reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
A co do diety...M zrobił mi dzis fote z rana...same mozecie ocenic;-)
captionit102237I846D34.jpg

No hej babeczki ja sie melduje o odmeldowuje. Niestey u nas wiruski na całego szaleją:-:)-(
byliśmy dziś z dzieciarami u lekarza. jest to wirusówka oczywiscie ale wrazie co mamy antybiotyk włączyc jakby nie było poprawy:-:)-:)-( Co gorsza i mnie złapało i ledwo się ruszam tak mnie łamie:no::no:
JESTEM ZAŁAMANA wiecznie coś jakoś mam dość i doła. Oby Sami nie złapał ale marne szanse aby go uchronić:-:)-:)-:)no:
dziękujemy za zyczonka;-)

Odezwe się jak będę się lepiej czuła;-)

kaka teraz Ja ci zazdroszcze figurki albo ciała:tak:

Czarna niedobrze, niedobrze:no::no:moja Wika tez jutro do szkoly nie pojdzie:wściekła/y:
Kaka nic nie mówiłaś że tak ci wga spadła figurka jak marzenie:-D:-D:-D

Hej
my już po chrzcinach, wszytko wyszło super:tak::tak:, co prawda Szymuś u fotografa nie chciał się za bardzo uśmiechać, za to w Kościele ślicznie drzemał, a na imrezie był grzeczniutki jak aniołek, choć prawie wogóle nie spał. Za to teraz zjadł kolacyjkę i słodko śpi :-):-).

Jutro Was poczytam, bo dziś padam na twarz ;-)
Dobranoc

CZARNA gratki dla Samiego na 3 miesiace :tak:
WANILIA SUPER ZE SIE WSIO LADNIE UDALO I ZE SZYMUS TAKI GRZECZNIUTKI :tak:
CZARNA jejku duoz drowka zycze
KAKA no pozazdroscic figury ;-)

jA DZIS POL DNIA BYLAM U KOLEZANKI jEJKU ALE JESTEM ZMECZONA pADAM NA PYSK nIC NIE ROBILAM BO POL DNIA W GOSCIACH BYLAM A TAKA JESTEM ZMECZONA NIE MA TO JAK U SIEBIE

OLIWIA JESZCZE NIE SPI ALE MAM NADZIEJE ZE ZA GODZINE JUZ BEDZIE SPALA;-)DOBRANOC

Gratki dla Samiego i Jagusi!
moje malenstwo kochane juz sobie spi i mamusia moze poszalec;-)
ja dzisiaj przeczytalam caly watek o pieluchach z Biedronki i innych takich i mam taki metlik ze juz nie wiem co myslec;-)i zostane pewnie przy pampersach jednak.
dzisiaj moj maly zrobil 4 kupy...jedna ze sluzem i troche sie wystraszylam:baffled:bo nie wiem dlaczego:-(mam nadzieje ze nic mu nie jest.
Kaka pieknie schudlas:-D
Justynka gratujacje.
ja juz tez 23 kg schudlam:-)ale chce jeszcze oczywiscie;-)
Czarna , Minisia zycze powrotu do zdrowia
Dorotka to fajny dzien mialas:tak:i Ty tam u tej kolezanki ze wszystkimi manelami do mleka itp bylas?ja tez chcialam przejsc sie z malym do kolezanki ale jaksobie pomysle ze tyle roboty z tym zabieraniem wszystkiego to mi sie odechciewa
Wanilia to buziaki od ciotki ze taki grzeczny byl:*

reklama
I ja już jestem

Kaka - nieźle z tą jasnowidzką, a figury zazdroszczę... :-D
Wanilia - super, że chrzciny udane
Czarna - zdrówka dla Was wszystkich!

My dziś super dzień mieliśmy. Najpierw "nasz pierwszy raz" na basenie. Dziecko dzielne, na początku trochę przestraszona, ale potem 40 min w jacuzzi i było git. Planujemy chodzić regularnie na razie sami (bo wykorzystujemy jeszcze moje karnety z pracy), a potem zapisać się na kurs. Tylko masakra z pieluchami na basen, bo u mnie w sklepie nie było tych najmniejszych, a na miejscu płaciłam 5 zł za szt. (a musiałam dokupić, bo od razu po założeniu ją "ochrzciła" kupą).

Potem McDonald's (ja w przeciwieństwie do Was Mariki nim nie karmiłam :tak: :tak: :tak: - rany, pierwszy raz od 10 m-cy chyba...), krótki spacer, a potem goście wpadli - znajomi z dzieckiem i w międzyczasie drudzy zaprosić niespodziewanie na "szybki ślub i wesele" (czyli maluch w drodze).

Marika śpi, a my leniu****emy. Jutro pierwsza wizyta u rehabilitanta.

Do góry