reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Mnie sie watek zamkniety otwieranormalnie jjuz teraz....
Moze baby boom'owe CBŚ nam weszlo na watek:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez wczoraj o tym pomyślałam
Nowłasnie ja też czy=uję niesmak bo odebrałam to tak samo jak wy. Nie wiem, moze wychodzimy na jakieś ciumcie ze wsi (przepraszam wszystkie mieszkanki wsi)...wiecie o co mi chodzi. Niedouczone, niedokształcone...aż troche odechciało mi sie tu klikać.
eee spokojnie kilka dni i bedzie dobrze
Mam prosbe podpowiedzcie mi w co moge przebrac na balik pierwszoklasistke??? ma sukienke rozowa z falbanami ale chyba to juz nie na nia skoro to uczennica juz bo wszystkie mamuski z klasy mowia ze juz tak bardziej doroslo przebieraja i mysle ze moja sie wyglupi w tej kiecce z przedszkola:baffled:
Moze macie jakies pomysly albo linki na jakies stroje ??? bede wdzieczna dziekuje :tak:Jak mi sie uda wkleje pod postem zdjecie tej sukienki co maZobacz załącznik 110800
Fakt czasy królewien i księżniczek raczej mineły:tak: ja proponuje Pipi, Kota czarownice (podarta potargana i umorusana:-p) a jak lubi sukeinusie to moze Pani wiosna???

Dziewczyny róbmy swoje a reszte miejmy w naszych szanownych:-p

Mój mały dziś strajkuje z jedzeniem co mu butle w dzióbek to on wypycha:baffled::baffled::baffled::baffled: Byłam dziś na szczepieniu (na odpowiednim wątku) i pani doktor powiedziała ze może dziś ma humorki:confused2::confused2::confused2: więc mnie nie pocieszyła:no::no::no: A po za tym zgubiłam telefon!!!!!! podejrzewam że w taryfie ale musze czekać do 16 bo gościu co mnie zawoził ma przerwe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
dziewczyny czekam do 30 stycznia na nowego kompa, bo na tym już nic nie działa i zwalnia , zacina się, masakra
ale wszystko nadrobiłam, zaraz wskoczę na zamknęty, dobrze że podajecie link bobym nie znalazła
czarna mam nadzieję że taksówkarz znalazł telefon

Witam
mam nadzieje ze tym razem maly da mi napisac troszke.
a wiec po pierwsze JUSTYNKA GRATULUJE super rodzinki i ciesze sie z Wami!!!!:-)
nie nadazam czytac tego co piszecie:tak:ale wiecie co to zamieszanie ktore narobily nam drogie czerwcowki chyba nam troche pomoglo.po takiej akcji tylko mozna sie bardziej zzyc i ozywienie jakies nastapilo...a nie powiem wesolo bylo.czasami fajnie poczytac jak ktos pieprzy bez sensu.
i od razu a propos pieprzenia my wrocilismy ze spacerku:tak:gdybym wozka nie miala to juz dawno bym nogi miala polamane tak jest u mnie slisko.
dzisiaj bylam u ortodonty...i oczywiscie nic sie nie zmienilo:wściekła/y:w lutym bedzie 6 lat jak mam aparat a konca oczywiscie nie widac....chyba mnie kobieta musi lubic ...
moja mala kluska wlasnie sobie lapki oglada wiec ma zajecie na jakies 15 minut:-D
a dzisiaj C wychodzi ze szpitala...dalej cisnienie za wysokie ale juz 2 dni nie pali i jest troszke lepiej.
Madga a moze to ten swir znowu?
no i na zamknietym zaraz Wam cos napisze ciekawego....a propos ojca Rafalka...

MAGDA ja tez pomyslalam o tym swirze Kurcze szkoda ze on cie tak gnebi :-( A apropo wyrodnych matek to cos napisalam na rozszerzmy diete i tam tez sie nazwalam wyrodna matka hehehe.
CZARNA to ty sie taryfami wozisz hihihi A moze Sami po tej wczorajszej akcji SERIO CHCE KURCZAKA HIHIHI skoro butla mu nie pasuje (zarcik )
KAKA wez przestan Nie przejmuj sie takim glupim gadaniem :-)
ASIU jak milo cie tu widziec I juz lece na zamkniety :-)

Ja tez mysle ze przez ta akcje sie bardziej zzylysmy :-)
I jak milo tu ostatnio widac tyle postow Tylko wkurza mnie to ze nie mamy normalnego dostepu do zamknietego i fotkowego Czyzby serio CBS NAM SIE WKRADLO

Ja juz po wizycie u kolezanki MILO bylo sobie poplotkowac :-)
INFALACJI dzis nie bylo bo jakac czarna woda im leciala i Babka nie chciala narazac Oliwi

jessssssssssssssssss kurde znalazł się mój telefon!!!!!!!!!!!!!!!!! Tzn zgubiłam w taryfie:-p:-p:-p zaraz ma mi gościu przywieź:-D:-D:-D:-D:-D Jednak jeszcze są uczciwi ludzie:tak:

czarna dzięki :-) jedna z niewielu chwil kiedy mała zechciała poleżeć na brzuszku bez marudzenia. Super z tym telefonem wyszło :tak:
blond ło matko! 6 lat to mega długo, ja myślałam że maks. po dwóch latach się zdejmuje, dwa lata temu się sama zastanawiałam bo mam jedynki górne nachodzące ale przeszło mi

ja też wrzuciłam w zakładki żeby było szybciej

reklama
Dzieki dziewczyny za rady co do stroju cos pokombinuje.
Wlasnie wstalam i pije kawke bo strasznie mnie bolalo po rwaniu miejsce ale juz git
Maz mi obiecal kapiel z piana:tak:
Oj Madziu ciekawe co znow wymyslil to meczy wiem wiem, moze kup karte a tu oplac abonament co? moze troszke koszt wzrosnie ale spokoj psychiczny sie liczy
Czarna fajne ze oddaja ci tel.:tak:

Do góry