ppatqa
Październikowe mamy'08
Patisia witaj
wesolutkaaa jeśli nie karmisz cycem to kup sobie orofarm i sij go po wyrwaniu zawiera lignokaine- troche to pomaga, pozatym lody lody i jeszcze raz lody, albo żele na dziąsełka i trzymaj się dzielnie
Mały jeszcze śpi
, spi od 23 do 6,30, cyc i do 9, cyc i spi, jejku zawsze o tej pprze było już po rannym myciu. Wczoraj i my przegapiliśmy godzine i było darcie, nawet cyca nie chciał co go zawsze po kąpieli dostaje, usnął u mnie i jak pospał to dopiero pojadł. Dziś mamy dzień babci ale ani dziś ani jutro nie możemy jechać do teściów- bo oni teraz u siebie pilnują u siebie chrześniaka a ten jest chory, więc nie ryzykujemy. Dam po pracy prezent teściowi i zawiezie do domku, a popołudniu pogadamy przez skapa- zobaczą małego chociaż tak. A ja mam plan pojechac do mojej babci, kupie kwiaty bo czekoladki odpadają babcia ma cukrzyce a przy tym apetyt na słodkie, jak kiedyś od kogoś dziadek dostał bombonierke babcia zjadła i zemdlała
, nie dociera do niej ze niemoże. Dziadka mi szkoda pisalam ze ma Parkinsona i jest po udarze, teraz prawie nic nie kontaktuje
wesolutkaaa jeśli nie karmisz cycem to kup sobie orofarm i sij go po wyrwaniu zawiera lignokaine- troche to pomaga, pozatym lody lody i jeszcze raz lody, albo żele na dziąsełka i trzymaj się dzielnie
Mały jeszcze śpi