeszcze...
Fajnych masz rodziców.
Ja jak do nich idę, to muszę sobie sama kowakę robić ;-)
I jeszcze i przy okazji.
Ale dzidek niuni z rąk nie wypuszcza, więc troszkę odpoczywam :-D

A w konkursie na grube dupy to wysuwam się niechybnie na prowadzenie :szok:

Moja niunia jest dzis wijatkowo marudna Tylko raczki i raczki normalnie jak nie ona :baffled:Wkurzylam sie i poszlam z nia na spacer ale bylysmy tylko 1 godzine i 15 min bo sloneczko swieci ale wiatr zimny wieje:crazy: I po spacerze natychmiast sie obudzila Teraz tez juz poplakuje w lozeczku Chyba was nie poczytam :nerd:

jA DZIS WYDALAM DLA NIUNI ostatnie moje pieniadze bo kupilam jej 2 smoczki zapobiegajace zlym zgryzom SMOCZKI ORTODONT niestety byly pakowane po 2 szt a kosztowaly 25,50 ale pomyslalam ze wydam ostatnie pieniadze ale sproboje i jeszcze z TT kupilam jej ten pierwszy gryzak w ksztalcie smoczka na pierwszy etak zabkowania Mam nadzieje ze nowe zakupy Oliwi podpasuja
Lece bo ryczy :happy:

WESOLUTKA ja staram sie aby Oliwia wychodzila z domu najedzona I odwrotnie Jak ja musze gdzies isc to wole ja sama nakarmic Teraz np zaraz ide do gina Mama wraca o 15 a Oliwia wlasnie wsunela 130 ml :-)
WIOLU dobre z ta swieca I fajnie ze sie wsio pieknie udalo Czekamy na fotki Ja mam chrzest za 2 tygodnie juz jestem w stresie hihihi
MAGDA fajny mialas weekend tylko szkoda ze tak krotko :-(

Lece zaraz na samolot :-) Pozniej do was zajze :-)

Witam!
U nas choroba Wika nie chodzi do szkoły i Mati zostanie w domku do konca tygodnia:baffled: oby Weronike omineło:tak:
Kasia współczuje wiem cos na ten temat tez u mnie sa kłótnie na tle wychowania dziadki-rodzice!!!:wściekła/y:
Madzia wierze ze ciezko wrocic z takiego urlopu:tak:
Wiolu fajnie że wszytsko sie udało

Witam się po "długiej" przerwie :)
Teraz będę się już częściej udzielać. Projekty skończone, sesja zaliczona, podatki zrobione to nadeszła chwila relaksu.
Ale u Was się dzieje, nie było mnie tutaj raptem kilka tygodni. Cieszę się że dzieciaczki zdrowo rosną. Chyba nie zdołam nadrobić wszystkiego, ale postaram się chociaż troszkę poczytać. A wszystkim "chorowitkom" życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Hej. My po spacerku. Kupiłam 1 obiadek ale dam jutro ok 12stej. Zaniosłam też swój telefon do naprawy bo zdjęc juz nie chciał robić.

Minisia dzieki za głos;-)

reklama
My tez po spacerze i maly jeszcze sciemnia ze spi.
co do diety to zanej nie mam.same kg leca:-)powoli ale leca.tylko wydaje mi sie ze mniej jem ale nie rbie tego spacjalnie tylko nie mam ochoty i czasu.
ja tez tak przestawiam karmienia zeby maly wychodzil najedzony.chyba ze go karmie z godzine przed wyjsciem no to jeszcze ide na spacer bez dokarmiania ale jak juz sie zbilzaja 2 godziny to mu daje znowu bo pozniej po spacerze nie budzi mi sie od razu tylko spi.

Do góry