tez wczoraj o tym pomyślałamMnie sie watek zamkniety otwieranormalnie jjuz teraz....
Moze baby boom'owe CBŚ nam weszlo na watek
eee spokojnie kilka dni i bedzie dobrzeNowłasnie ja też czy=uję niesmak bo odebrałam to tak samo jak wy. Nie wiem, moze wychodzimy na jakieś ciumcie ze wsi (przepraszam wszystkie mieszkanki wsi)...wiecie o co mi chodzi. Niedouczone, niedokształcone...aż troche odechciało mi sie tu klikać.
Fakt czasy królewien i księżniczek raczej mineły ja proponuje Pipi, Kota czarownice (podarta potargana i umorusana) a jak lubi sukeinusie to moze Pani wiosna???Mam prosbe podpowiedzcie mi w co moge przebrac na balik pierwszoklasistke??? ma sukienke rozowa z falbanami ale chyba to juz nie na nia skoro to uczennica juz bo wszystkie mamuski z klasy mowia ze juz tak bardziej doroslo przebieraja i mysle ze moja sie wyglupi w tej kiecce z przedszkola
Moze macie jakies pomysly albo linki na jakies stroje ??? bede wdzieczna dziekuje Jak mi sie uda wkleje pod postem zdjecie tej sukienki co maZobacz załącznik 110800
Dziewczyny róbmy swoje a reszte miejmy w naszych szanownych
Mój mały dziś strajkuje z jedzeniem co mu butle w dzióbek to on wypycha Byłam dziś na szczepieniu (na odpowiednim wątku) i pani doktor powiedziała ze może dziś ma humorki więc mnie nie pocieszyła A po za tym zgubiłam telefon!!!!!! podejrzewam że w taryfie ale musze czekać do 16 bo gościu co mnie zawoził ma przerwe